Tamamdır bebişlerin tutunuyor allahın iznıyle

Kızzz okadar olumsuz şeyler yaşadımki hep korku içindeyim
Arkandq bu kadar kadinin duasi ve Allahin izniyle sen bu bebeleri saglikla dogurursun.
Endise etme zaten sen elinden gelenin en iyisi yaptin, daha da yapilacak bir sey kalmadi.
Bundan sonra isim dusunmeye basla

Kızzz okadar olumsuz şeyler yaşadımki hep korku içindeyim
korku hepimizin göbekadımiz oldu vlla:) dogurup kucaklarimiza alana kadar da hep bizimle olcak.oyuzden nolur takilma ona canim,duyma onu.biz o güzelliklere tutunalim,hic yasamadigimiz o gunlerin hayallerini kuralim.kur bak simdi hastane odasinda bebegini kucagina verdiklerindeki halinin hayalini,heeh baak nasil gülümseme yerleşti dimi

S sadesutlu canım listemize göre yarın transferin var.İnş işlerin su gibi akar gider ve seni test günü bekleyenlere kaydeder sonrada pozitif çıkar listeden sileriz.Mutlaka haberdar et bizi.Dilerim bebişin / bebişlerin canına yapışsın.Tek embriyomu konulacak?
ilk defa insanları silerken mutlu olacam.

Bu arada yarın sabahtan nöbetten çıkıp yola gidiyorum.Yaklaşık 9 saate yakın araç kullanacağımdan dolayı aktif olamayacağım.Liste güncellemesi olduğunda özel mesaj atarsanız gözümden kaçmaz garanti olur canlarım.

Zirkacimm amin insalahhhh Allah razi olsun hepinizen ya heyecanimi birtek sizinle paylasabiliyorum , cok duygusal ve heyecanliyim Insallah hrpimizi tum arkadaslarimizi silersin o listeden

Benimkiler bana benzerse fırlama olur 5 dk poposunun üstüne oturamaz.Yanan bana yansın.Küçükken annem belime ip bağlarmış uzunluğu mahallenin ağzına kadar olurmuş.Bana hep ayağı cıvık, birde it ayağı yemiş derlerdi.Sürekli gidermişim.

Zirkacimm amin insalahhhh Allah razi olsun hepinizen ya heyecanimi birtek sizinle paylasabiliyorum , cok duygusal ve heyecanliyim Insallah hrpimizi tum arkadaslarimizi silersin o listeden
Hepsi normal kalbin ağzında atıyordur eminim.Allahın izni ile sende anne olacaksın canım.Ne hissediyorsan dök içini.Ben hep şunu yaparım."içimde kalıp kanser olacağına söylerim konser olsun gitsin" sende öyle yap söyle.Gönder gelsin canım.

Aaa aslen nerelisin canım? İt ayağı yemiş tabiri Sivas’a ait bir deyim. Rahmetli Annanem hep söylerdi bana ve kardeşime

Ben hiç böyle düşünmemiştim, belkide haklısın. İstatistik açıdan önceki eski arkadaşlar böyle liste paylaştıkları için biz sonradan gelenlere çok yardımcı olmuştu. Bende bizden sonrakilere yardımcı olmak babında paylaşmıştım. "Negatif olanları orada tutmak ( afişe eder gibi ) " düşüncesi beni gerçekten çok üzdü . Asla kimseyi üzmek, yada kurum reklamı yapmak gibi bir art niyeti taşımadığımı beni tanıyan arkadaşlarım bilir.

Yine de böyle bir düşünceye sebep olmuşsam , çok sevdiğim arkadaşım tamarayı üzmüşsem kendisinden çok çok çok özür dilerim beni affetmesini hakkını helal etmesini isterim. Tamaracım seni üzdüysem özür dilerim canım ,beni affet .

Farkındayımmmm, ZirkacımmSen de bendensin Cıvıl cıvıl çocukların olsun inşaallah ZirkacımmmListe için de eline emeğine sağlık

Yaaa sen ne tatlısın canım enerjine bayılıyorum inşallah ben de mümkün olan en kısa zamanda başlarım tedaviye

Canım niyetini biliyorum, bazen düşüncemiz ile durumlar birbirini tutmuyor. ben sana kırılmadim çünkü iyi niyetinden en küçük bir şüphe duymuyorum. Ama Zirkaa zirkacigimin dediği gibi kimsenin de üzülmesini ben de istemem. Seni seviyorum, varsa bir hakkım elbette sana helal olsun sen de hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…