Merhaba Tamara, şimdi farkettim sorunu. Ben üçüncü gün uçağa bindim, onbeş embriyo büyümeye devam ediyor demişlerdi. Bir gece istanbulda kaldım, dördüncü gün, o gün hafırlamıyorum haber geldi mi emin edğilim, ve sabah uçağıyla kıbrısa geçtim. Yarın transferiniz var, embyolarınız büyüyor yarın bilgi vercez diye aradılar, transfer günü gittiğimde murat bey benimle konuşmaya gelene kadar hala 15 embriyo falan sanıyordum. Zaten adam da yüzüme bakamadı söylerken, üç embriyo birisi 3ab diğer ikisi 1 ab derken. Sonra ben transfer odasında göz yaşlarımı kontrol edemeyince murat beyy ben şiödi baktım diğeri de 3 ab dedi ama, tabi ben ikna olmadım,
Şimdi de gelişim geriliği var bebekte, çok küçük, doktorlar çok korkutuyor, tüm hamilelik böyle geçti, hep stresli, yüzde dörtlük dilimde kalıyor, doğduğjnda küveze alınacak dediler.
kardeşi olsun ihtimalini aldılar elimizden.
bir ay bekleseydik belki böyle olmazdı, yarıda bırakırdık bu kadar zaiyat olduğu için.
ama dediğim gibi kısmet, internette zihinsel gerilik de olur falan diyor, Allahım güzel günler göstersin inşallah.