Kızlar haberiniz olsun ivig serum türkiyede ismi ve dozu,fiyatı

Eklentiler

• 64043EB5-81C9-47A4-B47F-0FE5AB050CAA.png
    331,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 020B07B8-6153-4B83-82A2-418D80849B13.png
    174,1 KB · Görüntüleme: 74
Pandaa çok mutlu oldum senin adına allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de hit hastasıyım
Canım çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarını duyarız merkezle ilgili daha önce yazdım ama eğer aklına takılan bişeyler olursa her daim

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok anlamam ama sanki değer yüksek geliyor ikizler :)

Ben size hak veriyorum yıllar önce embriyo. Don. Çok detaylıca kendim için arastirmistim(yaptırmadı ama) muhtemel tahmini söyleyeyim kan grubu sizin yada eşinizin kan grubunu garanti seçerler yoksa kan uyuşmazlığı yaşarsınız hamileliginizde negatif/pozitif uyumayınca bebek sarılık oluyor.O bence tamam.Yakın tanıdığım adanaliydi karı koca esmer yum.don yaptırdılar çocuk sari sac mavi gözlü, süt gibi beyaz.Malesef merkezler buna çok ozenmiyor.Nasil olsa biliyorlar ki çocuk doğunca geri verilmiycek:) Dilerim hersey gönlünüzdeki gibi olsun.Kimseye inanmayın zaten Kaderinizde ne varsa o oluyor.Insallah istediğiniz olsun.

Sevgili Zaza ve kiev de tüm transfer olan arkadaşların Batum da transfer olan Nes arkadaşımızın bebeklerinin onlara sıkıca tutunmasını tüm kalbimle dilerim.Ayrica Pandanın güzel sonucunu tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin ve kucağına alsın.Deger gayet normal ama bir an içimden ikiz mi diye geçirdim:)
La Lula arkadaşımızın 5.gune ulaşan embriyo için tebrik ederim inşallah güzel ilk transferde bebeğine kavuşur.

Son düzenleme:
Aynen öyle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim nasip ins hayırlısı ile bir yavrum olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…