Aynı ben burayla yatıp kalkiyorumValla yatıyorum dönüp dönüp uyuyamayınca tekrar buralara giriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı ben burayla yatıp kalkiyorumValla yatıyorum dönüp dönüp uyuyamayınca tekrar buralara giriyorum
canım benim ikinizde aynı anda olumsuz düşünmeyin bebişler yerini garantiliyor.Asıl normal adet görürseniz korkun.eee çok şükür oda yok.Evham yapmayın sevinin nesciğim.Kabızlık= az su içiyor olabilirmisin? Bu süreçte bebişlere en çok su lazım biliyorsun.Kas ağrısının sebebi= bence bebişler son demirlerini atıyor limana.
işte bu saçaklar göbekbağı ve devamında plasentayı oluşturuyor.canım benim ikinizde aynı anda olumsuz düşünmeyin bebişler yerini garantiliyor.Asıl normal adet görürseniz korkun.eee çok şükür oda yok.Evham yapmayın sevinin nesciğim.Kabızlık= az su içiyor olabilirmisin? Bu süreçte bebişlere en çok su lazım biliyorsun.Kas ağrısının sebebi= bence bebişler son demirlerini atıyor limana.
Bakın şimdi bebişleri rahime yerleştirdiklerinde onlar hemen tutunma için harekete geçiyor.Ve yavaşça vilus adı verilen saçak gibi uzantıları rahme doğru salıyorlar.Onlarda rahmin içine doğru girip sizinle bütünleşmeye ve kanınızdan besinleri çıkmaya başlaıyor.Bebişleriniz sizin rahminize doğru uzantılar verdikçe bu küçük kahverengi lekelenmeler normal.Yerleşiyorlar.
İkinizde zorla hemşire ağzımı açtıracaksınız bana bilimsel açıklama yaptıracaksınız.İlahi sizler.
Aşağıdaki resimde hani kök gibi uzantılar varya o işte bahsettiğim.
Uzaktan eğitime başladık artık.Eki Görüntüle 2880290
canım bu durum inan bilgi alanım değil uzmanımız prof dr. Z Zaza74 'ya danışabiliriz.Eminim görür görmez dönüş yapar.Arkadaşlar acik yardımınıza ihtiyacım var hani bende sıvı birikmesi vardı primolut kullanıyordum son 3/4 gündür lekelenme tarzında akıntı geliyordu bugün çok yopun değil ama pambe kanama geldi bende ist daki deuma yazdım adet gördüyseniz ilacı kesebilirsiniz yazmış pazar günü bitecek tam bi sökülme yok ama kararsız kaldım ilaç primolut . Ne yapmalıyım tecrübesi olan var mı ?
Resimli anlatimlara gectik cok sekersin hemsiremiz saglik sektorunun her asamasindan bi insan var bu gruptacanım benim ikinizde aynı anda olumsuz düşünmeyin bebişler yerini garantiliyor.Asıl normal adet görürseniz korkun.eee çok şükür oda yok.Evham yapmayın sevinin nesciğim.Kabızlık= az su içiyor olabilirmisin? Bu süreçte bebişlere en çok su lazım biliyorsun.Kas ağrısının sebebi= bence bebişler son demirlerini atıyor limana.
Bakın şimdi bebişleri rahime yerleştirdiklerinde onlar hemen tutunma için harekete geçiyor.Ve yavaşça vilus adı verilen saçak gibi uzantıları rahme doğru salıyorlar.Onlarda rahmin içine doğru girip sizinle bütünleşmeye ve kanınızdan besinleri çıkmaya başlaıyor.Bebişleriniz sizin rahminize doğru uzantılar verdikçe bu küçük kahverengi lekelenmeler normal.Yerleşiyorlar.
İkinizde zorla hemşire ağzımı açtıracaksınız bana bilimsel açıklama yaptıracaksınız.İlahi sizler.
Bir öğretmen olarak işte şimdi ikna oldum ❤ harikasın, teşekkürler..canım benim ikinizde aynı anda olumsuz düşünmeyin bebişler yerini garantiliyor.Asıl normal adet görürseniz korkun.eee çok şükür oda yok.Evham yapmayın sevinin nesciğim.Kabızlık= az su içiyor olabilirmisin? Bu süreçte bebişlere en çok su lazım biliyorsun.Kas ağrısının sebebi= bence bebişler son demirlerini atıyor limana.
Canimcim tum forumda arattin mi bunu? Bu sekilde epey bir bilgiye ulasiyorim ben.Arkadaşlar acik yardımınıza ihtiyacım var hani bende sıvı birikmesi vardı primolut kullanıyordum son 3/4 gündür lekelenme tarzında akıntı geliyordu bugün çok yopun değil ama pambe kanama geldi bende ist daki deuma yazdım adet gördüyseniz ilacı kesebilirsiniz yazmış pazar günü bitecek tam bi sökülme yok ama kararsız kaldım ilaç primolut . Ne yapmalıyım tecrübesi olan var mı ?
Zaza ve nes yarin direk kan testi mi ? Masallah cok sabirliymissinizzazam ve nesim rahatlayacaksa sabaha kadar resimle yada çizerek anlatır dikkatlerini dağıtırım.yeterki bebişlerini üzecek şeyler düşünmesinler
Bende öğretmenlikte var ucundan azıcık.Pedagojik formasyon sertifikasıda aldım.Bir öğretmen olarak işte şimdi ikna oldum ❤ harikasın, teşekkürler..
Canim cok tatlısın, bu kadarı bile rahatlattı, sağ ol. Benim kızkardeşim de ameliyathane hemşiresi, iyi ki varsinız.zazam ve nesim rahatlayacaksa sabaha kadar resimle yada çizerek anlatır dikkatlerini dağıtırım.yeterki bebişlerini üzecek şeyler düşünmesinler
2 temmuzda testleri ama aşkolsun tabloya bak lütfen.Zaza ve nes yarin direk kan testi mi ? Masallah cok sabirliymissiniz
hu huuuuuu harika.Canim cok tatlısın, bu kadarı bile rahatlattı, sağ ol. Benim kızkardeşim de ameliyathane hemşiresi, iyi ki varsinız.
Cuma günü insallah. Evet iyi sabrettik.Zaza ve nes yarin direk kan testi mi ? Masallah cok sabirliymissiniz
Afedersin örtmenim heyecanima ver2 temmuzda testleri ama aşkolsun tabloya bak lütfen.
Benim bugün hep karnım ağrıdı ve halsizlik
Cansın cancanım benim ikinizde aynı anda olumsuz düşünmeyin bebişler yerini garantiliyor.Asıl normal adet görürseniz korkun.eee çok şükür oda yok.Evham yapmayın sevinin nesciğim.Kabızlık= az su içiyor olabilirmisin? Bu süreçte bebişlere en çok su lazım biliyorsun.Kas ağrısının sebebi= bence bebişler son demirlerini atıyor limana.
Okadar ilaç yutuyomki doktor 2 temuz sonucuna göre ilaç listende değişiklik yapıcamZaza ve nes yarin direk kan testi mi ? Masallah cok sabirliymissiniz
Hiç canını sıkma zazacım o kanamalar normal bende de oldu hatta devam ediyor bende korkup buraya yazdığımda sen yazmıştın normal bunlar yerleşme kanaması diye benimde çıkıyor sivilceler bunlara takılma canım kuzucuklar seninle annelerinide bırakmayacaklar inşallahZirkam ağlatın beni
İnşallah dediğin gibidir
Sabahtan beri kendimde değilim,acaba tutundu şimdide düşmekmi istiyor allah korusun
Göğüslerim düne göre daha az acıyor
Bugün sabahda yüzümde küçük sivilcelenmeler vardı,adet öncesi plurdu
Yok daha olmadı. Tamam artık böyle şeyler yazmayalım, Zirkaa kızıyor Güzel şeyler düşünelim, sonuçlarımız güzel olsun. Çifte bayramlar yaşansın burda. Büyük ihtimal ilaçlardan yorulmuştur vücudun, eminim geçicidir.Benim bugün hep karnım ağrıdı ve halsizlik
İnşallah Nes güzel sonuç olsun bunlar
Senin akıntı varmı hala?