Valla zazacım ben sivilce deyince aen bana ilaçlardan hormonlardan demiştin kendine de öyle söyle rica ediyorumZirkam ağlatın beni
İnşallah dediğin gibidir
Sabahtan beri kendimde değilim,acaba tutundu şimdide düşmekmi istiyor allah korusun
Göğüslerim düne göre daha az acıyor
Bugün sabahda yüzümde küçük sivilcelenmeler vardı,adet öncesi plurdu
Bende seni seviyorum canım. Hatamı bağışladığın ve beni affettiğin için çok teşekkür ederim. Benim senin üzerinde bir hakkım yok yanlış yapan bendim ama yinede canı gönülden helali hoş olsun canımCanım niyetini biliyorum, bazen düşüncemiz ile durumlar birbirini tutmuyor. ben sana kırılmadim çünkü iyi niyetinden en küçük bir şüphe duymuyorum. AmaZirkaa zirkacigimin dediği gibi kimsenin de üzülmesini ben de istemem. Seni seviyorum, varsa bir hakkım elbette sana helal olsun sen de hakkını helal et
adanalıyım canımAaa aslen nerelisin canım? İt ayağı yemiş tabiri Sivas’a ait bir deyim. Rahmetli Annanem hep söylerdi bana ve kardeşime
canım pablocuğum böyle bir niyetin olduğunu zaten aklımın ucundan geçirmedim.Sadece baştan tedbirli davranmak istediğimi anlatmaya çalıştım.Seni üzecek bişey yazdıysam gerçekten kusura bakma.Ben hiç böyle düşünmemiştim, belkide haklısın. İstatistik açıdan önceki eski arkadaşlar böyle liste paylaştıkları için biz sonradan gelenlere çok yardımcı olmuştu. Bende bizden sonrakilere yardımcı olmak babında paylaşmıştım. "Negatif olanları orada tutmak ( afişe eder gibi ) " düşüncesi beni gerçekten çok üzdü. Asla kimseyi üzmek, yada kurum reklamı yapmak gibi bir art niyeti taşımadığımı beni tanıyan arkadaşlarım bilir.
Yine de böyle bir düşünceye sebep olmuşsam , çok sevdiğim arkadaşım tamarayı üzmüşsem kendisinden çok çok çok özür dilerimbeni affetmesini hakkını helal etmesini isterim. Tamaracım seni üzdüysem özür dilerim canım ,beni affet .
kIz sende çok tatlısın.Sırf profil resminden dolayı bile yerim seni.Şeker gibisin.inşallah canım .Allah dualarımızı kabul etsin dermansız dert vermesin.Yaaa sen ne tatlısın canım enerjine bayılıyoruminşallah ben de mümkün olan en kısa zamanda başlarım tedaviye
Canim ablam ne tatlısınÇok haklısın sevgili @omayra34ağzına emeğine sağlık
@umutsuz001 Daha çok gençsiniz, umutsuz olmamak için öyle çok neden var kii.. işsiz kalmak elbette moral bozucu.. ama belki de kendinizde olmadık bir yönünüzü keşfedip, içinde bulunduğunuz bu süreç devlet memuru olmakta daha fazlası yakalamak için bir fırsatta olabiliryeterki farkına varabilelim, sevdiğiniz bir insan var yanıbaşınızda sizinle birlikte Kiev’e çare aramaya çabalayan, küçük bir taşra olsa da yaşadığınız yer; eminim sizi oraya götüren manevi bir amaç ve neticesinde alacağınız bir mertebe bir kazanım illaki vardır. Simyacı’ yı okudunuz mu, tavsiye ederim. Herşeyin bir sebebi var. Umutsuz kalma genç arkadaşım hayatının her anını keyifle tadına vararak çıkarmaya gayret etmen dileğiyle.. herşey umuta yolculukla başlar.. Dilediğin herşey gönlünce olsun
Evet canım cıktı almistim onu gosterdik sorun olmadiCanim asi karti hayat eve sigardan pasaporta isleniyo sanirim bu yeterli sistemde pasaporttan gorurler o halde
Donuste asi karti gosterdim dedin ya asi kartinin ciktisini mi aldin nasil gosterdin nasil oldu
Canım işten fırsat buldum yazabiliyorum beni kiev 365 oteline yerleştirmişler artık seninki ile arası nasıl bilemiyorum ama görüşmek çok isterimVenedik oteldeyim ben
3. De de ikinci transferim var yine klinikte olucam , o gün ordaysaniz goruselimCanım işten fırsat buldum yazabiliyorum beni kiev 365 oteline yerleştirmişler artık seninki ile arası nasıl bilemiyorum ama görüşmek çok isterim
Hayırlı olsun sade inşallah güzel haberlerle buralar şenlensinAllahim yer yerim ilac her yerim hormon gercekten sistim Kalcam sizlere ömür, göbegi de bugünden itibaren deldirmeye basladim.güzel enerjilerinizi burdan hissediyorum iyi varsinizzzz
Cok amin guzel kaderdaslarimHayırlı olsun sade inşallah güzel haberlerle buralar şenlensin
Z Zaza74 benim de bugün azcık kahverengi akıntım oldu, iş yoğundu biraz, dedim ki düştüler galiba. Kas ağrısı, kabızlık da keza aynı. Doktora yazdïm bakalım ne diyecek?Sibram nasıl gidiyor
Ben bu gece gaz,kabızlık,kasık ağrısı çektim
Sabax azcık 2 küçük damla koyu bej akıntım oldu,başkada olmadı
Yine korkudan elim ayağıma karıştı
Aynen canim bulundugumuz ilden siparisimi verdim igneler orda varmis cok şükür. ilcede yokmus sadeceHiç stres yapma şimdiden sipariş et ve stokla
Icini ferah tut canim benim rabbim korusun bebislerini insallahKızzz okadar olumsuz şeyler yaşadımki hep korku içindeyim
korku hepimizin göbekadımiz oldu vlla:) dogurup kucaklarimiza alana kadar da hep bizimle olcak.oyuzden nolur takilma ona canim,duyma onu.biz o güzelliklere tutunalim,hic yasamadigimiz o gunlerin hayallerini kuralim.kur bak simdi hastane odasinda bebegini kucagina verdiklerindeki halinin hayalini,heeh baak nasil gülümseme yerleşti dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?