• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar 🥰
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Harika tatlim embiriyolarin.bebislerin orda duruyor canim insallah hersey istedigin gibi olur🙏🙏❤❤❤❤❤

Kızlar sivilce çıkması problem mi ? Yani bazı yerlerde sivilce çıkınca gebelik olmuyo bilmem ne yazmışlar estrofem sivilce yapmıyor mu artık herşeyi takar oldum ya 😣 test günü yaklaştıkça çekilmez oldum😒
Canim sen icini ferah tut hic sikma canini sen lutfen hormonlardan oluyor sivilce ilaclarda yapar. Az kaldi test günü ne hic stres olma canim

Bugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar 🥰
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Masallah cnm hersey gönlünce olsun insallah🥰

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı ♥️ Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok 😍
Ayyyy süperrr yaaaaa Masallahhhhhhhh Allahimmm sag saglim kucagina almayi nasip etsinnn darisiziiii hepimizee😍😍🙏

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı ♥️ Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok 😍
Çok güzel değerin maşallah pandacımm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla al kucağına inşallah 🥰

Tebriklerrrrrr👏👏👏👏👏sağlıkla kucağına alman dileğiyle 🐣🐣🐣 ikizler geliyor 🥰🥰🥰

Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Donsyon muydu acaba

Rahimde 3 çizgi görüntüsü ne demek arkadaşlar
Bu arada bende hiç rahim filmi çektirmedim sadece vaginal ultrason olmuştum
Gerek görülmemişti
Eğer bir sıkıntı olsaydı ultrasonda görünür müydü

Back