• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende cok heyacanliyim hem transfer sonucu bekleyen kardeslerimiz icin hemde temmuz sonu tedavim icin sanki ilk defa gidiyormus gibiyim bazende karamsarlik kapliyor sanki degisik duygular icindeyim adet ilacima basladim obur ayki adet bitiminde ilaclara basliyorum burda igneleri ve ilaclari bulmak cok zor. Ilaclari simdiden al dedi murat bey igne eczaneye sordum yok dedi siparis vermek zorunda kaldim simdiden hep boyle siparis verirsem ben neyapacagim ilerde diye kara kara düşünüyorum. Ne sorduysam yokdiyolar napacam yaaa

E Eftalios kizzzz gittinmi yoksaa sesin cikmiyooor😍
Yok canim dis tedavisi goruyorum gitmeden disim enfeksiyon kapmis dislerimi yeniletiyorum gitmeden 😁😁😁 2 gunde bir discime gidiyorum hazirliklar tamamliyorum discim tedaviye gidinceye kadar enfeksiyonu bitiririz dedi.

❤️❤️❤️❤️❤️Heyecanlandımmmmm🙏🙏🙏kaç gündür aklımdason bir türlü yazamadım bu tarihlerde (ay sonu kalmış aklımda)orada olacağını biliyordum ..Kalbim sizinle ❤️❤️❤️Canımmm herşey gönlünce olsunnn sağlıkla mutlulukla bebeklerini kucağına almanı canı gönülden diliyorum🙏🙏Çok mutlu ve güzel bir aile olacağınızdan eminimmm 👍Ben anne olacağına yürekten inanıyorum sende inan 💪❤️❤️Su gibi aksınnn zaman herşey gönlünce olsunn❤️❤️❤️
canim Duruball Duruball ‘immm gozlerim hep sizi ariyor burdaaa sanki bi yerden cikacak gibisinizzz.cok tesekkur ederim kuzum kalpten inandigibdan hic suphem yok, insallah guzel haberler veririm sizlere, hepimiz guzel bebeklerimize kavusuruz🤷🏻‍♀️❤️❤️😍😍😍

1 TEMMUZ SADESUTLU -TRANSFER - KİEV
2 TEMMUZ ZAZA, NES6373, TAMARA2 - BETA HCG TESTİ YAPACAKLAR
2 TEMMUZ ZUMROM - İLK GÖRÜŞME - KİEV
10 TEMMUZ SZRYK - İLK GÖRÜŞME - ACIBADEM
12 TEMMUZ AZŞEKERLİ , AİGLE - İLK GÖRÜŞME - KİEV
AĞUSTOS ZİRKA13, BEYZANUR-, BİR HAYALİM VAR. - TRANSFER - KİEV
AĞUSTOS / EYLÜL MEKTUP01 - TEDAVİYE BAŞLAYACAK - KİEV
EYLÜL LA LUNA - İLK DENEME - GYNOLİFE
Sibra da vardı listede yok sanki. oda test gününü bekliyordu

Bende cok heyacanliyim hem transfer sonucu bekleyen kardeslerimiz icin hemde temmuz sonu tedavim icin sanki ilk defa gidiyormus gibiyim bazende karamsarlik kapliyor sanki degisik duygular icindeyim adet ilacima basladim obur ayki adet bitiminde ilaclara basliyorum burda igneleri ve ilaclari bulmak cok zor. Ilaclari simdiden al dedi murat bey igne eczaneye sordum yok dedi siparis vermek zorunda kaldim simdiden hep boyle siparis verirsem ben neyapacagim ilerde diye kara kara düşünüyorum. Ne sorduysam yokdiyolar napacam yaaa
transferin nerede olacak canım?

Canım ben sayfayı çok iyi kullanamıyorum kişileri aratıp mesajlarını okuyorum 🙈🙈 transfer 10 temmuzda planlanıyor
CANIM BU FORUMUN İLK SAYFASINA TIKLA İLK MESAJ KMİN HANGİ TARİHTE NE YAPTIRACAĞI YAZIYOR ONA GÖRE DOĞRU KİŞİYE DAHA HIZLIDA ULAŞABİLİRSİN SORMAK, TEBRİK ETMEK YADA İYİ DİLEKLERDE BULUNMAK İÇİN.

Hiç stres yapma şimdiden sipariş et ve stokla

Caaaann 🤣🤣🤣
Fitil,hap derken sabaha kadar 4-5 defa uyanıyorum
Ee üstünede eşin horlaması tuz biber oluyor

Canım oda bişeymi benim eşimde huzursuz bacak sendromu var ama bence bacakları değil heryeri huzursuz.Adam gece sürekli kuş gibi titreyip sıçrayıp duruyor.Bende uyanıyorum.Bir gece yine uyurken ayakları kasıldı ve ayağımın altını ayak baş parmağı ile öyle bir boydan boya çizdiki sanki nörolojideyim ve babinski muayenesi yapıyor.Tabi ben can havli ve uyku sersimi bir bağırdım.Napıyorsun sen ya diye baktım adam uyuyor.ve ben bunu evde olduğum her gece yaşıyorum.Allahtan iki gün evdeyim iki gün nöbette..:)) Horlamasını buraya hiç yazmıyorum bile.Tv kapalı uyuyamaz.Bende açık ve ses olunca uyuyamam.Demokratik bir yol bulduk.Ben uyku bandı takıyorum gözüme birde kulaklık öyle uyuyorum.Çok demokratik olduk.

Back