Bugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur
Harika tatlim embiriyolarin.bebislerin orda duruyor canim insallah hersey istedigin gibi olur❤❤❤❤❤

Canim sen icini ferah tut hic sikma canini sen lutfen hormonlardan oluyor sivilce ilaclarda yapar. Az kaldi test günü ne hic stres olma canim

Bugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur
Masallah cnm hersey gönlünce olsun insallah

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Ayyyy süperrr yaaaaa Masallahhhhhhhh Allahimmm sag saglim kucagina almayi nasip etsinnn darisiziiii hepimizee

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Çok güzel değerin maşallah pandacımm Sağlıkla al kucağına inşallah

Tebriklerrrrrrsağlıkla kucağına alman dileğiyle ikizler geliyor

Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Donsyon muydu acaba

Rahimde 3 çizgi görüntüsü ne demek arkadaşlar
Bu arada bende hiç rahim filmi çektirmedim sadece vaginal ultrason olmuştum
Gerek görülmemişti
Eğer bir sıkıntı olsaydı ultrasonda görünür müydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…