Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klinik ilaçlara para almıyorBirisi yazmisti aldigi ilaclarin faturasini goturursen orda odemesi veriliyor diye
Tamamdır bebişlerin tutunuyor allahın iznıyleZirkam ağlatın beni
İnşallah dediğin gibidir
Sabahtan beri kendimde değilim,acaba tutundu şimdide düşmekmi istiyor allah korusun
Göğüslerim düne göre daha az acıyor
Bugün sabahda yüzümde küçük sivilcelenmeler vardı,adet öncesi plurdu
Kızzz okadar olumsuz şeyler yaşadımki hep korku içindeyimaaa zazaa,sanki yukarda populer uye degilde yeni üye yaxioyapmaa canimm,ayenbeyan belli tutunmus yavrucaklar
Valla yatıyorum dönüp dönüp uyuyamayınca tekrar buralara giriyorumIyumadığın geceki yazışmalarımızdan belliydi canım resmen nöbette bana eşlik ettin
Arkandq bu kadar kadinin duasi ve Allahin izniyle sen bu bebeleri saglikla dogurursun.Kızzz okadar olumsuz şeyler yaşadımki hep korku içindeyim
korku hepimizin göbekadımiz oldu vlla:) dogurup kucaklarimiza alana kadar da hep bizimle olcak.oyuzden nolur takilma ona canim,duyma onu.biz o güzelliklere tutunalim,hic yasamadigimiz o gunlerin hayallerini kuralim.kur bak simdi hastane odasinda bebegini kucagina verdiklerindeki halinin hayalini,heeh baak nasil gülümseme yerleşti dimiKızzz okadar olumsuz şeyler yaşadımki hep korku içindeyim
ekledim canımSanirim M Mutluyasam 5 temmuz kibris tranaferi olacak
Zirkacimm amin insalahhhh Allah razi olsun hepinizen ya heyecanimi birtek sizinle paylasabiliyorum , cok duygusal ve heyecanliyim Insallah hrpimizi tum arkadaslarimizi silersin o listedenS sadesutlu canım listemize göre yarın transferin var.İnş işlerin su gibi akar gider ve seni test günü bekleyenlere kaydeder sonrada pozitif çıkar listeden sileriz.Mutlaka haberdar et bizi.Dilerim bebişin / bebişlerin canına yapışsın.Tek embriyomu konulacak?
ilk defa insanları silerken mutlu olacam.
Benimkiler bana benzerse fırlama olur 5 dk poposunun üstüne oturamaz.Yanan bana yansın.Küçükken annem belime ip bağlarmış uzunluğu mahallenin ağzına kadar olurmuş.Bana hep ayağı cıvık, birde it ayağı yemiş derlerdi.Sürekli gidermişim.Sevgili Zazaa ben de hiç bir belirti yok, 3 gün olan kasık ağrısını tekrar yaşamadım.. Asayiş biz de iyiii.. sanırım bizimkiler ağır kanlı aynı babalarıııı gibiii
Korkma yaaaasenin kızlar da bence etrafı bi dolaşmak istemişler.. gazdan sebepolabilir.
Hayırlı güzel haberler alırız inşaallahh
Hepsi normal kalbin ağzında atıyordur eminim.Allahın izni ile sende anne olacaksın canım.Ne hissediyorsan dök içini.Ben hep şunu yaparım."içimde kalıp kanser olacağına söylerim konser olsun gitsin" sende öyle yap söyle.Gönder gelsin canım.Zirkacimm amin insalahhhh Allah razi olsun hepinizen ya heyecanimi birtek sizinle paylasabiliyorum , cok duygusal ve heyecanliyim Insallah hrpimizi tum arkadaslarimizi silersin o listeden
Aaa aslen nerelisin canım? İt ayağı yemiş tabiri Sivas’a ait bir deyim. Rahmetli Annanem hep söylerdi bana ve kardeşimeBenimkiler bana benzerse fırlama olur 5 dk poposunun üstüne oturamaz.Yanan bana yansın.Küçükken annem belime ip bağlarmış uzunluğu mahallenin ağzına kadar olurmuş.Bana hep ayağı cıvık, birde it ayağı yemiş derlerdi.Sürekli gidermişim.
Ben hiç böyle düşünmemiştim, belkide haklısın. İstatistik açıdan önceki eski arkadaşlar böyle liste paylaştıkları için biz sonradan gelenlere çok yardımcı olmuştu. Bende bizden sonrakilere yardımcı olmak babında paylaşmıştım. "Negatif olanları orada tutmak ( afişe eder gibi ) " düşüncesi beni gerçekten çok üzdü . Asla kimseyi üzmek, yada kurum reklamı yapmak gibi bir art niyeti taşımadığımı beni tanıyan arkadaşlarım bilir.Listemizin ilk hali tabiki düzeltmeler yapılabilir.Ama şahsi görüşlerim şu yönde.
1.Pozitif olanlar zaten profillerine hamile günlüğü ekliyor o yüzden pozitif olanlar çıkarılmalı çünkü liste kalabalıklaşıyor.
2.Negatif olanları orada tutarak ( afişe eder gibi ) üzülmelerine sebep olmak istemiyorum.Ben olsam baktıkça daha fazla üzülürdüm.
3.Sütun ve özellik ekledikçe tablo çok büyüyecek, çünkü inanıyorum ki o tablomuz sayımızla orantılı olarak artacak.
4.Kıbrıs, Kiev yerine evet merkez belirtebiliriz.(Peki bu insanları merkez konusunda yönlendirmek gibi algılanır mı? ) Durduk yere başımızı ağrıtmayalım.
Konuşup tartışıp karar verelim.
Benim öncelikli amacım herhangi bir işlem günü yada muayene günü geldiğinde kişilere iyi dilekler ve dualarımızı göndererek destek olmaktı.
Fikirlerinizi bekiyorum.
Bak canım benim inşallah sevinçten ağlarsın 2 temmuzda.yerleştikten sonra kasılma kalmıyor.Göğüslerin Hergün şiddetli ağrıyacak değil canım.sivilcelerde hormonlardan dolayı büyük ihtimal.Bence düşmekten ziyade tam tutunma gerçekleşti bu yüzden lütfen stres yapıp olumsuz olayları düşünme.evrene pozitif enerji gönderiyoruz.ve kendini çok dinleme.bende kendimi o kadar çok dinledim ki yine dün test aldım.halbuki yumurta yok ne alaka.adetim olacak sanıyorum ama hiç bişey yok.Yani aynı yanlışı yapan sen tek değilsin.Ama bana şimdi akıl vermesi kolay.Hormon fırtınası yaşayan sensin.Fırtınaya kendini bırakma.Kısa bir yürüyüş yap sevdiğin bişey ye.Dediğimi yap gittiğim yoldan gitme.Relaks.
Farkındayımmmm, ZirkacımmSen de bendensin Cıvıl cıvıl çocukların olsun inşaallah ZirkacımmmListe için de eline emeğine sağlıkBenimkiler bana benzerse fırlama olur 5 dk poposunun üstüne oturamaz.Yanan bana yansın.Küçükken annem belime ip bağlarmış uzunluğu mahallenin ağzına kadar olurmuş.Bana hep ayağı cıvık, birde it ayağı yemiş derlerdi.Sürekli gidermişim.
Yaaa sen ne tatlısın canım enerjine bayılıyorum inşallah ben de mümkün olan en kısa zamanda başlarım tedaviyeCANLARIM SİZ YAZDIKÇA BEN LİSTEYİ GÜNCELLİYORUM.TABİ FIRSAT BULDUKÇA.GEÇDE OLSA DÜZELTİRİM SADECE BENİ ETİKETLEMENİZ YAZA YAZDIKLARIMDAN BİRİNE CEVAP YAZMNIZ YETERLİ.
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMMMM
Canım niyetini biliyorum, bazen düşüncemiz ile durumlar birbirini tutmuyor. ben sana kırılmadim çünkü iyi niyetinden en küçük bir şüphe duymuyorum. Ama Zirkaa zirkacigimin dediği gibi kimsenin de üzülmesini ben de istemem. Seni seviyorum, varsa bir hakkım elbette sana helal olsun sen de hakkını helal etBen hiç böyle düşünmemiştim, belkide haklısın. İstatistik açıdan önceki eski arkadaşlar böyle liste paylaştıkları için biz sonradan gelenlere çok yardımcı olmuştu. Bende bizden sonrakilere yardımcı olmak babında paylaşmıştım. "Negatif olanları orada tutmak ( afişe eder gibi ) " düşüncesi beni gerçekten çok üzdü . Asla kimseyi üzmek, yada kurum reklamı yapmak gibi bir art niyeti taşımadığımı beni tanıyan arkadaşlarım bilir.
Yine de böyle bir düşünceye sebep olmuşsam , çok sevdiğim arkadaşım tamarayı üzmüşsem kendisinden çok çok çok özür dilerim beni affetmesini hakkını helal etmesini isterim. Tamaracım seni üzdüysem özür dilerim canım ,beni affet .