Harika tatlim embiriyolarin.bebislerin orda duruyor canim insallah hersey istedigin gibi olurBugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur
Canim sen icini ferah tut hic sikma canini sen lutfen hormonlardan oluyor sivilce ilaclarda yapar. Az kaldi test günü ne hic stres olma canimKızlar sivilce çıkması problem mi ? Yani bazı yerlerde sivilce çıkınca gebelik olmuyo bilmem ne yazmışlar estrofem sivilce yapmıyor mu artık herşeyi takar oldum yatest günü yaklaştıkça çekilmez oldum
Hayır olmadım, Zoladex ile 2 ay geçici menapoza gireceğim eylülde transferTransfer olmadın mı canım
Masallah cnm hersey gönlünce olsun insallahBugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur
Ayyyy süperrr yaaaaa Masallahhhhhhhh Allahimmm sag saglim kucagina almayi nasip etsinnn darisiziiii hepimizeeVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Ah zazam çok teşekkür ederim sen nasıl melek gibisin allah razı olsun ikiz bebişlerin ile güzel kalbinin mükafatını al inşallahZaten progesteron kullanınca sıvıda yok olucak
Rahmin 3 çizgi olmasıda iyi
Kalınlıkta yeterli
İçini ferah tut
Amin canım amiiin en kısa sürede Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımızı doldursunAyyyy süperrr yaaaaa Masallahhhhhhhh Allahimmm sag saglim kucagina almayi nasip etsinnn darisiziiii hepimizee
Çok güzel değerin maşallah pandacımmVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Çok teşekkür ederim LunacımÇok güzel değerin maşallah pandacımmSağlıkla al kucağına inşallah
TebriklerrrrrrVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Cok tebriklerrrVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Allah eline almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsunVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Yaaa o kadar çok istiyorum ki inşallahh Sibracım darısı hepinizin başına hepinizin güzel haberlerini heyecanla bekliyorumTebriklerrrrrrsağlıkla kucağına alman dileğiyle ikizler geliyor
Çok teşekkür ederim darısı sizlereCok tebriklerrr
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktıMerkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?