• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba... malesef sonucum negatif arkadaşlar...:43::43::43:
Keşke dediginiz gibi pozitif sonucun şaşkınlıgından, sevincinden yazamamış olsaydım ama negatif...
ne yazacagımı nasıl yazacagımı bilemedigimden yazamadım... ama şimdi daha iyiyim pesetmek yok kesinlikle pozitif olanakadar devam Allahın izniyle olacak biliyorum.

Parkk:nazar::emir_bebek: Tebrikler arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah, allah saglıkla kucagınada almak nasipetsin senin adına çok sevindim...

sizde sorun neydi canım

rüzgarselin kesinlikle başla canım coraspine doktorlar önemsemiyor ama bence çok önemli canım.

canım ben bu gün erkenden kalktım heyecanla testi yaptırdım hem sizi hemde kendimi bekletmemek için veeeeeeeee sonuç nihayet pozitif hamileyim kızlar hepinize çok teşekkür ederim kader arkadaşlarım rüzgarselin, yosun, aysev, papatya 40, zümrüt, efsune ve adınını unuttugum butün arkadaşlarım.hepinizi çok seviyorum....

hayırlı olsun parkk ne güzel bir arkadaşımız daha kurtulcak inşallah bebek hasretinden dikkat et kendine bizlerede dua et inşallah hepimiz senin gibi pozitif haberlerimizi yazarız

parkk hayırlı olsun çokkk sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin yarabbim.... amin...

nmr 34 geçmiş olsun canım çok üzüldüm parkkın sevincini senin üzüntünü yüreğimde hissettim inan... bu yol zor taşlı dikenli böyle düşe kalka sonuca ulaşacağız. çoğumuzun tattığı acı bir deneyim bu. ağlayıp avunup yeniden umutlarımızın peşinden koşmaya devam ediyoruz hepbirlikte...

Merhaba... malesef sonucum negatif arkadaşlar...:43::43::43:
Keşke dediginiz gibi pozitif sonucun şaşkınlıgından, sevincinden yazamamış olsaydım ama negatif...
ne yazacagımı nasıl yazacagımı bilemedigimden yazamadım... ama şimdi daha iyiyim pesetmek yok kesinlikle pozitif olanakadar devam Allahın izniyle olacak biliyorum.

Parkk:nazar::emir_bebek: Tebrikler arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah, allah saglıkla kucagınada almak nasipetsin senin adına çok sevindim...[/QUOnrm34 eminim sende başlarken hakkında hayırlı olanı istemissindir ve rabbim bu sonucu verdi sana hakkında hayırlısı bu seferlik buymuş arkadaşım üzüntünü yaşa ve sonra maddi manevi kendini toparlayıp tekrar başlarsın sağlığımız varsa hala deneyebiliriz hiç bişe için geç değil sonunda olucak bunu düşün ve mutlu ol canım umudunu asla kaybetme inanıyorum hepimizin olucak kendine iyi bak..

Kizlar, bende tup bebek denemesi yaptim, tek yumi ile pek umudum yoktu bu nedenle sureci yazmamistim, kendimi olumsuza hazirlamaya calistim, ama yinede insanda bir umit oluyor, 8.gun bhcg 2,84 cikti bi ihtimal yukselir dedim bugun 10.gun 0,49 negatif, bebeisim icerde tutunmaya calisti ama enerjisi yetmedi gitti demek ki, bir resmi kaldi geriye. Guya hazirlamistim kendimi hatta etrafima bile soylemedim kimse sormasin diye, ama hicbiseye hazirlayamamisim aslinda, icim yaniyor, acayip karnim agriyor, dr ilaclari kes, adet gorceksin dedi, akucu ayten hnin orda yaptirdim bugun testi, o da acayip uzuldu, teselli etti beni. Allah buyuk ins yine yumi gelir, 1 tanecik de olsa yeter.Gozlerim sisti aglamaktan toparlanmaya calisiyorum.

Tebrikler park sen nerde yaptrırmıştın dünyada mı?İnşallah doğumunuda buradan bize haber vereceksin.

Kizlar, bende tup bebek denemesi yaptim, tek yumi ile pek umudum yoktu bu nedenle sureci yazmamistim, kendimi olumsuza hazirlamaya calistim, ama yinede insanda bir umit oluyor, 8.gun bhcg 2,84 cikti bi ihtimal yukselir dedim bugun 10.gun 0,49 negatif, bebeisim icerde tutunmaya calisti ama enerjisi yetmedi gitti demek ki, bir resmi kaldi geriye. Guya hazirlamistim kendimi hatta etrafima bile soylemedim kimse sormasin diye, ama hicbiseye hazirlayamamisim aslinda, icim yaniyor, acayip karnim agriyor, dr ilaclari kes, adet gorceksin dedi, akucu ayten hnin orda yaptirdim bugun testi, o da acayip uzuldu, teselli etti beni. Allah buyuk ins yine yumi gelir, 1 tanecik de olsa yeter.Gozlerim sisti aglamaktan toparlanmaya calisiyorum.

Hayatcığım çok üzüldüm benimde aklıma gelmişti iki yumim var demiştin tedavide olduğunu tahmin ettim ama pek görüşemedik.İnaki seni çok iyi anlıyorum ama sen ne demiştin mücadelye devam bak hiç yumin yoktu 2 tane geldi.Yine gelcek ben inanıyorum.

selamlar.. ancak gelebildim eve...
Nrm34 küllerimizden yeniden doğarız biz.. yeterki umudumuz tükenmesin...
Hayatcım geçmiş olsun...başından beri umutsuzdum demişsin ya bende ona takıldım. keşke başından beri umutlumu olmalıydın acaba?

Sabacim, 2 folikul vardi ama 1 yumi cikti, digeri cok kucukmus, benim cok ates basmam vardi bi anda azaldim, bu ay ilac icmemistim, regl olmayinca dra gittim, yumiyi gordu, cok kucuktu 4,5 mm ama yinede ates basmam kesildi, ilacsiz izleyelim dedi, 2_3 gun arayla gittim, 13mm olunca igne verdi menogon, 4 gun falan oldum, 17mm civariydi aldi, ostrojen 125,progesteron 1,8 rahim kalinligi da nerdeyse 11mmydi, ilk kez rahim bu ay bu kadar iyiydi. Ben yurtdisindan aldigim vitaminin iyi geldigini dusunuyorum, bende ostrojen hic artmiyordu, rahim max 9mm olmus.tu. Icimde korku vardi nedense hep. Hep hayirli, saglikliysa olsun dedim, gece yarisi saatimi kurup kalkip hep dua ettim. Yumi cok kaliteli degilmis demek ki. Ama en azindan bir yumi oldu, gecen ay hic yoktu. Embriyo olustu bu da cok onemli. 4 hucreliyken iceri koydu dr. Progestan igne oldum, hapini her gece 2 tane vaginadan kullandim, coraspin ve folik asit ictim, hic kilo aldirmadi igne, boyle iste Sabacim. Yilmadan yola devam, yeterki yumi olsun, Allah hepimizi bebislendirsin.

Yosuncum ben normalde cok pozitifimdir bilirsin, tedirginligimin sebebi, testlerde ostrojen cok yavas artiyordu, sinirlarin ustunde dedi, dr, 100u gecti ama bende nedense olumsuz bir his olustu, belki de korunma mekanizmasi yaptim, icimde yinede umidim hep vardi hatta kurban bayraminda dinlenirim hamis olursam falan dedim, ama bir duygu vardi iste. Neyse ins tekrar yumi gelir, sporunda faydali oldugunu dusunuyorum devam edecegim.boyle iste cnm

Sabacim, 2 folikul vardi ama 1 yumi cikti, digeri cok kucukmus, benim cok ates basmam vardi bi anda azaldim, bu ay ilac icmemistim, regl olmayinca dra gittim, yumiyi gordu, cok kucuktu 4,5 mm ama yinede ates basmam kesildi, ilacsiz izleyelim dedi, 2_3 gun arayla gittim, 13mm olunca igne verdi menogon, 4 gun falan oldum, 17mm civariydi aldi, ostrojen 125,progesteron 1,8 rahim kalinligi da nerdeyse 11mmydi, ilk kez rahim bu ay bu kadar iyiydi. Ben yurtdisindan aldigim vitaminin iyi geldigini dusunuyorum, bende ostrojen hic artmiyordu, rahim max 9mm olmus.tu. Icimde korku vardi nedense hep. Hep hayirli, saglikliysa olsun dedim, gece yarisi saatimi kurup kalkip hep dua ettim. Yumi cok kaliteli degilmis demek ki. Ama en azindan bir yumi oldu, gecen ay hic yoktu. Embriyo olustu bu da cok onemli. 4 hucreliyken iceri koydu dr. Progestan igne oldum, hapini her gece 2 tane vaginadan kullandim, coraspin ve folik asit ictim, hic kilo aldirmadi igne, boyle iste Sabacim. Yilmadan yola devam, yeterki yumi olsun, Allah hepimizi bebislendirsin.

Evet canım.ben seni anlıyorum hep aynı şeylerden geçiyoruz.Benim d ebir yumim oluşmuştu biliyorsun.Emb,ryolag çok kaliteli bir ymyrta demişti.Ayrıca doktorum senin yaşındaki bir kadının bir yumrtasını 40 yaşındaki bir kadının 5 yumurtasına tercih ederim demişti.Bedncede sanki bir savunma mekaznıması geliştiriyoruz sonuç kötü olursa daha çok üzülmeyelim diye belkide.Ama ben bu aarlar unuttum bu hastalıgı.İnaşşlah o da beni unutmuştur.

Ben geçen tüpten aldığım kiloları veremedim gören herkes aaaa ne kadar kilo almışsın filan diyor sanki keyiften aldım kiloları.

Son düzenleme:

Ben geçen tüpten aldığım kiloları veremedim gören herkes aaaa ne kadar kilo almışsın filan diyor sanki keyiften aldım kiloları.

Sabacim bana da dr diger normal tup bebek yaptiranlarla yani cok yumurtasi olanlarla sansin ayni dedi,forumlara bakiyorum ornegin 10 tane yumurtasi olanin 3 tanesi dolleniyor, biz 1de 1 yapabildik, kilo almamin sebebi kisa tedavi uyguladik, fazla igne olmadim, progestan igne de istah kapiyor, acayip mide bulantisi yapiyor, ilk gunler kilo verir gibi oldum sonra eski kiloma dondum. Histereskopi yaptirmadim ben dr gerek gormedi,en kucuk birseyden suphelensem isterim dedi, simdi gerek yok dedi. Bize 4 hucreliyken transfer ediyorlar Saba, acaba 2 yumurta gelse 8 hucreli olmasini bekler mi acaba dr, 4 hucrelinin yasama sansi daha cok sanirim, dra gidince soracagim bunlari, sadece 1 tane olunca dr rahim cok besleyici oldugu icin hemen transfer etmek istiyor. Birde istersen benim kullandigim vitamini dene ben faydasini gordum, simdi yurtdisina cikacak bir arkadas bulmaya calisacagim, tekrar siparis verecegim o vitaminden,daha once benden kaliteli yumos gelmemisti, bos cikmisti hatirliyorsan.

Parrkkkkkk

Ne kadar zahmetli bir yoldan sonra HAYIRLIIII OLSUNNNNN mÜjdeler olsunnnnnn .Yat biraz bol dinlen bakalım dikkat et şimdiden.

Nrm34 senin sonucuna da üzüldük ama pes etmek yok biliyorsun. Acaba seni ne korkuttu Efsune soracak ama ben önceden sorayım sen de düşün bir ! Tekrar geçmiş olsun arkadaşım

Haytcığımmmmm Lütfennnnnn yumurtalarının peşini bırakırmısın lütfennnnnnn

Anne olmak istiyorum, herseyimle hazirim, kafamda en ufak bir suphe ya da belirsizlik yok,artik baska annelere imrenmek istemiyorum, birakmam yumurtalarimin pesini, yakalayacagim ins kaliteli bir yumurta, yasimda daha genc, 5 yil denemek icin kendime hedef koydum,maddi manevi tum yatirimimi yumurta piyasasina yapiyorum elbet bu trend degisecek, yukselen trende gececegim, cok yakinda benden buyuk bir arkadasim 4.denemesinde hamile kaldi, 4 aylik simdi, benim daha ne ki, belki de kendiliginden olur, dr da zaten pes etmemelisiniz sizden cok daha kotu durumda mucadele edenler var diyor. Nazli benim yumurcak gelmiyor hemen napiim, sabredip, calisip bekleyecegim.

Back