Zazacım bence doğurcam yaaa çok bekledim bu günleriAyy Maşallah
Kız üçünüdemi doğurucan
Doktor izin verirse doğur gençsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zazacım bence doğurcam yaaa çok bekledim bu günleriAyy Maşallah
Kız üçünüdemi doğurucan
Doktor izin verirse doğur gençsin
Beyzoşum inşallah çok teşekkür ederim çokAyyyy masallahhh subanAllahhhh Sag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah
Rabbim güç kuvvet versin bünyene kuzumZazacım bence doğurcam yaaa çok bekledim bu günleri
Maşallah sağlıklı ilerlerse 3.ünüde doğuracak mısınız? Size 2 adet embriyo transfer edilmemiş miydi?Kızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
Ayy çok güzel haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bize de dua etKızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
Çok dua ediyorum canım inanın tek tek anıyprum isimleriniziRabbim güç kuvvet versin bünyene kuzum
İstediğin gibi olsun
Sen üçüzler annesisin bizlere dua et
Bana bir tane yeter
Üçü de yaşarsa doğuracağım inşallah evet 2 yumurta verildi ama birisi ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlarMaşallah sağlıklı ilerlerse 3.ünüde doğuracak mısınız? Size 2 adet embriyo transfer edilmemiş miydi?
Hep ediyorum canım sizlere hepinizin ismini anıyorum hatta tüm bu ukrayna kiev batum yolcularını anıyorumbizlere dua ett canimmm
Bir de kıbrısHep ediyorum canım sizlere hepinizin ismini anıyorum hatta tüm bu ukrayna kiev batum yolcularını anıyorum
Tatlım ya çok sevindim. Allah 3’ünüde sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel bir mucizeÜçü de yaşarsa doğuracağım inşallah evet 2 yumurta verildi ama birisi ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlar
Bebişlerin Kalp atışlarını duydunuz mu?Üçü de yaşarsa doğuracağım inşallah evet 2 yumurta verildi ama birisi ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlar
Rabbim yar ve yardimcin olsun hayirli ve guzel haberlerle dön insallahumarım canım,hep beraber verelim o güzel haberleri
Ayyy cokk guzell tek yumurta ikizi rabbim sag sağlim kucağına almayi nasip etsin canimTeşekkür ederim canım
Ayyyyy orayi kacirdim üçüz mü harikaaaaaa rabbim bizlerede nasip etsinZazacım bence doğurcam yaaa çok bekledim bu günleri
Allahim insallah sag saglim digurmayi nasip etsin canim üçüz lerini rabbim korusun insallah ❤❤❤❤Tatlım ya çok sevindim. Allah 3’ünüde sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel bir mucize
alırım bi ikiz..valla istiyoruz yaa ama bklm bi gidelim görüselim hersry yolunda olsun Allah bir de iki de verse başımla beraber,daha ne isterimCanım Allah rast getirsin inşallah güzel haberlerle dönersin bebişlerin canına yapışsın yada benişin kaç tane transfer düşünüyorsun.İkiz versek olur mu ablama?
inşallah canımRabbim yar ve yardimcin olsun hayirli ve guzel haberlerle dön insallah
canımm yaa dimi.sen simdi hepsini yaşıoyosunAllah tüm emeklerinin karşılıgını versin insallah da hep beraber sevinelimAsıl heyecan transfer sonrası
Her gün bir sevinç,bir korku,hepsi karışmış