• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyyyy orayi kacirdim üçüz mü harikaaaaaa rabbim bizlerede nasip etsin
üçüz dördüz ikiz herkese insallah. Ayy ben burda markette gördüm tatile gelmisler ailecek üçüzleri bebek arabasinin icinde o an dedim rabbim bizlerede nasip eder insallah. Cok tatlisssssss🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Benimde burda bir arkadasin var 🥰ücüzler tüp bebek yaptirmisti bahcecide🤭 kocaman oldulae iki kiz bir erkek ☺️ Bende cok ikizzz istiyorumm 🙏🙏 Allahim bizlerede nasip ettt❤️❤️

Hep ediyorum canım sizlere hepinizin ismini anıyorum hatta tüm bu ukrayna kiev batum yolcularını anıyorum🥰
Gözün aydın banada dua et ben hala parayi denklestirmeye çalışıyorum güzel haberleri duyunca heyecan basıyor beni bende bu güzel haberi verecek miyim diye su paranın gözü kör olsun yoksa çoktan gitmiştim

Z Zaza74 sendendee güzel haber bekliyoruz Allahin izniyle cnmm hepimize umut ol insallahh😍😍
Bizlerden sanslisi yok birsürü yigenlerimiz oluyor kizlar🥰🥰Sirtimiz yere gelmes 🤭
Beyzoşum bende ne olursa olsu umutsuzluğa kapanmayın
İnşallah güzel olurda size umut olurum🙏🏻❤️

Ayyyyy orayi kacirdim üçüz mü harikaaaaaa rabbim bizlerede nasip etsin
üçüz dördüz ikiz herkese insallah. Ayy ben burda markette gördüm tatile gelmisler ailecek üçüzleri bebek arabasinin icinde o an dedim rabbim bizlerede nasip eder insallah. Cok tatlisssssss🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Ayyy gerçekten canım inşallah hepsi yaşar♥️♥️

Gözün aydın banada dua et ben hala parayi denklestirmeye çalışıyorum güzel haberleri duyunca heyecan basıyor beni bende bu güzel haberi verecek miyim diye su paranın gözü kör olsun yoksa çoktan gitmiştim
İnşallah canım inşallah Rabbim ummadığınız anda sevindirsin♥️♥️♥️

Duphaston 10 gün içiliyor bitince 3-7 gün içinde adet oluyorsun
Tarlusal içsene,sabah akşam 6 gün içiliyor
Doktorum daha önce tarlusal vermişti sonra suphastona geçti elenada 5 temmuza kadar regl olmazsan duphaston başla dedi.regl olduktan sonra ortalama kaç gün sonra transfer oldun canım ona göre iznime denk getirmeye çalışıyorum da transfer zamanını ondan soruyorum

Back