- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
12345hayat tedavin hayırlı olsunCanım ben sayfayı çok iyi kullanamıyorum kişileri aratıp mesajlarını okuyorum transfer 10 temmuzda planlanıyor
İlaçlara başladınmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12345hayat tedavin hayırlı olsunCanım ben sayfayı çok iyi kullanamıyorum kişileri aratıp mesajlarını okuyorum transfer 10 temmuzda planlanıyor
1 12345hayat canım senin transferin ne zamandı?
Teşekkür ederim Zaza, evet başladım estrofem 3x1 prednol 1x1 kullanıyorum. bir de e vit coraspin ve folik asit. inşallah senden cuma güzel haberleri bekliyoruz dualarımdasınız hepiniz12345hayat tedavin hayırlı olsun
İlaçlara başladınmı?
Yok canim dis tedavisi goruyorum gitmeden disim enfeksiyon kapmis dislerimi yeniletiyorum gitmeden 2 gunde bir discime gidiyorum hazirliklar tamamliyorum discim tedaviye gidinceye kadar enfeksiyonu bitiririz dedi.
canim Duruball ‘immm gozlerim hep sizi ariyor burdaaa sanki bi yerden cikacak gibisinizzz.cok tesekkur ederim kuzum kalpten inandigibdan hic suphem yok, insallah guzel haberler veririm sizlere, hepimiz guzel bebeklerimize kavusuruzHeyecanlandımmmmmkaç gündür aklımdason bir türlü yazamadım bu tarihlerde (ay sonu kalmış aklımda)orada olacağını biliyordum ..Kalbim sizinle Canımmm herşey gönlünce olsunnn sağlıkla mutlulukla bebeklerini kucağına almanı canı gönülden diliyorumÇok mutlu ve güzel bir aile olacağınızdan eminimmm Ben anne olacağına yürekten inanıyorum sende inan Su gibi aksınnn zaman herşey gönlünce olsunn
Amin isteyen herkesin olsun inşallahİnşallah hayırlısıyla sağlıklı bi evladınız olur canımm
Sibra da vardı listede yok sanki. oda test gününü bekliyordu1 TEMMUZ SADESUTLU -TRANSFER - KİEV
2 TEMMUZ ZAZA, NES6373, TAMARA2 - BETA HCG TESTİ YAPACAKLAR
2 TEMMUZ ZUMROM - İLK GÖRÜŞME - KİEV
10 TEMMUZ SZRYK - İLK GÖRÜŞME - ACIBADEM
12 TEMMUZ AZŞEKERLİ , AİGLE - İLK GÖRÜŞME - KİEV
AĞUSTOS ZİRKA13, BEYZANUR-, BİR HAYALİM VAR. - TRANSFER - KİEV
AĞUSTOS / EYLÜL MEKTUP01 - TEDAVİYE BAŞLAYACAK - KİEV
EYLÜL LA LUNA - İLK DENEME - GYNOLİFE
çok tatlısınızCaaaann
Fitil,hap derken sabaha kadar 4-5 defa uyanıyorum
Ee üstünede eşin horlaması tuz biber oluyor
Iyumadığın geceki yazışmalarımızdan belliydi canım resmen nöbette bana eşlik ettin
Valla öyle uyku haram artık banaZirkam bu gidişatla sende uyumuyucan
Sibram test gününü göremedim canım ne zaman hemen ekleyelimSibra da vardı listede yok sanki. oda test gününü bekliyordu
transferin nerede olacak canım?Bende cok heyacanliyim hem transfer sonucu bekleyen kardeslerimiz icin hemde temmuz sonu tedavim icin sanki ilk defa gidiyormus gibiyim bazende karamsarlik kapliyor sanki degisik duygular icindeyim adet ilacima basladim obur ayki adet bitiminde ilaclara basliyorum burda igneleri ve ilaclari bulmak cok zor. Ilaclari simdiden al dedi murat bey igne eczaneye sordum yok dedi siparis vermek zorunda kaldim simdiden hep boyle siparis verirsem ben neyapacagim ilerde diye kara kara düşünüyorum. Ne sorduysam yokdiyolar napacam yaaa
7 TemmuzSibram test gününü göremedim canım ne zaman hemen ekleyelim
CANIM BU FORUMUN İLK SAYFASINA TIKLA İLK MESAJ KMİN HANGİ TARİHTE NE YAPTIRACAĞI YAZIYOR ONA GÖRE DOĞRU KİŞİYE DAHA HIZLIDA ULAŞABİLİRSİN SORMAK, TEBRİK ETMEK YADA İYİ DİLEKLERDE BULUNMAK İÇİN.Canım ben sayfayı çok iyi kullanamıyorum kişileri aratıp mesajlarını okuyorum transfer 10 temmuzda planlanıyor
Hiç stres yapma şimdiden sipariş et ve stoklaBende cok heyacanliyim hem transfer sonucu bekleyen kardeslerimiz icin hemde temmuz sonu tedavim icin sanki ilk defa gidiyormus gibiyim bazende karamsarlik kapliyor sanki degisik duygular icindeyim adet ilacima basladim obur ayki adet bitiminde ilaclara basliyorum burda igneleri ve ilaclari bulmak cok zor. Ilaclari simdiden al dedi murat bey igne eczaneye sordum yok dedi siparis vermek zorunda kaldim simdiden hep boyle siparis verirsem ben neyapacagim ilerde diye kara kara düşünüyorum. Ne sorduysam yokdiyolar napacam yaaa
Caaaann
Fitil,hap derken sabaha kadar 4-5 defa uyanıyorum
Ee üstünede eşin horlaması tuz biber oluyor
Canım oda bişeymi benim eşimde huzursuz bacak sendromu var ama bence bacakları değil heryeri huzursuz.Adam gece sürekli kuş gibi titreyip sıçrayıp duruyor.Bende uyanıyorum.Bir gece yine uyurken ayakları kasıldı ve ayağımın altını ayak baş parmağı ile öyle bir boydan boya çizdiki sanki nörolojideyim ve babinski muayenesi yapıyor.Tabi ben can havli ve uyku sersimi bir bağırdım.Napıyorsun sen ya diye baktım adam uyuyor.ve ben bunu evde olduğum her gece yaşıyorum.Allahtan iki gün evdeyim iki gün nöbette..:)) Horlamasını buraya hiç yazmıyorum bile.Tv kapalı uyuyamaz.Bende açık ve ses olunca uyuyamam.Demokratik bir yol bulduk.Ben uyku bandı takıyorum gözüme birde kulaklık öyle uyuyorum.Çok demokratik olduk.
Sibra 23 haziran transfer olduSibram test gününü göremedim canım ne zaman hemen ekleyelim
Sibram nasıl gidiyor7 Temmuz