- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Benim zolodex oldu ya adet günü sayılmadıAdetin üçüncü günü başlanan ilacı mı hani 19. Gün ultrason istiyor o mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim zolodex oldu ya adet günü sayılmadıAdetin üçüncü günü başlanan ilacı mı hani 19. Gün ultrason istiyor o mu?
Tamam canım teşekkür ederimBenim zolodex oldu ya adet günü sayılmadı
AmiiinnnnBenimde burda bir arkadasin var ücüzler tüp bebek yaptirmisti bahcecide kocaman oldulae iki kiz bir erkek Bende cok ikizzz istiyorumm Allahim bizlerede nasip ettt
Canım peki arayanlara yurt dışını aradığı söyleniyor mu acaba sen almanyadadın ama bizimkiler bizi Türkiye de sanmaları lazımBiz kendi telefon kartlarimizla gittik sadece interneti kapattik, arayanlari görebilmek icin. Arayan oldugunda acmadik direk whatsappten ulastik ve kimseler anlamadi, otelde , klinikte ve disarda heryerde int baglanabiliyoruz Bizim icin kötü olan tek sey oldu tr kartlari icin olurmu bilmem ama bizi arayanlari acmadigimiz halde faturamiz cok yüksek geldi sadece caldigi icin, belki tr kartlarinda böyle olmaz.bizde trasnfer icin gidince bir kart almayi istiyoruz
26 Mayıs aşı olmuşum canım, amin inşallah sağlıkla hepimizin olsun1.dozdan ne kdar sonra transfer olmus oldunuz?
artik ikinci doz hamilelikte
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah en kısa zamanda benim yerimde olursun güzel duygular içinde güzel gebelikler geçirirsin
Allah razı olsun canım benimAy masalllaahh size
İnşallah canım inşallahYa ne kadar güzel sağlıkla kucağına al inşallah
Ayyy çoook güzel çok çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. O kadar çok sevindim ki anlatamam canım tebrik ediyorum seni güzel anneKızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
bizde yurtdışı tarifesini açtırmayı düşünüyrz,sanırım en sağlıklısı oBizim kibrista soyle oldu vodafonun yurtdisi hatti acik bizim sık sık seyahat ettigimden dolayi actirmistim . daha onceden kibrista iken esimi isyerinden arayan cok oldu kimse anlamadi kibrista oldugumuzu annem biliyordu sadece zaten. Simdide hattimizi turkcele tasidik 1 ay once . Vodafone yurtdisi tarife hattini turkcell yurtdisi tarife paketine tasidik. Icim rahat oluyorkibristayken allahtan kimse anlamiyor orda olduğumuzu izmirdeyiz diyoruz sürekli.
Çok teşekkür ederim Tamaracım en kısa sürede sizlere olsun inşallah canım hep dualarımdasınızAyyy çoook güzel çok çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. O kadar çok sevindim ki anlatamam canım tebrik ediyorum seni güzel anne
Ben de sizin gibi aynı şekilde düşünüyorum, teselli değil aklın yolu bir demek ki. Umarım Rabbim bizi başımıza gelecek kötü şeylerden uzaklaştırıp hayırlarla buluşturuyordur. Olmayan da da olan da gizli hayırlar aramak lazım. Şükürler olsun bu günümüze.Allah yardimciniz olsun InşaAllah nur topu kibi övladınız doğsun. Kaderi zorlamağ konusu beni de çok rahatsız edirdi. Ama düşündüm ki aslında zaten kaderi zorlamak mümkün deyil. Donasyonun yüzde yüz qarantisi yok. Zaten kaderimizde neyse o. Kaderimizde annelik varsa olucak, yoksa biz bir şey yapamayız. Ve Allah kulu için her zaman en güzelini ister. Belki kendi yımırtsmızdan olsa daha kötü olurdu bunu bilemeyiz ve Allah bizi sevdiyi için vermedi donasyon yolunu açdı bize. Yalnız cinsiyyet seçimini bebeyin sağlığı söz konusu deyilse kaderi zorlamak kibi düşünebilirim. Ve bu yüzden cinsiyyet seçmiyicem oysa kızım olsun deye her şeyimi vermeye hazırım. Rahat olun ve bol bol dua edin Allah saqlikli bir övlad nasip etsin ve kötü günleriniz silinib getsin inşaAllah
Bir kaç gün sesiniz gelmiyor de telefonu düşürdüm de sonrada sadece wats apptan ses geliyor de.Pinokyo olsam nu yalanla kapılardan geçemem valla.bende Kiev e gittimi anneme söylemedim.hala bilmiyor gidip geldiğimi.bilse günde en az 2 defa arar ne oldu ne olacak ne zaman vs vs vs sadece wats apptan görüşürsen kimse anlamaz canımCanım peki arayanlara yurt dışını aradığı söyleniyor mu acaba sen almanyadadın ama bizimkiler bizi Türkiye de sanmaları lazım
Aynen oyle kafan rahat olur oyle rahat rahat turkiyedeymissin gibi konusursunuz canimbizde yurtdışı tarifesini açtırmayı düşünüyrz,sanırım en sağlıklısı o
Ablacim test günün nezman seninBenim zolodex oldu ya adet günü sayılmadı
Ayy hadi ins sağlıkla gelsinler kuzularKızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım