• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zazacigim cok sukur ! Cok cok sevindim muhtesem bir haber😍sonuna kadar saglikla gitsin tum surec 🙏 Cabalayan hepimiz icin buyuk destek ve motivasyon oluyorsun , sana ve hepimize bol dua ,sans, kolayliklar ve sevinc olsun.🙏🥰
Canım Desi inşallah tez bir zaman seninde güzel ilerleyen gebeliğini duyum🤲❤️

Zaza ablacimm cok cok sevindim allah cektigin butunnn skintilari bir gun bile hatirlatmayacak guzel gunler göstersin bebelerinle insallah saglikla kucagina aldigin gunleride gorelim hep birlikte ❤️❤️❤️
Caaaaannnn nakadar güzel dua🤲🤲🤲🤲
Allah kabul etsin kuzum❤️💋

Z Zaza74 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤩🤩🤩🤩 transfere girmeden once soyle bir bakayim dedim pat diye onume dustu sonucun , daha dun yanlislikla demistim ya yarin sonucunu goreyim de motive gireyim diye zirka ogretmenim de tabloya bakmadim diye kizmisti🤣🤣🤣🤣 ay ben gorunce icimdeki firtinalar yerini gunesli bir havaya biraktii 🥳🥳🥳🥳 cooook sevindim cok ama coooookkk🐣🐣🐣🐣🐣🐣 demistim sana🤗🤗🤗
Canım Sadesütlüm az kaldı,senden alalım güzel müjdeyi🤲❤️

Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Zazacigim tebrik ederim canım Allah im sagsaglim kucağına almayı ve sagliklica büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Yılların acılarını üzüntülerini bebislerinle geçireceğin musmutlu zamanların unuttursun inşallah.. canım çok mutlu oldum ve çok duygulandım. Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı bebislerle doldursun inşallah.. 🤲🤲💐

Zazacigim tebrik ederim canım Allah im sagsaglim kucağına almayı ve sagliklica büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Yılların acılarını üzüntülerini bebislerinle geçireceğin musmutlu zamanların unuttursun inşallah.. canım çok mutlu oldum ve çok duygulandım. Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı bebislerle doldursun inşallah.. 🤲🤲💐
Can kardeşlerim
Sizi dualarınızla bunlar hepsi🌹💋❤️

Kızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım😂
Az önce yine yaptım çok koyu geldi
Şimdide korku var acaba çoğulmu😳

Eklentiler

• 1E259F5F-FAE9-4F4B-8F99-92E83004226E.jpeg
    1E259F5F-FAE9-4F4B-8F99-92E83004226E.jpeg
    157,1 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım😂
Az önce yine yaptım çok koyu geldi
Şimdide korku var acaba çoğulmu😳
Zazacım sana şimdi annemin tabirini kullanıcam 😃 aklını başına al beni oraya getirme 😂😂
Yaw 2 tane olsun ne güzel işte. Baya koyu dediğin gibi.
Bak ben kime ikiz diyorsam çıkıyor. sana da dedim inşallah ikizdir 😍

Zazacım sana şimdi annemin tabirini kullanıcam 😃 aklını başına al beni oraya getirme 😂😂
Yaw 2 tane olsun ne güzel işte. Baya koyu dediğin gibi.
Bak ben kime ikiz diyorsam çıkıyor. sana da dedim inşallah ikizdir 😍
Kız isterimde,rahim taşırmı ondan korkuyom😂

Kız isterimde,rahim taşırmı ondan korkuyom😂
Hiç belli olmaz umutsuz olma. Millet 6-7 tane birden doğuruyor tek seferde haberlerde görüyoruz o kadar 😃 Eğer ikizse dikkat edicen gerekirse sürekli yatıp dinleneceksin.

Kızlar bende istedıgım doktoru kafaya aldım🤣 okadar iyi bir doktorki ben senin tedavinde kontrolun yapacagım dedi 🥰
Gerci benım doktor 40 euro istiyordu ultrasyona bu 47 euro dedi🤣🤣
Ama olsun kendımı rahat hissettim ve olumluydu ☺️İnşallah sonuc iyi olur ve gebelıgıde o takıb eder
Gözünaydın canım inşallah sonuna kadar su gibi ilerlesin 😍

Back