canım benim ikinizde aynı anda olumsuz düşünmeyin bebişler yerini garantiliyor.Asıl normal adet görürseniz korkun.eee çok şükür oda yok.Evham yapmayın sevinin nesciğim.Kabızlık= az su içiyor olabilirmisin? Bu süreçte bebişlere en çok su lazım biliyorsun.Kas ağrısının sebebi= bence bebişler son demirlerini atıyor limana.
Bakın şimdi bebişleri rahime yerleştirdiklerinde onlar hemen tutunma için harekete geçiyor.Ve yavaşça vilus adı verilen saçak gibi uzantıları rahme doğru salıyorlar.Onlarda rahmin içine doğru girip sizinle bütünleşmeye ve kanınızdan besinleri çıkmaya başlaıyor.Bebişleriniz sizin rahminize doğru uzantılar verdikçe bu küçük kahverengi lekelenmeler normal.Yerleşiyorlar.
İkinizde zorla hemşire ağzımı açtıracaksınız bana bilimsel açıklama yaptıracaksınız.İlahi sizler.

Aşağıdaki resimde hani kök gibi uzantılar varya o işte bahsettiğim.
Uzaktan eğitime başladık artık.

işte bu saçaklar göbekbağı ve devamında plasentayı oluşturuyor.

canım bu durum inan bilgi alanım değil uzmanımız prof dr. Z Zaza74 'ya danışabiliriz.Eminim görür görmez dönüş yapar.

Resimli anlatimlara gectik cok sekersin hemsiremiz saglik sektorunun her asamasindan bi insan var bu grupta

Bir öğretmen olarak işte şimdi ikna oldum harikasın, teşekkürler..

Canimcim tum forumda arattin mi bunu? Bu sekilde epey bir bilgiye ulasiyorim ben.

zazam ve nesim rahatlayacaksa sabaha kadar resimle yada çizerek anlatır dikkatlerini dağıtırım.yeterki bebişlerini üzecek şeyler düşünmesinler
Canim cok tatlısın, bu kadarı bile rahatlattı, sağ ol. Benim kızkardeşim de ameliyathane hemşiresi, iyi ki varsinız.

Benim bugün hep karnım ağrıdı ve halsizlik
İnşallah Nes güzel sonuç olsun bunlar
Senin akıntı varmı hala?

Cansın can

Hiç canını sıkma zazacım o kanamalar normal bende de oldu hatta devam ediyor bende korkup buraya yazdığımda sen yazmıştın normal bunlar yerleşme kanaması diye benimde çıkıyor sivilceler bunlara takılma canım kuzucuklar seninle annelerinide bırakmayacaklar inşallah

Benim bugün hep karnım ağrıdı ve halsizlik
İnşallah Nes güzel sonuç olsun bunlar
Senin akıntı varmı hala?
Yok daha olmadı. Tamam artık böyle şeyler yazmayalım, Zirkaa kızıyor Güzel şeyler düşünelim, sonuçlarımız güzel olsun. Çifte bayramlar yaşansın burda. Büyük ihtimal ilaçlardan yorulmuştur vücudun, eminim geçicidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…