- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Gynolifetransferin nerede olacak canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gynolifetransferin nerede olacak canım?
Biotexcom@12345hayat canım senin transferin nerede?
Teşekkür ederim. Birden korktum bir tek bana mı bu ilacı verdiler diyeMuphem bu iki ilacında farmokolojı özelliği aynı,içeriği farklı
Aynen benimki de Rusça yazıyor aynı ilaç demek ki.Ben de baska birsey vuruldum ama adini hic hatirlamiyorum zaten rusca yaziyordu
Yarasın inşallah,şifa olsunTeşekkür ederim. Birden korktum bir tek bana mı bu ilacı verdiler diye
Aynen benimki de Rusça yazıyor aynı ilaç demek ki.
Canım ara lekelenme bebişler tutunuyor.Gaz ve kasık ağrısıda ona keza.Tamam tamam bu defa oldu bu iş Allah’ın izni ile.Pozitif olupta seni listeden sileceğim ve profiline hamile günlüğü ekleyeceğin günü iple çekiyorum.Sen bu belirtilerin anlamını zaten biliyorsun.Terzi kendi söküğünü dikemezmiş seninki o hesap.Sakin ol şampiyon.Bebiş odası hazırlığına başla benceSibram nasıl gidiyor
Ben bu gece gaz,kabızlık,kasık ağrısı çektim
Sabax azcık 2 küçük damla koyu bej akıntım oldu,başkada olmadı
Yine korkudan elim ayağıma karıştı
Hatta ilacını ben getirdim ama kafa gitti işte malum nöbette 3. GünBiotexcom
Şimdide ben zıplıyorum her kesin yerine
Aynen sorarım inş canım ama çok yoğunlar geç dönüş oluyor ama şükür dönüyorlar yanivalla haklisin,hersey burda ayni hesaba gelio.gitsen bi havasini da koklamis olurdunbizde spermi veririz embrio haxir olur die gitmk istedik biryerde de.belki embrio olsa bizde gitmezdikbuarada ; sanki biri yazmisti ilac parasini düştüler mi ayrica verdiler mi ne die bi sorsana andreye,yadA bilen varsa dogrusunu bilgilendirebilir mi?
Evet canimCanım pasaportsuz gidilebiliyor demi
Zirkam ağlatın beniCanım ara lekelenme bebişler tutunuyor.Gaz ve kasık ağrısıda ona keza.Tamam tamam bu defa oldu bu iş Allah’ın izni ile.Pozitif olupta seni listeden sileceğim ve profiline hamile günlüğü ekleyeceğin günü iple çekiyorum.Sen bu belirtilerin anlamını zaten biliyorsun.Terzi kendi söküğünü dikemezmiş seninki o hesap.Sakin ol şampiyon.Bebiş odası hazırlığına başla bence
Zirkaa ve B BeyzaNur inş Ağustos transferinde ikinizle de görüşme imkanım olur ikinizde beni çok güldürüyorsunuz1 TEMMUZ SADESUTLU TRANSFER - KİEV
2 TEMMUZ ZAZA, NES6373, TAMARA2 BETA HCG TESTİ YAPACAKLAR
2 TEMMUZ ZUMROM KİEVDE OLACAK ( İLK GÖRÜŞME)
10 TEMMUZ SZRYK İLK GÖRÜŞME( DOKTOR RANDEVUSU )-ACIBADEM
12 TEMMUZ AZŞEKERLİ İLK GÖRÜŞME - KİEV
AĞUSTOS TRANSFER ZİRKA13, BEYZANUR-, BİR HAYALİM VAR
AĞUSTOS / EYLÜL MEKTUP01 TEDAVİYE BAŞLAYACAK.
EYLÜL LA LUNA İLK DENEME GYNOLİFE
TARİHLER BELLİ OLUNCA EKLEMELER YAPARIZ.NET TARİHİ BELLİ OLMAYANLARA SADECE AY ADINI YAZDIM.
İNŞALLAH TRANSFER OLANLAR POZİTİF ÇIKAR VE LİSTEDEN SİLERİZ.TEDAVİYE BAŞLAYANLARI , BAŞLAYACAKLARI DA LİSTENİN YUKARISINA ÇIKARIR POZİTİF ÇIKTIKÇA SİLERİZ.
DÜZELTMELER İÇİN BANADA YAZABİLİR KENDİNİZDE DÜZELTİP KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK PAYLAŞABİLİRSİNİZ.
BURADA OLAN, TAKİP EDEN, ANNE OLMAK İSTEYEN HERKES İNŞALLAH LİSTEMİZDEN POZİTİF OLUP ÇIKAR CANLARIM.
Birisi yazmisti aldigi ilaclarin faturasini goturursen orda odemesi veriliyor diyevalla haklisin,hersey burda ayni hesaba gelio.gitsen bi havasini da koklamis olurdunbizde spermi veririz embrio haxir olur die gitmk istedik biryerde de.belki embrio olsa bizde gitmezdikbuarada ; sanki biri yazmisti ilac parasini düştüler mi ayrica verdiler mi ne die bi sorsana andreye,yadA bilen varsa dogrusunu bilgilendirebilir mi?
Sevgili Zazaa ben de hiç bir belirti yok, 3 gün olan kasık ağrısını tekrar yaşamadım.. Asayiş biz de iyiii.. sanırım bizimkiler ağır kanlı aynı babalarıııı gibiiiSibram nasıl gidiyor
Ben bu gece gaz,kabızlık,kasık ağrısı çektim
Sabax azcık 2 küçük damla koyu bej akıntım oldu,başkada olmadı
Yine korkudan elim ayağıma karıştı
Canım benim de Kiev’de ağustosta transfer olacak inşallah Ayy pozitiflerle dolsun sayfamız bayram yeri olsun buralarCANLARIM SİZ YAZDIKÇA BEN LİSTEYİ GÜNCELLİYORUM.TABİ FIRSAT BULDUKÇA.GEÇDE OLSA DÜZELTİRİM SADECE BENİ ETİKETLEMENİZ YAZA YAZDIKLARIMDAN BİRİNE CEVAP YAZMNIZ YETERLİ.
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMMMM
Emeğine sağlık kuzu teşekkür ederizCanım listeyi güncellendim gece üçte yapınca oldu yanlışlıklar
Ayyyyy hadiii inşaallahhCanım ara lekelenme bebişler tutunuyor.Gaz ve kasık ağrısıda ona keza.Tamam tamam bu defa oldu bu iş Allah’ın izni ile.Pozitif olupta seni listeden sileceğim ve profiline hamile günlüğü ekleyeceğin günü iple çekiyorum.Sen bu belirtilerin anlamını zaten biliyorsun.Terzi kendi söküğünü dikemezmiş seninki o hesap.Sakin ol şampiyon.Bebiş odası hazırlığına başla bence
Sen kendini hiç strese sokma. Geçen bir arkadaşım tüp bebek tedavisi gördü 10 yıllık evli. Transferi oldu 2 embriyo. Hiç bir belirtisi olmadı adet olucam sanki diyordu. Test yapmaya giderken de biliyorum olmadı ama napayım 2 tane dondurulmuşum var onları öbür ay transfer ettiricem dedi. 9. gününde test yaptırdı 304 çıktı 2 gün sonra yine test yaptı 900 küsür çıktı. Çok şaşırdı olumsuz diye düşünüp kan vermişti halbuki. şimdi 2 hafta geçti üstünden halen de belirti vs yok. Herkesin bünyesi farklı demek ki. Olacağı varsa olacak zaten zazam. Umutluyuz senden yana inşallah olacak bu sefer sende moralini yüksek tut canımZirkam ağlatın beni
İnşallah dediğin gibidir
Sabahtan beri kendimde değilim,acaba tutundu şimdide düşmekmi istiyor allah korusun
Göğüslerim düne göre daha az acıyor
Bugün sabahda yüzümde küçük sivilcelenmeler vardı,adet öncesi plurdu
aaa zazaa,sanki yukarda populer uye degilde yeni üye yaxioyapmaa canimm,ayenbeyan belli tutunmus yavrucaklarZirkam ağlatın beni
İnşallah dediğin gibidir
Sabahtan beri kendimde değilim,acaba tutundu şimdide düşmekmi istiyor allah korusun
di mi dogru hatirlamisim. B bir hayalim var bak faturalarini sakla,alirsin parasiniBirisi yazmisti aldigi ilaclarin faturasini goturursen orda odemesi veriliyor diye
Bak canım benim inşallah sevinçten ağlarsın 2 temmuzda.yerleştikten sonra kasılma kalmıyor.Göğüslerin Hergün şiddetli ağrıyacak değil canım.sivilcelerde hormonlardan dolayı büyük ihtimal.Bence düşmekten ziyade tam tutunma gerçekleşti bu yüzden lütfen stres yapıp olumsuz olayları düşünme.evrene pozitif enerji gönderiyoruz.ve kendini çok dinleme.bende kendimi o kadar çok dinledim ki yine dün test aldım.halbuki yumurta yok ne alaka.adetim olacak sanıyorum ama hiç bişey yok.Yani aynı yanlışı yapan sen tek değilsin.Ama bana şimdi akıl vermesi kolay.Hormon fırtınası yaşayan sensin.Fırtınaya kendini bırakma.Kısa bir yürüyüş yap sevdiğin bişey ye.Dediğimi yap gittiğim yoldan gitme.Relaks.Zirkam ağlatın beni
İnşallah dediğin gibidir