Arkadaşlar ben bugün meme ultrasona çektirdim bir sürü kiş ve kış kümesi çıktı bide süt kanalında az miktarda sıvı var denildi ultrason çeken doktor tedaviye engel değil meme yapısıyla alakalı doğum yaparsan sütun çok olur dedi ama ben biraz tedirgin oldum bu kadar kis olması normal mi sizlerde de çıktı mı

Hayırlı olsun transferin sağlıkla bebeklerini kucağına al inşallah canım

Hayırlı olsun transferin sağlıkla bebeklerini kucağına al inşallah canım
Çok teşekkür ederim, Tamaracımmm Aminn inşaallahh hayırlısıyla..Canımm kendini hazır hissedince sen de sırada olanlardansın, takipteyim seniii haberin olaaa

Canım yaşadıkların kolay değil Allah yardımcın olsun. Ama sana şunu söylemek istiyorum bebekler bizlerden daha güçlü ve mücadeleci oluyor, bakarsın son aylarda arayı kapatır. Bir de lütfen internetten bir şeyler okuyup canını sıkma, o sana sımsıkı tutunmuş kendisi de mucize olacak Allah'ın izniyle. Dualarım seninle canım

Gecmiş olsun canım ,korkulcak bısey yoktur olsa doktor sölerdı benım bılgım yok ama bılenler yazar mutlaka

Canım kafan rahat etmesi için sana mememanseri.org sitesinden alıntı yolluyorum rahat ol lütfen

Eklentiler

• A18C8DDE-A517-4746-8CBF-286513CB479D.jpeg
    148,6 KB · Görüntüleme: 27
Geçmiş olsun canım. Bişey olsa doktor anlardı heralde sıkma canını. Benimde çok bi bilgim yok ama için rahat etmezse başka bi doktora daha mı görünsen acaba

Geçmiş olsun canım. Bişey olsa doktor anlardı heralde sıkma canını. Benimde çok bi bilgim yok ama için rahat etmezse başka bi doktora daha mı görünsen acaba
Pazartesi sonuçları gönderecem inş bakalım kiev deki doktor ne diyecek

Teşekkür ederim canım, çok tatlı bir kadınsın, çok iyi bir arkadaş olduğuna eminim. Senin güzel haberini alana kadar buralarda hep beklicem.

Çok teşekkür ederim, benim yerime kendinizi koymuşssunuz ve hissetmişsiniz beni. Kimseyle konuşamıyorum, eşime de çok yansıtamıyorım. Uzun yıllar tedavilerin verdiği hayal kırkmlıkları, sonra bu süreç, biraz yorgunum gerçekten, kötüyü düşünmek istemiyorum ama kaderi zorlayıp daha kötüye gitmiş olma ihtimali bazen aklıma geliyor. Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah

Teşekkür ederim desteğiniz için, bu günleri tamamen tek başıma geçiriyorum diyebilirim. Eşimin çalışma saatleri yoğun, kendim hayatıma başıma gelenlere hala bir romanın konusu gibi uzaktan bakıyorum. Eşim bu sayfada olduğumu ne zaman farketse tahatsız oluyor. Artık bakma oraya diye. Sanırım bu yumurtanın donasyon olduğunu unutmamı istiyor. Ben de biraz yardım etmek istiyorum, benim yaptığım şeyleri yapmasın insanlar istiyorum. sizler neler hissediyorsunuz onlara bakıp güç almaya çalışıyorum. Benim bir an bile aklımdan çıkmıyor donasyon olduğu, burada bazı kişilerin annelik ruhuna hayran kalıyorum.
Minnetarım duaların ve desteğin için, ben de kendimi kötüden uzaklaştırmaya çalışıyorum. Allahım imtihanlarımı tamamlamış olsun en azından evlat konusunda inşallah. Hayat boyu bir dert değil de bir şükür kaynağı olsun inşallah

Valla haklisin Allah razi olsun canim. ben yaptirayim ofisi regli olmama az var buyuk bir sorun olmazsa bir sonraki ay da donasyona giderim. Yaptirmak degil de iste zaman dar diye dusunmustum ama kismet artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…