Gynolife mi?Bende kanki olduk hergun arayip soyle yap boyle yap diyolar rabbim nazarlardan saklasin gec oldu ama ilk defa kendimi degerli hissettirdirdiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gynolife mi?Bende kanki olduk hergun arayip soyle yap boyle yap diyolar rabbim nazarlardan saklasin gec oldu ama ilk defa kendimi degerli hissettirdirdiler
Caaan Eftalios inşallah bu sayfa tez bir zaman seninde mutlu haberinle sevinsin@zazammmmm guzel kalplim kizzzzx sen gebesin gebe oleyyyyyy bariz belliii yasasinnnn ❤❤❤❤❤❤❤❤
Canım Desi inşallah tez bir zaman seninde güzel ilerleyen gebeliğini duyumZazacigim cok sukur ! Cok cok sevindim muhtesem bir habersonuna kadar saglikla gitsin tum surec Cabalayan hepimiz icin buyuk destek ve motivasyon oluyorsun , sana ve hepimize bol dua ,sans, kolayliklar ve sevinc olsun.
İsmini siz koyarsınızBunu degil cnm bunları Allahın izniyle o günlerıde görecez. Kızzz bak bırsürü teyzesı var artık isimleri icin bızlerdende fikir alırsın
Caaaaannnn nakadar güzel duaZaza ablacimm cok cok sevindim allah cektigin butunnn skintilari bir gun bile hatirlatmayacak guzel gunler göstersin bebelerinle insallah saglikla kucagina aldigin gunleride gorelim hep birlikte
İnşallah canım kardeşimNasıl sevindim anlatamam günün en güzel haberi
İnşallah yavruların geliyor
Canım Sadesütlüm az kaldı,senden alalım güzel müjdeyiZ Zaza74 transfere girmeden once soyle bir bakayim dedim pat diye onume dustu sonucun , daha dun yanlislikla demistim ya yarin sonucunu goreyim de motive gireyim diye zirka ogretmenim de tabloya bakmadim diye kizmisti ay ben gorunce icimdeki firtinalar yerini gunesli bir havaya biraktii cooook sevindim cok ama coooookkk demistim sana
Abla süper,oldu bu işYaptım kuzum
İnşallah yarın kan testimde beni mutlu eder
Zazacigim tebrik ederim canım Allah im sagsaglim kucağına almayı ve sagliklica büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Yılların acılarını üzüntülerini bebislerinle geçireceğin musmutlu zamanların unuttursun inşallah.. canım çok mutlu oldum ve çok duygulandım. Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı bebislerle doldursun inşallah..Kızlar üst dünkü
Alt bugünkü
Sizce koyulaşmışmı?
Can kardeşlerimZazacigim tebrik ederim canım Allah im sagsaglim kucağına almayı ve sagliklica büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Yılların acılarını üzüntülerini bebislerinle geçireceğin musmutlu zamanların unuttursun inşallah.. canım çok mutlu oldum ve çok duygulandım. Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı bebislerle doldursun inşallah..
Zazacım sana şimdi annemin tabirini kullanıcam aklını başına al beni oraya getirmeKızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Az önce yine yaptım çok koyu geldi
Şimdide korku var acaba çoğulmu
Kız isterimde,rahim taşırmı ondan korkuyomZazacım sana şimdi annemin tabirini kullanıcam aklını başına al beni oraya getirme
Yaw 2 tane olsun ne güzel işte. Baya koyu dediğin gibi.
Bak ben kime ikiz diyorsam çıkıyor. sana da dedim inşallah ikizdir
Hiç belli olmaz umutsuz olma. Millet 6-7 tane birden doğuruyor tek seferde haberlerde görüyoruz o kadar Eğer ikizse dikkat edicen gerekirse sürekli yatıp dinleneceksin.Kız isterimde,rahim taşırmı ondan korkuyom
Gözünaydın canım inşallah sonuna kadar su gibi ilerlesinKızlar bende istedıgım doktoru kafaya aldım okadar iyi bir doktorki ben senin tedavinde kontrolun yapacagım dedi
Gerci benım doktor 40 euro istiyordu ultrasyona bu 47 euro dedi
Ama olsun kendımı rahat hissettim ve olumluydu İnşallah sonuc iyi olur ve gebelıgıde o takıb eder
Ayyy hadi insallah coguldur canim benimKızlar ucuz 5 liralık gebelik testlerinden 10 tane aldım
Az önce yine yaptım çok koyu geldi
Şimdide korku var acaba çoğulmu