• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı ♥️ Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok 😍
ay harika bir haber hadi gözün aydın olsun.

Kızlar haberiniz olsun ivig serum türkiyede ismi ve dozu,fiyatı
Dr. Elana yazarsa; kievden satın almak daha hesaplı değil mi, Zaza?
Bir de Türkiye’de Doktorlar mor reçete ile satılan başka bir Dr’un önerdiği ilacı yazar mı?

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı ♥️ Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok 😍
Çok güzel sonuç maşallah
İkizler geliyorrrrr👍❤️

Sevgili Zaza ve kiev de tüm transfer olan arkadaşların Batum da transfer olan Nes arkadaşımızın bebeklerinin onlara sıkıca tutunmasını tüm kalbimle dilerim.Ayrica Pandanın güzel sonucunu tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin ve kucağına alsın.Deger gayet normal ama bir an içimden ikiz mi diye geçirdim:)
La Lula arkadaşımızın 5.gune ulaşan embriyo için tebrik ederim inşallah güzel ilk transferde bebeğine kavuşur.
Melek kalplim çok teşekkür ederim
Rabbim senin o iki kuzularını korusun❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋

Kızlar
HİT mi
British mi
Gynolife mi
Embriyo donasyon için
Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Crazygir sana bir şey deyim mi,lütfen sayfayı güzelce incele,ama çok eski sayfalardan başlama(3 binlerden) oku
Eline kalem al not edin
Merkezleri ara konuş
Takıldığın soruları sor
İçine sinen yerle tedaviye başla
Hiç kimse sana söyleyemez nereye git diye

Sevgili Zaza ve kiev de tüm transfer olan arkadaşların Batum da transfer olan Nes arkadaşımızın bebeklerinin onlara sıkıca tutunmasını tüm kalbimle dilerim.Ayrica Pandanın güzel sonucunu tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin ve kucağına alsın.Deger gayet normal ama bir an içimden ikiz mi diye geçirdim:)
La Lula arkadaşımızın 5.gune ulaşan embriyo için tebrik ederim inşallah güzel ilk transferde bebeğine kavuşur.
Çok tatlısınız, çook teşekkür ederim.😘😘😘

aayy süpeeerrr😍😍😍 sağlikla kucağına da al insallah canim.seni de eşini de tebrik ederim🎉🎉🎉

Dr. Elana yazarsa; kievden satın almak daha hesaplı değil mi, Zaza?
Bir de Türkiye’de Doktorlar mor reçete ile satılan başka bir Dr’un önerdiği ilacı yazar mı?
Sibracım biliyorsun doktor bana 5 serum yazdı benim durum için,klinik 3 serumu ödedi
İkisini kendim almak zorundayım
Onunçin araştırdım
Burda eczanede 100-120 dollar civarında
Türkiyede tanıdık eczacıdan 150-160 dollara alınır
Ama o ilave ikisi hamile kalırsam lazım olucak

Takip eden dr.um son 6 ay içersinde yapılmış Hsg’yi tedaviye başlamadan önce muhakkak görmem gerek demişti. Bir ön bilgi olarak yazmak
Takip eden dr.um son 6 ay içersinde yapılmış Hsg’yi tedaviye başlamadan önce muhakkak görmem gerek demişti. Bir ön bilgi olarak yazmak istedim.
Sizin de erken menopoz mu yani yumurta donasyonu mu acaba?

Hayırlı olsun 🥰 Çok güzel çıkmış değerin bencede ikizler geliyor 👶🏻👶🏻

Back