• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarnsfer olan arkadaşlarım, banyo yapmaya korkuyorum ben 🤦🏻‍♀️. Doktor bir şey demedi bu konuda, gerçi ben de sormamıştım. Siz ne yapıyorsunuz? 6 gün oldu transfer olalı.
3gün sonunda ılık çok sıcak olmayan duş alabilirsin. Ben öyle yaptım. Normalde hergün duş alan biri olarak 3 gün dahi çok uzun geldi bana

kızlar iyi pazarlar😍
yarın için genel cerrahtan randevu aldim meme usg si isticem.bilginiz var mi devlet hastanesinde hemn cektirmek icin ramdevu veriyor mu tekrar doktor,yoksa sonraki haftalara fln atiyor mu🤔

Kızlar o kadar kötüyüm kü geçen ay çıkan fsh 26 bu ay ilaç kullanmama rağmen 40 çıktı yaşım daha 26 geçen ay Gonal f vermiş iğne verdi sonra doktor demiş fsh yüksek ilaç verdi o iğneler fsh bu ay yükseltmiş olabilir mi sizce nolur yardım edin

Kızlar o kadar kötüyüm kü geçen ay çıkan fsh 26 bu ay ilaç kullanmama rağmen 40 çıktı yaşım daha 26 geçen ay Gonal f vermiş iğne verdi sonra doktor demiş fsh yüksek ilaç verdi o iğneler fsh bu ay yükseltmiş olabilir mi sizce nolur yardım edin
Ne ilaci verdi size?
stres yapmayin, benim tecrubelerime gorw hayit iyi geliyor.
Ayrica sanirin buyume hormonu genotropin ya da humotrope dusuk doz kullanimi fsh i dusuruyor.

Cyclo diye bir ilaç az öncede aradı her ay değişiyor diyo ya ben deli olucam o kadar ağladım ki
Cyclo fsh i dusmesine etki eder , ben de oyle olmustu.Gec olsun guc olmasin. Stres yapmayin.moralinizi bozmayin.
Hayit, aslan pencesi, civan percemi ise yarar. Bitkisel kullanim dusunurseniz.
Bu ara akupunktur tedavisi alabilirseniz iyi olur, cidden cok faydasi oluyor.

Hayit otu ve aslan pencesini karistirip öyle cay yapildigini duymustum .Hatta bu cay kist ve miyoma da iyi geliyormus, cok icmek isterdim keske tedaviden önce icseydim belki yarari olurdu

Bir kaç gün sesiniz gelmiyor de telefonu düşürdüm de sonrada sadece wats apptan ses geliyor de.Pinokyo olsam nu yalanla kapılardan geçemem valla.bende Kiev e gittimi anneme söylemedim.hala bilmiyor gidip geldiğimi.bilse günde en az 2 defa arar ne oldu ne olacak ne zaman vs vs vs sadece wats apptan görüşürsen kimse anlamaz canım
🤣🤣 valla canım bu yalanların hepsini düşünüyorum tel bozuldu zaten cepte ama benim ailem biraz panik iki üç sesim çıkmazsa kalp kirizi geçirirler akşam eşimden konuşmam gerek annem de akıllı telde yok artık akşamları babam dan wadsap dan arayıp tablete taktım falan diyecem 🤣🤣 bi ara bütün rehberi engellemeyi bile düşündüm o kadar 🤣🤣

Arkadaşlar birşey sorucam bende sıvı birikmesi vardı ve dr hem antibiyotik hemde adet ılmam için primolut vermişti bugün içersem 7 adet kalmış olacak diğerleri bitti .Birkaç gündür adet olacakmışım hissi vardı az önce sürüntü şeklinde çok az miktarda kanama olmuş sökülme yok ..Bu durum normal mi ??Burada ki doktor adet olunca gel ve bitince de gel demişti ..Sıvı birikmesi duruyor mu gitmiş mi bakmak için..Benzer bir durum yaşayan oldu mu?Şimdi gitmiyim di mi doktora daha 7 adet var ?Bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🙏

Kizlar kaç gündür tam okuyamadiyordum yoğunluktan ama maşallah çok güzel haberler bunlar cok sevindim ins bu yıl hepimiz güzel haberler alacağız. Beni de kiev kabul etmediği için gynolife de ins Ağustos da transfer olacağım hayirlsii ile bakalim bekleme sebebimiz eşim 2. Aşıyı da olacak temmuz sonunda boşuna karantina olmasin diye ben 3 ay once yakalandığım ici aşı olamıyorum ve karantona da olmuyormuş ins o güne kadar yeni şeyler olmaz olursa da olumlu durumlar olsun. Hepinizi kocaman kucaklıyorum rabbim muradımız erdirsin inş
Zazacim test gününü merak ediyorum ins seninde sağlıklı çoğul gebeliğin olur
Nainebim inşallah tedavin sana hem evlat versin hem sağlık versin
Hayatına neşe girsin
Bana bir tane yeter ben bir istiyorum kuzum
Çoğuldan Allah korusun
Yaşım var
Enerjim düşük

Tarnsfer olan arkadaşlarım, banyo yapmaya korkuyorum ben 🤦🏻‍♀️. Doktor bir şey demedi bu konuda, gerçi ben de sormamıştım. Siz ne yapıyorsunuz? 6 gün oldu transfer olalı.
Kız yazın kokarsın🤣🤣
Çok sıcak olmadan dışunu al
Unutma bizim gözenekler tıkalı olursa oda zararlı

Esra nolursun stres yapma kendiliğinden bile düşücek

Back