Canım peki arayanlara yurt dışını aradığı söyleniyor mu acaba sen almanyadadın ama bizimkiler bizi Türkiye de sanmaları lazım

Bizim kibrista soyle oldu vodafonun yurtdisi hatti acik bizim sık sık seyahat ettigimden dolayi actirmistim . daha onceden kibrista iken esimi isyerinden arayan cok oldu kimse anlamadi kibrista oldugumuzu annem biliyordu sadece zaten. Simdide hattimizi turkcele tasidik 1 ay once . Vodafone yurtdisi tarife hattini turkcell yurtdisi tarife paketine tasidik. Icim rahat oluyorkibristayken allahtan kimse anlamiyor orda olduğumuzu izmirdeyiz diyoruz sürekli.

Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah en kısa zamanda benim yerimde olursun güzel duygular içinde güzel gebelikler geçirirsin

Kızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
Ayyy çoook güzel çok çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. O kadar çok sevindim ki anlatamam canım tebrik ediyorum seni güzel anne

bizde yurtdışı tarifesini açtırmayı düşünüyrz,sanırım en sağlıklısı o

Ayyy çoook güzel çok çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. O kadar çok sevindim ki anlatamam canım tebrik ediyorum seni güzel anne
Çok teşekkür ederim Tamaracım en kısa sürede sizlere olsun inşallah canım hep dualarımdasınız

Ben de sizin gibi aynı şekilde düşünüyorum, teselli değil aklın yolu bir demek ki. Umarım Rabbim bizi başımıza gelecek kötü şeylerden uzaklaştırıp hayırlarla buluşturuyordur. Olmayan da da olan da gizli hayırlar aramak lazım. Şükürler olsun bu günümüze.

Canım peki arayanlara yurt dışını aradığı söyleniyor mu acaba sen almanyadadın ama bizimkiler bizi Türkiye de sanmaları lazım
Bir kaç gün sesiniz gelmiyor de telefonu düşürdüm de sonrada sadece wats apptan ses geliyor de.Pinokyo olsam nu yalanla kapılardan geçemem valla.bende Kiev e gittimi anneme söylemedim.hala bilmiyor gidip geldiğimi.bilse günde en az 2 defa arar ne oldu ne olacak ne zaman vs vs vs sadece wats apptan görüşürsen kimse anlamaz canım

Kizlar kaç gündür tam okuyamadiyordum yoğunluktan ama maşallah çok güzel haberler bunlar cok sevindim ins bu yıl hepimiz güzel haberler alacağız. Beni de kiev kabul etmediği için gynolife de ins Ağustos da transfer olacağım hayirlsii ile bakalim bekleme sebebimiz eşim 2. Aşıyı da olacak temmuz sonunda boşuna karantina olmasin diye ben 3 ay once yakalandığım ici aşı olamıyorum ve karantona da olmuyormuş ins o güne kadar yeni şeyler olmaz olursa da olumlu durumlar olsun. Hepinizi kocaman kucaklıyorum rabbim muradımız erdirsin inş
Zazacim test gününü merak ediyorum ins seninde sağlıklı çoğul gebeliğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…