Reglimi saymayalım,ilacı başladıktan 23 gün sonra transferim gerçekleşti

Bende bu ara hep markette parkta üçüz çocuklar görüyorum çok tatlı oluyorlar

Kızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
maşallah barikallah sağ salim sağlıcakla kucağına al inşallah. darısı benim ve bu sayfadaki tüm güzel yürekli yol arkadaşlarımın başına

Çok şükür canım
İnşallah kucağına alasın prensesini
zazam sana bir şey soracağım. ilk gidişinde telefon kartından bahsetmiştin onu nereden nasıl alıyoruz. ben çünkü hergün annemle konuşuyorum iki gün aramazsam dellenir. onlara ankaraya tedavi için ön görüşmeye gidiyorum dedim. yalan uzmanı olduk artık

Biz kendi telefon kartlarimizla gittik sadece interneti kapattik, arayanlari görebilmek icin. Arayan oldugunda acmadik direk whatsappten ulastik ve kimseler anlamadi, otelde , klinikte ve disarda heryerde int baglanabiliyoruz Bizim icin kötü olan tek sey oldu tr kartlari icin olurmu bilmem ama bizi arayanlari acmadigimiz halde faturamiz cok yüksek geldi sadece caldigi icin, belki tr kartlarinda böyle olmaz.bizde trasnfer icin gidince bir kart almayi istiyoruz

Kuzum ben kievde telefonumu kapatıyorum
Ancak watsapla konuştum
Bu defa ukrayna numarası aldım
Ama onuda dışarda watsapım açık olsun diye kullandım

uyarın için çok teşekkürler canım dikkat edelim bakalım

uyarın için çok teşekkürler canım dikkat edelim bakalım
Bende ilk görüşmede kendi kartımla gittim sadece otelde klinikte wifi yi açtım.onun dışında zaten iki gün kaldık onlardada über çağırmak için interneti açtık.o zamanda herşey dahil pasaport paketi sayesünde günlük 50 TL fatura yazdı.Transfere gidersem inşallah ordan hazır kontörlü kart alacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…