Benimde burda bir arkadasin varAyyyyy orayi kacirdim üçüz mü harikaaaaaa rabbim bizlerede nasip etsin
üçüz dördüz ikiz herkese insallah. Ayy ben burda markette gördüm tatile gelmisler ailecek üçüzleri bebek arabasinin icinde o an dedim rabbim bizlerede nasip eder insallah. Cok tatlisssssss
Gözün aydın banada dua et ben hala parayi denklestirmeye çalışıyorum güzel haberleri duyunca heyecan basıyor beni bende bu güzel haberi verecek miyim diye su paranın gözü kör olsun yoksa çoktan gitmiştimHep ediyorum canım sizlere hepinizin ismini anıyorum hatta tüm bu ukrayna kiev batum yolcularını anıyorum
Maşallah bereketli donör olmuşÜçü de yaşarsa doğuracağım inşallahevet 2 yumurta verildi ama birisi ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlar
Omayram sen naptınBebişlerin Kalp atışlarını duydunuz mu?
alırım bi ikiz..valla istiyoruz yaa ama bklm bi gidelim görüselim hersry yolunda olsun Allah bir de iki de verse başımla beraber,daha ne isterim
Ayyy gerçekten canım inşallah hepsi yaşarAyyyyy orayi kacirdim üçüz mü harikaaaaaa rabbim bizlerede nasip etsin
üçüz dördüz ikiz herkese insallah. Ayy ben burda markette gördüm tatile gelmisler ailecek üçüzleri bebek arabasinin icinde o an dedim rabbim bizlerede nasip eder insallah. Cok tatlisssssss
Canım kalp atışını duyduk çok şükür. Darısı sana ve tüm tedavide olan transferi olan arkadaşlarımaOmayram sen naptın
Prensesini gördünmü?
İnşallah canım inşallah Rabbim ummadığınız anda sevindirsinGözün aydın banada dua et ben hala parayi denklestirmeye çalışıyorum güzel haberleri duyunca heyecan basıyor beni bende bu güzel haberi verecek miyim diye su paranın gözü kör olsun yoksa çoktan gitmiştim
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah Allah razı olsunTatlım ya çok sevindim. Allah 3’ünüde sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel bir mucize
Gözünaydın maşallah barekeallahCanım kalp atışını duyduk çok şükür. Darısı sana ve tüm tedavide olan transferi olan arkadaşlarımaHepimiz bu yıl bebişlerimizle olalım inşallah
Tarlusalı günde 3 kez içip 4 gün içebilirsin o zamana hızlıca adet olursunDuphaston 10 gün içiliyor bitince 3-7 gün içinde adet oluyorsun
Tarlusal içsene,sabah akşam 6 gün içiliyor
5 haftalık canım şuan henüz duymadımBebişlerin Kalp atışlarını duydunuz mu?
Amiiiiiin canim benim rabbim korusun canlarini sen icini ferah tutAyyy gerçekten canım inşallah hepsi yaşar
Doktorum daha önce tarlusal vermişti sonra suphastona geçti elenada 5 temmuza kadar regl olmazsan duphaston başla dedi.regl olduktan sonra ortalama kaç gün sonra transfer oldun canım ona göre iznime denk getirmeye çalışıyorum da transfer zamanını ondan soruyorumDuphaston 10 gün içiliyor bitince 3-7 gün içinde adet oluyorsun
Tarlusal içsene,sabah akşam 6 gün içiliyor
Ay ne kadar güzel bir haber İnan adına o kadar sevindim ki anlatamamÜçü de yaşarsa doğuracağım inşallahevet 2 yumurta verildi ama birisi ikiye bölünmüş tek yumurta ikizi olmuşlar
Adet olduktan ortalama kaç gün sonra transfere gidiliyor ona göre hesaplar dediğin gibi içerimTarlusalı günde 3 kez içip 4 gün içebilirsin o zamana hızlıca adet olursunZirkaa
Çok teşekkür ederim zirkacımAy ne kadar güzel bir haber İnan adına o kadar sevindim ki anlatamam
Çok şükür canımCanım kalp atışını duyduk çok şükür. Darısı sana ve tüm tedavide olan transferi olan arkadaşlarımaHepimiz bu yıl bebişlerimizle olalım inşallah
Hay masallah ikiz dedik üçüz geliyor rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsinKızlaaaaaaar bugün kese görmeye gittikk ve sonuç 3 kese var üçüzler geliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?