ay harika bir haber hadi gözün aydın olsun.Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Dr. Elana yazarsa; kievden satın almak daha hesaplı değil mi, Zaza?Kızlar haberiniz olsun ivig serum türkiyede ismi ve dozu,fiyatı
4000 dolar ödedik. Pandemi öncesi konuşulmuştu fiyat. 3 tane daha dondurulmuşum var. Ikinci transfer için de 1000 dolar denilmişti.Ne kadar ödediniz acaba?
Çok güzel sonuç maşallahVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Canım çok teşekkür ederim, ilk başta eşimle gittim sonra kendim transfere gittim MinecimHayırlı olsun Allah tamamina erdirsin inşallah
Sana dedim hormonlar tavan yapıyor diyeDirek kan yaptım zazacım
İnşallah canım darısı hepinizeÇok güzel sonuç maşallah
İkizler geliyorrrrr
Evet valla eşime dedim Zaza demişti diye gülüyor o daSana dedim hormonlar tavan yapıyor diye
Melek kalplim çok teşekkür ederimSevgili Zaza ve kiev de tüm transfer olan arkadaşların Batum da transfer olan Nes arkadaşımızın bebeklerinin onlara sıkıca tutunmasını tüm kalbimle dilerim.Ayrica Pandanın güzel sonucunu tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin ve kucağına alsın.Deger gayet normal ama bir an içimden ikiz mi diye geçirdim:)
La Lula arkadaşımızın 5.gune ulaşan embriyo için tebrik ederim inşallah güzel ilk transferde bebeğine kavuşur.
Crazygir sana bir şey deyim mi,lütfen sayfayı güzelce incele,ama çok eski sayfalardan başlama(3 binlerden) okuKızlar
HİT mi
British mi
Gynolife mi
Embriyo donasyon için
Lütfen yardımcı olabilir misiniz
Çok tatlısınız, çook teşekkür ederim.Sevgili Zaza ve kiev de tüm transfer olan arkadaşların Batum da transfer olan Nes arkadaşımızın bebeklerinin onlara sıkıca tutunmasını tüm kalbimle dilerim.Ayrica Pandanın güzel sonucunu tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin ve kucağına alsın.Deger gayet normal ama bir an içimden ikiz mi diye geçirdim:)
La Lula arkadaşımızın 5.gune ulaşan embriyo için tebrik ederim inşallah güzel ilk transferde bebeğine kavuşur.
aayy süpeeerrrVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Sibracım biliyorsun doktor bana 5 serum yazdı benim durum için,klinik 3 serumu ödediDr. Elana yazarsa; kievden satın almak daha hesaplı değil mi, Zaza?
Bir de Türkiye’de Doktorlar mor reçete ile satılan başka bir Dr’un önerdiği ilacı yazar mı?
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa sürede bu topik bebişlerle şenlensinaayy süpeeerrrsağlikla kucağına da al insallah canim.seni de eşini de tebrik ederim
Amiiinnn kuzumTeşekkür ederim canım inşallah en kısa sürede bu topik bebişlerle şenlensin
Biz de valla sizin kadar heyecanliyiz.. sabirsizlikla bekliyoruz guzel haberlerinizi.Amiiinnn kuzum
Panda hiçmi belirti olmadı
Bir ara ağrın olmuştu,o transferin kaçıncı günüydü.şimdide biz bekleme heyecanındayız
Takip eden dr.um son 6 ay içersinde yapılmış Hsg’yi tedaviye başlamadan önce muhakkak görmem gerek demişti. Bir ön bilgi olarak yazmak
Sizin de erken menopoz mu yani yumurta donasyonu mu acaba?Takip eden dr.um son 6 ay içersinde yapılmış Hsg’yi tedaviye başlamadan önce muhakkak görmem gerek demişti. Bir ön bilgi olarak yazmak istedim.
Ayy tebrik ederimYaaa o kadar çok istiyorum ki inşallahh Sibracım darısı hepinizin başına hepinizin güzel haberlerini heyecanla bekliyorum
Hayırlı olsunVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
İnşallah hayırlı güzel mutluluk dolu sonuçlar alırsınız4000 dolar ödedik. Pandemi öncesi konuşulmuştu fiyat. 3 tane daha dondurulmuşum var. Ikinci transfer için de 1000 dolar denilmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?