Sibram nasıl gidiyor
Ben bu gece gaz,kabızlık,kasık ağrısı çektim
Sabax azcık 2 küçük damla koyu bej akıntım oldu,başkada olmadı
Yine korkudan elim ayağıma karıştı
Canım ara lekelenme bebişler tutunuyor.Gaz ve kasık ağrısıda ona keza.Tamam tamam bu defa oldu bu iş Allah’ın izni ile.Pozitif olupta seni listeden sileceğim ve profiline hamile günlüğü ekleyeceğin günü iple çekiyorum.Sen bu belirtilerin anlamını zaten biliyorsun.Terzi kendi söküğünü dikemezmiş seninki o hesap.Sakin ol şampiyon.Bebiş odası hazırlığına başla bence

Aynen sorarım inş canım ama çok yoğunlar geç dönüş oluyor ama şükür dönüyorlar yani

Zirkam ağlatın beni
İnşallah dediğin gibidir
Sabahtan beri kendimde değilim,acaba tutundu şimdide düşmekmi istiyor allah korusun
Göğüslerim düne göre daha az acıyor
Bugün sabahda yüzümde küçük sivilcelenmeler vardı,adet öncesi plurdu

Zirkaa ve B BeyzaNur inş Ağustos transferinde ikinizle de görüşme imkanım olur ikinizde beni çok güldürüyorsunuz

Birisi yazmisti aldigi ilaclarin faturasini goturursen orda odemesi veriliyor diye

Sibram nasıl gidiyor
Ben bu gece gaz,kabızlık,kasık ağrısı çektim
Sabax azcık 2 küçük damla koyu bej akıntım oldu,başkada olmadı
Yine korkudan elim ayağıma karıştı
Sevgili Zazaa ben de hiç bir belirti yok, 3 gün olan kasık ağrısını tekrar yaşamadım.. Asayiş biz de iyiii.. sanırım bizimkiler ağır kanlı aynı babalarıııı gibiii
Korkma yaaaasenin kızlar da bence etrafı bi dolaşmak istemişler.. gazdan sebepolabilir.
Hayırlı güzel haberler alırız inşaallahh

Canım benim de Kiev’de ağustosta transfer olacak inşallah Ayy pozitiflerle dolsun sayfamız bayram yeri olsun buralar

Ayyyyy hadiii inşaallahh

Sen kendini hiç strese sokma. Geçen bir arkadaşım tüp bebek tedavisi gördü 10 yıllık evli. Transferi oldu 2 embriyo. Hiç bir belirtisi olmadı adet olucam sanki diyordu. Test yapmaya giderken de biliyorum olmadı ama napayım 2 tane dondurulmuşum var onları öbür ay transfer ettiricem dedi. 9. gününde test yaptırdı 304 çıktı 2 gün sonra yine test yaptı 900 küsür çıktı. Çok şaşırdı olumsuz diye düşünüp kan vermişti halbuki. şimdi 2 hafta geçti üstünden halen de belirti vs yok. Herkesin bünyesi farklı demek ki. Olacağı varsa olacak zaten zazam. Umutluyuz senden yana inşallah olacak bu sefer sende moralini yüksek tut canım

aaa zazaa,sanki yukarda populer uye degilde yeni üye yaxioyapmaa canimm,ayenbeyan belli tutunmus yavrucaklar

Bak canım benim inşallah sevinçten ağlarsın 2 temmuzda.yerleştikten sonra kasılma kalmıyor.Göğüslerin Hergün şiddetli ağrıyacak değil canım.sivilcelerde hormonlardan dolayı büyük ihtimal.Bence düşmekten ziyade tam tutunma gerçekleşti bu yüzden lütfen stres yapıp olumsuz olayları düşünme.evrene pozitif enerji gönderiyoruz.ve kendini çok dinleme.bende kendimi o kadar çok dinledim ki yine dün test aldım.halbuki yumurta yok ne alaka.adetim olacak sanıyorum ama hiç bişey yok.Yani aynı yanlışı yapan sen tek değilsin.Ama bana şimdi akıl vermesi kolay.Hormon fırtınası yaşayan sensin.Fırtınaya kendini bırakma.Kısa bir yürüyüş yap sevdiğin bişey ye.Dediğimi yap gittiğim yoldan gitme.Relaks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…