• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

S sibra631 ayy hadi bakalımmm 🙏🙏Hayırlı uğurlu olsunnnnn Sımsıkı tutunsunlar inşşşş🙏🙏❤️Sağlıkla mutlulukla kucağına alasınn inşş🙏❤️Transfer olanlar ,olacaklarla atıyor kalbim resmen inanın burda heyecanla okuyorum takip ediyorum 🙏🙏Bu yıl sanki bebek yılı kızlar 🙏🙏Ünlü ünsüz çok fazla hamile haberi alıyorummm 🙏🙏Güzel haberler daim olsunnn 🙏❤️❤️

S sibra631 ayy hadi bakalımmm 🙏🙏Hayırlı uğurlu olsunnnnn Sımsıkı tutunsunlar inşşşş🙏🙏❤️Sağlıkla mutlulukla kucağına alasınn inşş🙏❤️Transfer olanlar ,olacaklarla atıyor kalbim resmen inanın burda heyecanla okuyorum takip ediyorum 🙏🙏Bu yıl sanki bebek yılı kızlar 🙏🙏Ünlü ünsüz çok fazla hamile haberi alıyorummm 🙏🙏Güzel haberler daim olsunnn 🙏❤️❤️
İnşaallahh 🙏🙏🙏🥰 sımsıkıya yapışırlardaa Duruball Duruball cım, bizlerde evli mutlu ve çocuklu oluruz☺️🤗❤️
Tekrar tekrar söylüyorum tedaviye adım atmaya niyetlenen, başlayan, transfer olacaklar, geri sayıma başlayanlar ve tap tazecik anne adaylarının Rabbim bu yolda yar ce yardımcıları olsun 🙏🙏🙏 bu yıl tüm sıkıntıları kapatıp, güzel süprizleri kutladığımız 💃💃💃🧿🧿🧿🤞🐞🐞🥰 bir yıl oksun inşaallahh ❤️

İnşaallahh 🙏🙏🙏🥰 sımsıkıya yapışırlardaa Duruball Duruball cım, bizlerde evli mutlu ve çocuklu oluruz☺️🤗❤️
Tekrar tekrar söylüyorum tedaviye adım atmaya niyetlenen, başlayan, transfer olacaklar, geri sayıma başlayanlar ve tap tazecik anne adaylarının Rabbim bu yolda yar ce yardımcıları olsun 🙏🙏🙏 bu yıl tüm sıkıntıları kapatıp, güzel süprizleri kutladığımız 💃💃💃🧿🧿🧿🤞🐞🐞🥰 bir yıl oksun inşaallahh ❤️
Ne güzel yazmissin❤️ insallahhh🙏

Aminn canim benim🥰🥰😘😘😘😘
Senin durumunda bir gelisme var mi ? Insallah guzel yonde gelismeler bekliyoruz kuzum🥰

Canim insallah bende cok sevincliyim ve cok heyacanliyim bugun murat beyi aradim dedim hersey yolundaymis mis o zaman bu sefer seni anne yapmadan hondermiycem dedi onu allahbilir ama ben bu sefer olacak diye hissediyorum bu sefer icim huzurla transfere gidicem heyacan basiyor🥰🥰🥰🥰
Çok çok çoook sevindim, ne güzel bir haber🤗🥰 devamı da en kısa zamanda gelsin inşaallahh 🙏🙏🥰❤️ E Eftalios .. sıradasın haberin olsun 🐣🐣🐞🧿

Çok haklısın canım bir kaç gün önce aklıma gelmiştin şimdi mesajını gördüm, sanırım gebelik oluşmadı çok üzüldüm ama bir şey sormak istiyorum normalde hep bilgilendirme yapıyorlar ilk gün şöyle üçüncü gün şöyle diye sana bilgi vermediler mi? hangi klinik bu sorabilir miyim?
Merhaba Tamara, şimdi farkettim sorunu. Ben üçüncü gün uçağa bindim, onbeş embriyo büyümeye devam ediyor demişlerdi. Bir gece istanbulda kaldım, dördüncü gün, o gün hafırlamıyorum haber geldi mi emin edğilim, ve sabah uçağıyla kıbrısa geçtim. Yarın transferiniz var, embyolarınız büyüyor yarın bilgi vercez diye aradılar, transfer günü gittiğimde murat bey benimle konuşmaya gelene kadar hala 15 embriyo falan sanıyordum. Zaten adam da yüzüme bakamadı söylerken, üç embriyo birisi 3ab diğer ikisi 1 ab derken. Sonra ben transfer odasında göz yaşlarımı kontrol edemeyince murat beyy ben şiödi baktım diğeri de 3 ab dedi ama, tabi ben ikna olmadım,
Şimdi de gelişim geriliği var bebekte, çok küçük, doktorlar çok korkutuyor, tüm hamilelik böyle geçti, hep stresli, yüzde dörtlük dilimde kalıyor, doğduğjnda küveze alınacak dediler.
kardeşi olsun ihtimalini aldılar elimizden.
bir ay bekleseydik belki böyle olmazdı, yarıda bırakırdık bu kadar zaiyat olduğu için.
ama dediğim gibi kısmet, internette zihinsel gerilik de olur falan diyor, Allahım güzel günler göstersin inşallah.

Aminn canim benim🥰🥰😘😘😘😘
Senin durumunda bir gelisme var mi ? Insallah guzel yonde gelismeler bekliyoruz kuzum🥰
Canımm dr un verdiği ilaca devam diğer antibiyotik vs onlar bitti . Adet söktürücü primolut bugün dahil 11 tane kaldı adet görmeyi bekliyorum çok az kaldı🙏🙏Dün inanılmaz adet olacakmış hissi yaşadım sanki birazdan olacak gibi ..Bu ilacı kullanıp bitirmeden adet olan oldu mu merak ettim ..Bende durum bu canımm gün sayıyorum senin ne zamandı 26 sı diye aklımda 🙈Herşeyin yolunda gitmesini su gibi akııp anne ❤️olduğun günün gelmesini canı gönülden diliyorummmmm🙏🙏🙏

başta sevgili zaza buradaki herkesin allah kucaklarını doldursun. sessizce ve yüreğim ağzımda hepinizi heyecanla takip ediyorum.dualarım sizlerle. sizlerle gülüp eğleniyorum bana bu donasyon için çok değerli sırdaş oldunuz. eşim ben ve siz hariç kimse bilmiyor donasyon yaptıracağımızı. sizde kimseye söylemeyin olurmu. zazamın önderliğinde bizde 1 temmuzda ilk görüşme için kiev deyiz. zazayla aynı tarihlere denk getirmek çok istedim ama hem andreyin hemde benim iş iznim için olamadı. canım zazam eşim kievdeki prizleri merak ediyor sarj için dönüstürücü gerekiyormu. dönüş için corono testini nikolop tamı yapturdın yine
Canım kardeşim çok çok teşekkür ederim
Umarım ve diliyorum her şey gönlünce olur
Şarj cihazı için hiç bir şey almayın her şey bizdeki gibi.Nikolabda test fiyatları düştü bile😀 670 grivni olmuş👍

Hadi yaa cok sukur gecmis olsun canim. Daha once hic hsg falan yaptirmismiydin veya usg de gorunmedi mi hic? Biliyorsun ya ben de yapip yapmamakta kararsizim histrk.olayini.Adet icin ilac aliyorum olmama az kaldi hemen sonrasi transfere baslayayim diye dusunmustum cunku 3 boyutlu usg de rahimde bir sey cikmadi diye.Simdi senin yazini okuyunca bi suphe dustu icime.Temmuzda da izin var orada gidip donasyonu halledeyim sonra gelir dinlenirim oyle ise baslarim diyordum.Yaptirsam histk.O zaman tatil gidecek bilemedim yine dusunceler icinde ben😅
Enson rahim filmi cektirmistim oda 10 sene once falandi tuplerim alinmamisti daha o zaman benden ilk tedavide ultrason disinda hic bisey istemediler tuplerin yok gerek yok dediler keske isteselerdi bu kadar uzamazdi her iste bir hayir vardir ultrasonda yapisikliklar gorunmedi benim cikar demisti doktor halbuki maalesef sana tavsiyem yok deseler bile ofis hostorokopi yaptir derim yinede senin kararin canim ama isini garantiye al derim yoksada baktir herseye. ben cok pismanim mesala keske ilkine gitmeden yaptirsaydim kafam rahat gitseydim diye icim icimi yedim pismanim vallahi ama son pismanlik fayda etmiyor nasipdeilmis diyorum . Ofis historoskopi daha basit ufak tefek sorunlari yarim saat bile olmadan hafif baygin muayanede hallediliveriyor benim daha buyuktu ofis diye gittim gözümü hastahanede actim. Iyiki yaptirmisim. Senin rahminde sorun yokmus cok sevindim kafanda soru isareti olmadan git transfere canim

Arkadaşlar, hepinize çok selam.
Lütfen geç dönüşüm için kusura bakmayın, ama klinikte işleme alınmamız ve süreci konusunda bazı aksaklılar oldu. O sebeple işimiz çok geç bitti. Çok şükür güzel geçti. 3 embriyo transfer edildi.. Andery ‘ nin söylediği ikisi aa ve biri ab. Detayları yarin öğreneceğiz.. otele 7 gibi döndük çok açtım, hemen yemek yedim 4 kişilk haliyle uzun sürdü😃 şaka bir tarafa yorgundum odada uyudum..
Hayırlısı artık diyelim.. Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu boşa çıkarmasın🙏🙏🙏şimdi sakin sakin bekleme zamanı,, tabii yapabilirsek🤔☺️🥰🥰
Geeeelsiiinnn sıradaki transferlerrrr 👏👏😂😂
Sevgiyle kalın
Canımsın❤️❤️
aynı zamanlarda bu forumu gebelik sonuçlarımızla renklendiricez inşallah
Geriye kaldı dualarımız🤲❤️

Zazayla olmak çok tatlı bir tesadüftü benim için.. En önce pozitif, neşeli kendisiyle barışık eğlenceli, iştahlı( gerçi ben de transferden çıkınca etrafıma açım deyip durdum🤣🤣) konuşkan samimi anaç yardım sever tez canlı heyecanlı eğlenceli komik( olumsuz bir anda bilee) şu kısa sürede tek bildiğim kusuru ilaçlara pek bi düşkün😂😂 öyle böyle değil..artık niyetsee🤗🥰😂 bazılarının çanta saç baş takıntısı Zazadaysa ilaçlar..Kaadeerrr kaderrr🤣🤣🤣😍 iyyi ki seni tanıdım beee ❤️ arkadaşım, senle olmaktan çok mutlu oldum.. çok destek oldun, hepimize hakkını helal et arkadaşım. Rabbim bebişlerini sana ve Sevgili eşine bağışlasın. Yolunuz şansınız her daim açık oldun🙏🙏🙏❤️😘
Sibra mutluluktan gözüm doldu😍
Bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum
Transferime bana sarılarak dualarınla uğurlamanı asla unutama🥰🥰🥰🥰
Rabbim seninde şansını bol etsin
İlaç benim mesleğim😂😂😂😂
Yapacak bir şey yok❤️💋

S sibra631 canım hayırlı olsun inşallah canına yapışırlar
Z Zaza74 yarın transfer olacak arkadaşın adı neydi duamızı totemimizi yapalım inş onunda bebişleri sımsıkı tutunur.ilk görüşmeye gidecek arkadaşlar yolunuz tedaviniz açık olsun inş
Eveeettt bugün Ozsugoz arkadaşımızında transferi var.bir ağızdan onada dua edelim
Rabbim onunda yüzünü güldürsün
Transferi başarılı olsun🤲❤️

Merhaba Tamara, şimdi farkettim sorunu. Ben üçüncü gün uçağa bindim, onbeş embriyo büyümeye devam ediyor demişlerdi. Bir gece istanbulda kaldım, dördüncü gün, o gün hafırlamıyorum haber geldi mi emin edğilim, ve sabah uçağıyla kıbrısa geçtim. Yarın transferiniz var, embyolarınız büyüyor yarın bilgi vercez diye aradılar, transfer günü gittiğimde murat bey benimle konuşmaya gelene kadar hala 15 embriyo falan sanıyordum. Zaten adam da yüzüme bakamadı söylerken, üç embriyo birisi 3ab diğer ikisi 1 ab derken. Sonra ben transfer odasında göz yaşlarımı kontrol edemeyince murat beyy ben şiödi baktım diğeri de 3 ab dedi ama, tabi ben ikna olmadım,
Şimdi de gelişim geriliği var bebekte, çok küçük, doktorlar çok korkutuyor, tüm hamilelik böyle geçti, hep stresli, yüzde dörtlük dilimde kalıyor, doğduğjnda küveze alınacak dediler.
bir ay bekleseydik belki böyle olmazdı, yarıda bırakırdık bu kadar zaiyat olduğu için.
ama dediğim gibi kısmet, internette zihinsel gerilik de olur falan diyor, Allahım güzel günler göstersin inşallah.
İnşallah bebişin sağ salim doğar ve kucağına alırsın.kötü şeyler düşünme
Sen annesin,kötüyü yanınıza burakma❤️

Sibra mutluluktan gözüm doldu😍
Bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum
Transferime bana sarılarak dualarınla uğurlamanı asla unutama🥰🥰🥰🥰
Rabbim seninde şansını bol etsin
İlaç benim mesleğim😂😂😂😂
Yapacak bir şey yok❤️💋
Aminnnnn,🙏🙏🙏 Canım arkadaşım ❤️ Çok teşekkür ederim🥰😍
Hep birlikte bu sayfada daha çok mutlu müjdeli haberlerimizi paylaşmak hepimize kısmet olsun🙏🙏🐣🐣😍😍

Öncelikle paylaşımınız o kadar yapıcı, faydalı, bizler gibi bu formundaki tecrübesiz bilgisiz anne adayları için çok çok kıymetli.Yüreğinize sağlık👏👏
Size bu aşamada naçizane tavsiyem kötü düşünmeyin, lütfen. Gökleri bizleri ve yeri yaradan yüce Allah elbetteki kadirdir, merhamet sahibidir. O ne güzel vekildir..Rabbimin bir şeyi dilediği zaman ol demesi yeterdir. O da oluverir, biz kul olarak sadece ama sadece yaşanılacaklara yaptıklarımızla ya da yapamadıklarımızla vesile oluruz. Asla keşke demeyin, ne olur. Bakarsınız bir mucize olur, düşünceleriniz tersine döner. Tıbbın bile şaşırdığı durumlar var, okuduklarınızla bugününüzü olumsuz enerjilerle heba etmeyin. Suçluluk da duymayın. Umarım, bebeğiniz için çok güzel bir mucize olur🙏🙏 dualarımdan sizi hiiç eksik etmiyeceğimi, bilmenizi isterim. Rabbim her daim siz ve bebeğinizle olsun🤗

Back