Sabacim, 2 folikul vardi ama 1 yumi cikti, digeri cok kucukmus, benim cok ates basmam vardi bi anda azaldim, bu ay ilac icmemistim, regl olmayinca dra gittim, yumiyi gordu, cok kucuktu 4,5 mm ama yinede ates basmam kesildi, ilacsiz izleyelim dedi, 2_3 gun arayla gittim, 13mm olunca igne verdi menogon, 4 gun falan oldum, 17mm civariydi aldi, ostrojen 125,progesteron 1,8 rahim kalinligi da nerdeyse 11mmydi, ilk kez rahim bu ay bu kadar iyiydi. Ben yurtdisindan aldigim vitaminin iyi geldigini dusunuyorum, bende ostrojen hic artmiyordu, rahim max 9mm olmus.tu. Icimde korku vardi nedense hep. Hep hayirli, saglikliysa olsun dedim, gece yarisi saatimi kurup kalkip hep dua ettim. Yumi cok kaliteli degilmis demek ki. Ama en azindan bir yumi oldu, gecen ay hic yoktu. Embriyo olustu bu da cok onemli. 4 hucreliyken iceri koydu dr. Progestan igne oldum, hapini her gece 2 tane vaginadan kullandim, coraspin ve folik asit ictim, hic kilo aldirmadi igne, boyle iste Sabacim. Yilmadan yola devam, yeterki yumi olsun, Allah hepimizi bebislendirsin.