12 haziranda transfer oldunuz , arasi 17 gun olmus..26 Mayıs aşı olmuşum canım, amin inşallah sağlıkla hepimizin olsun
Sizin doktorunuz da 15 gun yeterli mi demisti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 haziranda transfer oldunuz , arasi 17 gun olmus..26 Mayıs aşı olmuşum canım, amin inşallah sağlıkla hepimizin olsun
3gün sonunda ılık çok sıcak olmayan duş alabilirsin. Ben öyle yaptım. Normalde hergün duş alan biri olarak 3 gün dahi çok uzun geldi banaTarnsfer olan arkadaşlarım, banyo yapmaya korkuyorum ben . Doktor bir şey demedi bu konuda, gerçi ben de sormamıştım. Siz ne yapıyorsunuz? 6 gün oldu transfer olalı.
Aynen oyle kafan rahat olur oyle rahat rahat
Yurt dışı tarifesi açtırdığımızda karşı taraf anlıyor mu bu durumda yurtdışında olduğumuzu yani karşı tarafa ücret falan yansıyor mu arkadaşlar sonrasındaAynen oyle kafan rahat olur oyle rahat rahat turkiyedeymissin gibi konusursunuz canim
Ne ilaci verdi size?Kızlar o kadar kötüyüm kü geçen ay çıkan fsh 26 bu ay ilaç kullanmama rağmen 40 çıktı yaşım daha 26 geçen ay Gonal f vermiş iğne verdi sonra doktor demiş fsh yüksek ilaç verdi o iğneler fsh bu ay yükseltmiş olabilir mi sizce nolur yardım edin
Ben kendi yumurtamla denerken çok kullandım ve düşürdüğüne şahidim. Doktor ne kullanıyorsan devam et demişti.Bu ay kullancam bide Aslan pençesi kullancam
Cyclo fsh i dusmesine etki eder , ben de oyle olmustu.Gec olsun guc olmasin. Stres yapmayin.moralinizi bozmayin.Cyclo diye bir ilaç az öncede aradı her ay değişiyor diyo ya ben deli olucam o kadar ağladım ki
Hangi aşı oldunuz acaba bende 15 Haziran biontex ilk doz oldum inş transfer olurda olumlu olursa hamilelikte düşünüyorum26 Mayıs aşı olmuşum canım, amin inşallah sağlıkla hepimizin olsun
valla canım bu yalanların hepsini düşünüyorum tel bozuldu zaten cepte ama benim ailem biraz panik iki üç sesim çıkmazsa kalp kirizi geçirirler akşam eşimden konuşmam gerek annem de akıllı telde yok artık akşamları babam dan wadsap dan arayıp tablete taktım falan diyecem bi ara bütün rehberi engellemeyi bile düşündüm o kadarBir kaç gün sesiniz gelmiyor de telefonu düşürdüm de sonrada sadece wats apptan ses geliyor de.Pinokyo olsam nu yalanla kapılardan geçemem valla.bende Kiev e gittimi anneme söylemedim.hala bilmiyor gidip geldiğimi.bilse günde en az 2 defa arar ne oldu ne olacak ne zaman vs vs vs sadece wats apptan görüşürsen kimse anlamaz canım
2 temuzAblacim test günün nezman senin
Nainebim inşallah tedavin sana hem evlat versin hem sağlık versinKizlar kaç gündür tam okuyamadiyordum yoğunluktan ama maşallah çok güzel haberler bunlar cok sevindim ins bu yıl hepimiz güzel haberler alacağız. Beni de kiev kabul etmediği için gynolife de ins Ağustos da transfer olacağım hayirlsii ile bakalim bekleme sebebimiz eşim 2. Aşıyı da olacak temmuz sonunda boşuna karantina olmasin diye ben 3 ay once yakalandığım ici aşı olamıyorum ve karantona da olmuyormuş ins o güne kadar yeni şeyler olmaz olursa da olumlu durumlar olsun. Hepinizi kocaman kucaklıyorum rabbim muradımız erdirsin inş
Zazacim test gününü merak ediyorum ins seninde sağlıklı çoğul gebeliğin olur
Kız yazın kokarsınTarnsfer olan arkadaşlarım, banyo yapmaya korkuyorum ben . Doktor bir şey demedi bu konuda, gerçi ben de sormamıştım. Siz ne yapıyorsunuz? 6 gün oldu transfer olalı.
Esra nolursun stres yapma kendiliğinden bile düşücekKızlar o kadar kötüyüm kü geçen ay çıkan fsh 26 bu ay ilaç kullanmama rağmen 40 çıktı yaşım daha 26 geçen ay Gonal f vermiş iğne verdi sonra doktor demiş fsh yüksek ilaç verdi o iğneler fsh bu ay yükseltmiş olabilir mi sizce nolur yardım edin