Baya yol almissin azcik kalmis insalah biran once bi regl ol da hemen basla tedavine canim cok tesekkur ederim evet az kaldi dualarini esirgeme arkadasim, su gibi gecsin gitsin sorunsuz

Canım bugün test günün sanırım inşallah güzel sonuç alırsın hiç bir belirtiyi kendine baz alma ben dede çıkıyor sivilce ergenliğimde bile çıkmadı bir sürü ilaç kullanıyoruz vucudumuzda neremize ne etki yapıyor bilemiyoruz Bugün için bol şans

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Harika ikiz olabilir seninkide Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah

Transferiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Güzel haberlerini bekliyoruz Sibra

Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm yaşadığın duygu yorgunluğunu ve yoğunluğunu tahmin bile edemiyorum.senin için dua ediyorum inş mucizeler seni bulur bebeğin iyileşir ciddi sağlık problemleri olmadan doğurup büyütürsün ve ilerde nasılda üzülmüştüm diye anlatacağın anı olarak kalır.Allah seninde, bebeğinizde yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…