• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıranızmı gelmedi? Yoksa tedaviden önce olmak istemediniz? Ben de kara kara düşünyörum bu aşı konusunu. Bir tarafım ol da rahatlan diyor bir tarafım ya tedavimi olumsuz etkilerse diyor. Bazi doktorlar aşıdan 2-3 ay keçmesini öneriyorlar bende artık beklemek istemiyorum
Bana sıra yeni geldi Türkiyede olmadığımdan aşı olamadım. Şimdi de hamilelik öncesi diye olmak istemiyorum. Nolucak bilemiyorum bende. Hamileliğin 4.ayından sonra yaptırılabilir diyolar ama onu bile yaptırmayabilirim hamile kalırsam tabi 😊

Sıranızmı gelmedi? Yoksa tedaviden önce olmak istemediniz? Ben de kara kara düşünyörum bu aşı konusunu. Bir tarafım ol da rahatlan diyor bir tarafım ya tedavimi olumsuz etkilerse diyor. Bazi doktorlar aşıdan 2-3 ay keçmesini öneriyorlar bende artık beklemek istemiyorum
Ben hic vurulmak icin basvurmadim, zorunlu olmadigi takdirde olmayacagiz. Coronanin ilk zamanlarindq doktor asidan sonra 3ay gecmesi gerekiyor demisti, ama galiba artik bir sorun yok yani vuruyorlar .

Zaman az kaldı diye olmadım

Adetimle beraber başladı 24 Mayıs’ta , donörü seçmiştim zaten benim adetiminde yaklaşık tahmini tarihi belliydi gelince hemen aradım donörün ilacını kestiler donör 26 Mayıs adet oldu süreç başladı 7 haziran eşimle gittik 8 haziran yumurta toplandı eşim sperm verdi o gün geri döndük, 11 haziran ben tek başıma gittim 12 haziran transfer oldum 2 tane 4AA kalite taze embriyo 13 haziran geri döndüm, 14 yumurta toplanmıştı hepsi döllenmişti 2 transfer yapıldı 7 tane donduruldu 22 haziran kanda gebeliği öğrendim. Yani toplam neredeyse 1 ay
Nerde yaptin

Kizlar haberleri izledinizmi 1 temmyzdan itibaren gecerli yurtdisindan donuslerde asu olsun olmasin herkes karantinaya alinacakmis bunun amacida delta veryantinin onune gecmek icinmis insallah ben bunuda yanlis anlamisimdir diyorum artik

Teşekkür ederim desteğiniz için, bu günleri tamamen tek başıma geçiriyorum diyebilirim. Eşimin çalışma saatleri yoğun, kendim hayatıma başıma gelenlere hala bir romanın konusu gibi uzaktan bakıyorum. Eşim bu sayfada olduğumu ne zaman farketse tahatsız oluyor. Artık bakma oraya diye. Sanırım bu yumurtanın donasyon olduğunu unutmamı istiyor. Ben de biraz yardım etmek istiyorum, benim yaptığım şeyleri yapmasın insanlar istiyorum. sizler neler hissediyorsunuz onlara bakıp güç almaya çalışıyorum. Benim bir an bile aklımdan çıkmıyor donasyon olduğu, burada bazı kişilerin annelik ruhuna hayran kalıyorum.
Minnetarım duaların ve desteğin için, ben de kendimi kötüden uzaklaştırmaya çalışıyorum. Allahım imtihanlarımı tamamlamış olsun en azından evlat konusunda inşallah. Hayat boyu bir dert değil de bir şükür kaynağı olsun inşallah
Sanirim su anda endiseleriniz cok baskin , bu da bebegi benimsediginizi gosterir.. saglikla dogsun, hic kotuyu dusunmeyin.
Herksin dedigi kucagina alinca bambaska bir duygu oluyormus annelik, sanirim sirf o An icin bile deger💜dualarim minikle🙏

Kizlar haberleri izledinizmi 1 temmyzdan itibaren gecerli yurtdisindan donuslerde asu olsun olmasin herkes karantinaya alinacakmis bunun amacida delta veryantinin onune gecmek icinmis insallah ben bunuda yanlis anlamisimdir diyorum artik
Kiz o neeee aboo corona bitti delta cikti ya varya biz yazdan sonrada yine evlerdeyiz anlasilan yine vakalar cikacak dünya capinda

Kiz o neeee aboo corona bitti delta cikti ya varya biz yazdan sonrada yine evlerdeyiz anlasilan yine vakalar cikacak dünya capinda
Ay bende simdi bi bakayim dedim alman sayfasida paylasmis bu deltayi , cok cabuk yayiliyormus bu 😱
Anlasildiki eylülden sonra yine ayni seyleri yasicaz..

Bu haber dogruysa fena..

Şimdi de deltamı😨

Bana sıra yeni geldi Türkiyede olmadığımdan aşı olamadım. Şimdi de hamilelik öncesi diye olmak istemiyorum. Nolucak bilemiyorum bende. Hamileliğin 4.ayından sonra yaptırılabilir diyolar ama onu bile yaptırmayabilirim hamile kalırsam tabi 😊
Ben hic vurulmak icin basvurmadim, zorunlu olmadigi takdirde olmayacagiz. Coronanin ilk zamanlarindq doktor asidan sonra 3ay gecmesi gerekiyor demisti, ama galiba artik bir sorun yok yani vuruyorlar .
Zaman az kaldı diye olmadım
Cevabınız için teşekkürler❤️ Artik hayirlisi Allahdan bende az kaldi diye lstemiyorum

İnşaallahh 🙏🙏🙏🥰 sımsıkıya yapışırlardaa @Duruball cım, bizlerde evli mutlu ve çocuklu oluruz☺️🤗❤️
Tekrar tekrar söylüyorum tedaviye adım atmaya niyetlenen, başlayan, transfer olacaklar, geri sayıma başlayanlar ve tap tazecik anne adaylarının Rabbim bu yolda yar ce yardımcıları olsun 🙏🙏🙏 bu yıl tüm sıkıntıları kapatıp, güzel süprizleri kutladığımız 💃💃💃🧿🧿🧿🤞🐞🐞🥰 bir yıl oksun inşaallahh ❤️
ne kadar güzel dilekler. ağzın bal olsun. allahım kucağını tez elden sağlıcaklı evlatlarla doldursun

Arkadaşlar ben bugün meme ultrasona çektirdim bir sürü kiş ve kış kümesi çıktı bide süt kanalında az miktarda sıvı var denildi ultrason çeken doktor tedaviye engel değil meme yapısıyla alakalı doğum yaparsan sütun çok olur dedi ama ben biraz tedirgin oldum bu kadar kis olması normal mi sizlerde de çıktı mı
Genel cerraha randevu al göster
İnşallah boş şeydir

Z Zaza74 zazacım şuan hangi ilaçları nasıl kullanıyorsun hepsini tek tek yazsana merak ediyorum😘💐
Tabii yazarım
Estrofem -4 defa
Divigel-2 defa göbek altı sürmek
Prolutex -1 amp göbektem
Klexan-1 enj göbekte
Proluton depot-üç günde bir
Duphaston-sabah akşam 1 tb
Pregnyl 5000 haftada bir
İvig haftada bir
Coraspirin100 -1 tb
Folik asit-1 tab
E vitamin-sab ve akş 1 kapsül