• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımm dr un verdiği ilaca devam diğer antibiyotik vs onlar bitti . Adet söktürücü primolut bugün dahil 11 tane kaldı adet görmeyi bekliyorum çok az kaldı🙏🙏Dün inanılmaz adet olacakmış hissi yaşadım sanki birazdan olacak gibi ..Bu ilacı kullanıp bitirmeden adet olan oldu mu merak ettim ..Bende durum bu canımm gün sayıyorum senin ne zamandı 26 sı diye aklımda 🙈Herşeyin yolunda gitmesini su gibi akııp anne ❤️olduğun günün gelmesini canı gönülden diliyorummmmm🙏🙏🙏
Baya yol almissin azcik kalmis 🧿😍 insalah biran once bi regl ol da hemen basla tedavine canim🤗🤗🤗 cok tesekkur ederim💗 evet az kaldi dualarini esirgeme arkadasim, su gibi gecsin gitsin sorunsuz🐞

Kızlar sivilce çıkması problem mi ? Yani bazı yerlerde sivilce çıkınca gebelik olmuyo bilmem ne yazmışlar estrofem sivilce yapmıyor mu artık herşeyi takar oldum ya 😣 test günü yaklaştıkça çekilmez oldum😒
Canım bugün test günün sanırım inşallah güzel sonuç alırsın 🙏hiç bir belirtiyi kendine baz alma ben dede çıkıyor sivilce ergenliğimde bile çıkmadı bir sürü ilaç kullanıyoruz vucudumuzda neremize ne etki yapıyor bilemiyoruz ❤️Bugün için bol şans

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı ♥️ Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok 😍
Harika ikiz olabilir seninkide ❤️Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah🙏

Arkadaşlar, hepinize çok selam.
Lütfen geç dönüşüm için kusura bakmayın, ama klinikte işleme alınmamız ve süreci konusunda bazı aksaklılar oldu. O sebeple işimiz çok geç bitti. Çok şükür güzel geçti. 3 embriyo transfer edildi.. Andery ‘ nin söylediği ikisi aa ve biri ab. Detayları yarin öğreneceğiz.. otele 7 gibi döndük çok açtım, hemen yemek yedim 4 kişilk haliyle uzun sürdü😃 şaka bir tarafa yorgundum odada uyudum..
Hayırlısı artık diyelim.. Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu boşa çıkarmasın🙏🙏🙏şimdi sakin sakin bekleme zamanı,, tabii yapabilirsek🤔☺️🥰🥰
Geeeelsiiinnn sıradaki transferlerrrr 👏👏😂😂
Sevgiyle kalın
Transferiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Arkadaşlar, hepinize çok selam.
Lütfen geç dönüşüm için kusura bakmayın, ama klinikte işleme alınmamız ve süreci konusunda bazı aksaklılar oldu. O sebeple işimiz çok geç bitti. Çok şükür güzel geçti. 3 embriyo transfer edildi.. Andery ‘ nin söylediği ikisi aa ve biri ab. Detayları yarin öğreneceğiz.. otele 7 gibi döndük çok açtım, hemen yemek yedim 4 kişilk haliyle uzun sürdü😃 şaka bir tarafa yorgundum odada uyudum..
Hayırlısı artık diyelim.. Rabbim hiç birimizin emeğini umudunu boşa çıkarmasın🙏🙏🙏şimdi sakin sakin bekleme zamanı,, tabii yapabilirsek🤔☺️🥰🥰
Geeeelsiiinnn sıradaki transferlerrrr 👏👏😂😂
Sevgiyle kalın
Güzel haberlerini bekliyoruz Sibra 🥰🥰

Merhaba Tamara, şimdi farkettim sorunu. Ben üçüncü gün uçağa bindim, onbeş embriyo büyümeye devam ediyor demişlerdi. Bir gece istanbulda kaldım, dördüncü gün, o gün hafırlamıyorum haber geldi mi emin edğilim, ve sabah uçağıyla kıbrısa geçtim. Yarın transferiniz var, embyolarınız büyüyor yarın bilgi vercez diye aradılar, transfer günü gittiğimde murat bey benimle konuşmaya gelene kadar hala 15 embriyo falan sanıyordum. Zaten adam da yüzüme bakamadı söylerken, üç embriyo birisi 3ab diğer ikisi 1 ab derken. Sonra ben transfer odasında göz yaşlarımı kontrol edemeyince murat beyy ben şiödi baktım diğeri de 3 ab dedi ama, tabi ben ikna olmadım,
Şimdi de gelişim geriliği var bebekte, çok küçük, doktorlar çok korkutuyor, tüm hamilelik böyle geçti, hep stresli, yüzde dörtlük dilimde kalıyor, doğduğjnda küveze alınacak dediler.
kardeşi olsun ihtimalini aldılar elimizden.
bir ay bekleseydik belki böyle olmazdı, yarıda bırakırdık bu kadar zaiyat olduğu için.
ama dediğim gibi kısmet, internette zihinsel gerilik de olur falan diyor, Allahım güzel günler göstersin inşallah.
Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm yaşadığın duygu yorgunluğunu ve yoğunluğunu tahmin bile edemiyorum.senin için dua ediyorum inş mucizeler seni bulur bebeğin iyileşir ciddi sağlık problemleri olmadan doğurup büyütürsün ve ilerde nasılda üzülmüştüm diye anlatacağın anı olarak kalır.Allah seninde, bebeğinizde yar ve yardımcısı olsun.

Back