Reglimi saymayalım,ilacı başladıktan 23 gün sonra transferim gerçekleştiDoktorum daha önce tarlusal vermişti sonra suphastona geçti elenada 5 temmuza kadar regl olmazsan duphaston başla dedi.regl olduktan sonra ortalama kaç gün sonra transfer oldun canım ona göre iznime denk getirmeye çalışıyorum da transfer zamanını ondan soruyorum
Bende bu ara hep markette parkta üçüz çocuklar görüyorum çok tatlı oluyorlarAyyyyy orayi kacirdim üçüz mü harikaaaaaa rabbim bizlerede nasip etsin
üçüz dördüz ikiz herkese insallah. Ayy ben burda markette gördüm tatile gelmisler ailecek üçüzleri bebek arabasinin icinde o an dedim rabbim bizlerede nasip eder insallah. Cok tatlisssssss
Evvettt ya cok tatli oluyorlarBende bu ara hep markette parkta üçüz çocuklar görüyorum çok tatlı oluyorlar
maşallah barikallah sağ salim sağlıcakla kucağına al inşallah. darısı benim ve bu sayfadaki tüm güzel yürekli yol arkadaşlarımın başınaKızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
inşallah canım sende sağ salm kucağına al.Canım kalp atışını duyduk çok şükür. Darısı sana ve tüm tedavide olan transferi olan arkadaşlarımaHepimiz bu yıl bebişlerimizle olalım inşallah
zazam sana bir şey soracağım. ilk gidişinde telefon kartından bahsetmiştin onu nereden nasıl alıyoruz. ben çünkü hergün annemle konuşuyorum iki gün aramazsam dellenir. onlara ankaraya tedavi için ön görüşmeye gidiyorum dedim. yalan uzmanı olduk artıkÇok şükür canım
İnşallah kucağına alasın prensesini
Biz kendi telefon kartlarimizla gittik sadece interneti kapattik, arayanlari görebilmek icin. Arayan oldugunda acmadik direk whatsappten ulastik ve kimseler anlamadi, otelde , klinikte ve disarda heryerde int baglanabiliyoruzzazam sana bir şey soracağım. ilk gidişinde telefon kartından bahsetmiştin onu nereden nasıl alıyoruz. ben çünkü hergün annemle konuşuyorum iki gün aramazsam dellenir. onlara ankaraya tedavi için ön görüşmeye gidiyorum dedim. yalan uzmanı olduk artık
Kuzum ben kievde telefonumu kapatıyorumzazam sana bir şey soracağım. ilk gidişinde telefon kartından bahsetmiştin onu nereden nasıl alıyoruz. ben çünkü hergün annemle konuşuyorum iki gün aramazsam dellenir. onlara ankaraya tedavi için ön görüşmeye gidiyorum dedim. yalan uzmanı olduk artık
Amiin inşallah canım benimHay masallah ikiz dedik üçüz geliyor rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
Aminn canım inşallah en kısa zamandamaşallah barikallah sağ salim sağlıcakla kucağına al inşallah. darısı benim ve bu sayfadaki tüm güzel yürekli yol arkadaşlarımın başına
uyarın için çok teşekkürler canım dikkat edelim bakalımBiz kendi telefon kartlarimizla gittik sadece interneti kapattik, arayanlari görebilmek icin. Arayan oldugunda acmadik direk whatsappten ulastik ve kimseler anlamadi, otelde , klinikte ve disarda heryerde int baglanabiliyoruzBizim icin kötü olan tek sey oldu tr kartlari icin olurmu bilmem ama bizi arayanlari acmadigimiz halde faturamiz cok yüksek geldi sadece caldigi icin, belki tr kartlarinda böyle olmaz.bizde trasnfer icin gidince bir kart almayi istiyoruz
zazam nereden alacağız ukrayna numarasını.Kuzum ben kievde telefonumu kapatıyorum
Ancak watsapla konuştum
Bu defa ukrayna numarası aldım
Ama onuda dışarda watsapım açık olsun diye kullandım
Masallah sagliklla dogsunlar..Kızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
Adetin üçüncü günü başlanan ilacı mı hani 19. Gün ultrason istiyor o mu?Reglimi saymayalım,ilacı başladıktan 23 gün sonra transferim gerçekleşti
1.dozdan ne kdar sonra transfer olmus oldunuz?Canım hamile kalırsan 5. Ayında 2. Dozu ol dedi hamile kaldım , kalmama ihtimalimi konuşamadık
Ya ne kadar güzelÜçü de yaşarsa doğuracağım inşallahevet 2 yumurta verildi ama birisi ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlar
Ben avmden aldım elektronik satılan yerdenzazam nereden alacağız ukrayna numarasını.
Bende ilk görüşmede kendi kartımla gittim sadece otelde klinikte wifi yi açtım.onun dışında zaten iki gün kaldık onlardada über çağırmak için interneti açtık.o zamanda herşey dahil pasaport paketi sayesünde günlük 50 TL fatura yazdı.Transfere gidersem inşallah ordan hazır kontörlü kart alacam.uyarın için çok teşekkürler canım dikkat edelim bakalım
Ay masalllaahh sizeZazacım bence doğurcam yaaaçok bekledim bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?