Seninde güzel haberini alalım inşallah canımAminnnnn,Canım arkadaşım Çok teşekkür ederim
Hep birlikte bu sayfada daha çok mutlu müjdeli haberlerimizi paylaşmak hepimize kısmet olsun
Baya yol almissin azcik kalmisCanımm dr un verdiği ilaca devam diğer antibiyotik vs onlar bitti . Adet söktürücü primolut bugün dahil 11 tane kaldı adet görmeyi bekliyorum çok az kaldıDün inanılmaz adet olacakmış hissi yaşadım sanki birazdan olacak gibi ..Bu ilacı kullanıp bitirmeden adet olan oldu mu merak ettim ..Bende durum bu canımm gün sayıyorum senin ne zamandı 26 sı diye aklımda Herşeyin yolunda gitmesini su gibi akııp anne olduğun günün gelmesini canı gönülden diliyorummmmm
amin inşaallahhSeninde güzel haberini alalım inşallah canım
Her zaman canımmmBaya yol almissin azcik kalmisinsalah biran once bi regl ol da hemen basla tedavine canim cok tesekkur ederim evet az kaldi dualarini esirgeme arkadasim, su gibi gecsin gitsin sorunsuz
Yok canım izmitlıyımBeyza adanalımısın?
Canım bugün test günün sanırım inşallah güzel sonuç alırsınKızlar sivilce çıkması problem mi ? Yani bazı yerlerde sivilce çıkınca gebelik olmuyo bilmem ne yazmışlar estrofem sivilce yapmıyor mu artık herşeyi takar oldum yatest günü yaklaştıkça çekilmez oldum
Harika ikiz olabilir seninkideVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Daha önce ne kadar vermiştik ben hatırlamıyorumAaaaa sudan ucuz vallahi
Transferiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar, hepinize çok selam.
Lütfen geç dönüşüm için kusura bakmayın, ama klinikte işleme alınmamız ve süreci konusunda bazı aksaklılar oldu. O sebeple işimiz çok geç bitti. Çok şükür güzel geçti. 3 embriyo transfer edildi.. Andery ‘ nin söylediği ikisi aa ve biri ab. Detayları yarin öğreneceğiz.. otele 7 gibi döndük çok açtım, hemen yemek yedim 4 kişilk haliyle uzun sürdüşaka bir tarafa yorgundum odada uyudum..
Hayırlısı artık diyelim.. Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu boşa çıkarmasınşimdi sakin sakin bekleme zamanı,, tabii yapabilirsek
Geeeelsiiinnn sıradaki transferlerrrr
Sevgiyle kalın
Güzel haberlerini bekliyoruz SibraArkadaşlar, hepinize çok selam.
Lütfen geç dönüşüm için kusura bakmayın, ama klinikte işleme alınmamız ve süreci konusunda bazı aksaklılar oldu. O sebeple işimiz çok geç bitti. Çok şükür güzel geçti. 3 embriyo transfer edildi.. Andery ‘ nin söylediği ikisi aa ve biri ab. Detayları yarin öğreneceğiz.. otele 7 gibi döndük çok açtım, hemen yemek yedim 4 kişilk haliyle uzun sürdüşaka bir tarafa yorgundum odada uyudum..
Hayırlısı artık diyelim.. Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu boşa çıkarmasınşimdi sakin sakin bekleme zamanı,, tabii yapabilirsek
Geeeelsiiinnn sıradaki transferlerrrr
Sevgiyle kalın
Hee alısmısım ondandırAboo diye yazınca hemşerim şansım
Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm yaşadığın duygu yorgunluğunu ve yoğunluğunu tahmin bile edemiyorum.senin için dua ediyorum inş mucizeler seni bulur bebeğin iyileşir ciddi sağlık problemleri olmadan doğurup büyütürsün ve ilerde nasılda üzülmüştüm diye anlatacağın anı olarak kalır.Allah seninde, bebeğinizde yar ve yardımcısı olsun.Merhaba Tamara, şimdi farkettim sorunu. Ben üçüncü gün uçağa bindim, onbeş embriyo büyümeye devam ediyor demişlerdi. Bir gece istanbulda kaldım, dördüncü gün, o gün hafırlamıyorum haber geldi mi emin edğilim, ve sabah uçağıyla kıbrısa geçtim. Yarın transferiniz var, embyolarınız büyüyor yarın bilgi vercez diye aradılar, transfer günü gittiğimde murat bey benimle konuşmaya gelene kadar hala 15 embriyo falan sanıyordum. Zaten adam da yüzüme bakamadı söylerken, üç embriyo birisi 3ab diğer ikisi 1 ab derken. Sonra ben transfer odasında göz yaşlarımı kontrol edemeyince murat beyy ben şiödi baktım diğeri de 3 ab dedi ama, tabi ben ikna olmadım,
Şimdi de gelişim geriliği var bebekte, çok küçük, doktorlar çok korkutuyor, tüm hamilelik böyle geçti, hep stresli, yüzde dörtlük dilimde kalıyor, doğduğjnda küveze alınacak dediler.
kardeşi olsun ihtimalini aldılar elimizden.
bir ay bekleseydik belki böyle olmazdı, yarıda bırakırdık bu kadar zaiyat olduğu için.
ama dediğim gibi kısmet, internette zihinsel gerilik de olur falan diyor, Allahım güzel günler göstersin inşallah.
1500 yada 1200 grıvdi galıba öyle kalmıs aklımdaDaha önce ne kadar vermiştik ben hatırlamıyorum
Inşallah bütün kalbimle diliyorum, ikiz ikiz olsun ikinizindeCanımsın
aynı zamanlarda bu forumu gebelik sonuçlarımızla renklendiricez inşallah
Geriye kaldı dualarımız
AminnnGüzel haberlerini bekliyoruz Sibra
Daha önce 770 grivniydiDaha önce ne kadar vermiştik ben hatırlamıyorum
Kız o iki kişi fiyatıdır1500 yada 1200 grıvdi galıba öyle kalmıs aklımda
Evet 2 kışıydiKız o iki kişi fiyatıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?