Valla zazacım ben sivilce deyince aen bana ilaçlardan hormonlardan demiştin kendine de öyle söyle rica ediyorum

Bende seni seviyorum canım. Hatamı bağışladığın ve beni affettiğin için çok teşekkür ederim. Benim senin üzerinde bir hakkım yok yanlış yapan bendim ama yinede canı gönülden helali hoş olsun canım

canım pablocuğum böyle bir niyetin olduğunu zaten aklımın ucundan geçirmedim.Sadece baştan tedbirli davranmak istediğimi anlatmaya çalıştım.Seni üzecek bişey yazdıysam gerçekten kusura bakma.

Yaaa sen ne tatlısın canım enerjine bayılıyorum inşallah ben de mümkün olan en kısa zamanda başlarım tedaviye
kIz sende çok tatlısın.Sırf profil resminden dolayı bile yerim seni.Şeker gibisin.inşallah canım .Allah dualarımızı kabul etsin dermansız dert vermesin.

Canim ablam ne tatlısın

Evet bugünkü asıl önemli işimiz S sadesutlu 'nün transferi ve Z Zaza74 'ün hormonlarından dolayı yaşadığı evhamları için bolca dua edip onlara pozitif enerji yolluyoruz.
Allahim yer yerim ilac her yerim hormon gercekten sistim Kalcam sizlere ömür, göbegi de bugünden itibaren deldirmeye basladim.güzel enerjilerinizi burdan hissediyorum iyi varsinizzzz

Allahim yer yerim ilac her yerim hormon gercekten sistim Kalcam sizlere ömür, göbegi de bugünden itibaren deldirmeye basladim.güzel enerjilerinizi burdan hissediyorum iyi varsinizzzz
Hayırlı olsun sade inşallah güzel haberlerle buralar şenlensin

Arkadaşlar acik yardımınıza ihtiyacım var hani bende sıvı birikmesi vardı primolut kullanıyordum son 3/4 gündür lekelenme tarzında akıntı geliyordu bugün çok yopun değil ama pambe kanama geldi bende ist daki deuma yazdım adet gördüyseniz ilacı kesebilirsiniz yazmış pazar günü bitecek tam bi sökülme yok ama kararsız kaldım ilaç primolut . Ne yapmalıyım tecrübesi olan var mı ?

Sibram nasıl gidiyor
Ben bu gece gaz,kabızlık,kasık ağrısı çektim
Sabax azcık 2 küçük damla koyu bej akıntım oldu,başkada olmadı
Yine korkudan elim ayağıma karıştı
Z Zaza74 benim de bugün azcık kahverengi akıntım oldu, iş yoğundu biraz, dedim ki düştüler galiba. Kas ağrısı, kabızlık da keza aynı. Doktora yazdïm bakalım ne diyecek?
Arkadaşların sana yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz. Umarım kötü şeyler olmuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…