Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coronanin teyzesinin kizu zaar yeni vüris kizzz bu daha tehlikeliymis görülmeye baslamis bir ara hindistanda görülmüs ondanmis vay basimiza gelenler yine evlere tikincaz Asisiz olanlari ve gencleri etkiliyormus, coronayla yaslilari öldürdüler simdide deltayla genlerin pesindelerKızzz deltada neymiş
Kiz ben bir ignede cöktüm bu kadar ilacla ben düz duvara tirmanirimTabii yazarım
Estrofem -4 defa
Divigel-2 defa göbek altı sürmek
Prolutex -1 amp göbektem
Klexan-1 enj göbekte
Proluton depot-üç günde bir
Duphaston-sabah akşam 1 tb
Pregnyl 5000 haftada bir
İvig haftada bir
Coraspirin100 -1 tb
Folik asit-1 tab
E vitamin-sab ve akş 1 kapsül
Magnezyum dil altı-1 saşe
Probiyotik -1 tab
Kiz ben bir ignede cöktüm bu kadar ilacla ben düz duvara tirmanirim
Vallah odun olmuşum
Valla hayatim haberleri izliyordum saglik bakani soyledi 1 temmuzdan itibaren yurtdisindan gelenlerkarantinada olacak bu uygulamayi baslatiyoruz dexi sanirim bir kac ulke daha aynisini yapiyormus benim anlamadigim birde deltamidir nedir bir o eksiktiTürkiye içinmi geçerli
Hay massalllahhhhhhh sifa olsun bebis olsun canimTabii yazarım
Estrofem -4 defa
Divigel-2 defa göbek altı sürmek
Prolutex -1 amp göbektem
Klexan-1 enj göbekte
Proluton depot-üç günde bir
Duphaston-sabah akşam 1 tb
Pregnyl 5000 haftada bir
İvig haftada bir
Coraspirin100 -1 tb
Folik asit-1 tab
E vitamin-sab ve akş 1 kapsül
Magnezyum dil altı-1 saşe
Probiyotik -1 tab
Amiiin canım kardeşimHay massalllahhhhhhh sifa olsun bebis olsun canim
Deltami dedi deta mi dedi anlamadim hindistan varyanti dediler turkiyede 134 kiside görülmüş dunyada bazi ulkelerde hizli yayiliyormus bu varyant turkiyede asi olayinin bir an once bitmesi lazim vallahi bu varyant daha cabuk bulasiyomus 6 ulkede görülmüş 6. Ulke turkiye 4dalganin olmamasi icin saglik bakani asi oranimizi yuzde 80 ecikarmamiz lazim dedi boyle onune gecilir diyor twitterde aciklamasindaKızzz deltada neymiş
Vallahi guzel protokol ilaclari hepsi bebis tutunsun diye canimAmiiin canım kardeşim
Heee birde prednol 8 mg var günde 1
Bir bir hatırlıyorum
Fitildemi var massallah masallahAyy birde fitilim var unuttum
Progestan 200sabah,200öğlen,200akşam
Corona bitecek teyzesi cikacak o bitecek dayisi massallah butun sulalesini yaydi dunyaya bu corana bir bitmediler yerlesip kaldilar dunyaya bunlarKiz o neeee aboo corona bitti delta cikti ya varya biz yazdan sonrada yine evlerdeyiz anlasilan yine vakalar cikacak dünya capinda
Almanya onune gecti bu coronanin teyzesinin asilama orani baya yuksek amerkida oyle brezilya maalesef kotu durumda dunyada bir kac ulke bitikdurumda ulkemizin haline şükür gec basladi asiya sonlardaydik dunya altincisi olmustukdun baktim global news haberlerine 4.siraya oturduk asida. Wayy be kendimi gece haberleri sunan spiker gibi hissettim birden.Coronanin teyzesinin kizu zaar yeni vüris kizzz bu daha tehlikeliymis görülmeye baslamis bir ara hindistanda görülmüs ondanmis vay basimiza gelenler yine evlere tikincaz Asisiz olanlari ve gencleri etkiliyormus, coronayla yaslilari öldürdüler simdide deltayla genlerin pesindeler
Beyzosum canim sen asi olmaya karar verdinmi canim
Ya tedavileri olsak da sonra kapaniriz alıştık zaten evlereCoronanin teyzesinin kizu zaar yeni vüris kizzz bu daha tehlikeliymis görülmeye baslamis bir ara hindistanda görülmüs ondanmis vay basimiza gelenler yine evlere tikincaz Asisiz olanlari ve gencleri etkiliyormus, coronayla yaslilari öldürdüler simdide deltayla genlerin pesindeler
Maşallah kuzu hatırlaman mucize günlük sana beyin çimlastigi bu kadar ilacı akılda tutmakAmiiin canım kardeşim
Heee birde prednol 8 mg var günde 1
Bir bir hatırlıyorum
kiz bu deltayi bugun senden duydum girmedigim sayfa kalmadiAlmanya onune gecti bu coronanin teyzesinin asilama orani baya yuksek amerkida oyle brezilya maalesef kotu durumda dunyada bir kac ulke bitikdurumda ulkemizin haline şükür gec basladi asiya sonlardaydik dunya altincisi olmustukdun baktim global news haberlerine 4.siraya oturduk asida. Wayy be kendimi gece haberleri sunan spiker gibi hissettim birden.
Yok canimBeyzosum canim sen asi olmaya karar verdinmi canim
Aynen cnm hamile olalim otururuz evde alistikYa tedavileri olsak da sonra kapaniriz alıştık zaten evlere