Tabii yumurta donasyonu. British Kıbrıs’dı merkez. İstanbul’da beni takip eden dr.un protokolünü uygulandı.Sizin de erken menopoz mu yani yumurta donasyonu mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii yumurta donasyonu. British Kıbrıs’dı merkez. İstanbul’da beni takip eden dr.un protokolünü uygulandı.Sizin de erken menopoz mu yani yumurta donasyonu mu acaba?
Nasıl ümit doluyorum böyle güzel haberlerle Allah kucağınıza almayı da nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah en kısa zamanda bu sevinci tüm bekleyenlere yaşatsın AllahımVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Toplam 9 gün
Bu gece ben,bluemoon,birde ankaralı kız dönüyoruz
Ay ne güzel hep beraber heyecanınızı paylaştınız. Ben de rastlasam keşke buradan birilerine.Bu gece ben,bluemoon,birde ankaralı kız dönüyoruz
Progestan nedeniyle kasık ağrısı oluyor göğüslerdeki şişlikte estrofemden dolayı canım ama bunları doktor belirtiden saymıyorum ilaçlar yapacak diye en başından transfer anında hemşireler de söylemişti, eğer sayılıyorsa aşırı ayak üşümesi var buz gibi ayaklarım zor ısınıyor bunu da eşime söyleyince hergün yağmur yağıyor hava zaten soğuk normal diyor yani başka hiçbişey yok benimkiler kabul edilmedi belirtidenAmiiinnn kuzum
Panda hiçmi belirti olmadı
Bir ara ağrın olmuştu,o transferin kaçıncı günüydü.şimdide biz bekleme heyecanındayız
Amin canım çok teşekkür ederim hep dualarımdasınızNasıl ümit doluyorum böyle güzel haberlerle Allah kucağınıza almayı da nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah en kısa zamanda bu sevinci tüm bekleyenlere yaşatsın Allahım
Çok teşekkür ederim canım inşallah inşallah Darısı sizlere ve isteyen herkese olsunHayırlı olsun Çok güzel çıkmış değerin bencede ikizler geliyor
Hayırlı olsun canım, güzel haberler bekliyoruzBen de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin.
Maşallah değerlerin çok güzel süper, gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunMaşallah değerlerin çok güzel süper, gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.
Valla bizde heyecanla bekliyoruz canım inşallah herşey güzel olacak.Amiiinnn kuzum
Bir ara ağrın olmuştu,o transferin kaçıncı günüydü.şimdide biz bekleme heyecanındayız
Hit genelde transferin 5. günü hormon testi ister sende yaptınmı? Hormon değerlerin kaçtı? Bize de referans olsun.Progestan nedeniyle kasık ağrısı oluyor göğüslerdeki şişlikte estrofemden dolayı canım ama bunları doktor belirtiden saymıyorum ilaçlar yapacak diye en başından transfer anında hemşireler de söylemişti, eğer sayılıyorsa aşırı ayak üşümesi var buz gibi ayaklarım zor ısınıyor bunu da eşime söyleyince hergün yağmur yağıyor hava zaten soğuk normal diyor yani başka hiçbişey yok benimkiler kabul edilmedi belirtiden
Ben her defa gebelike ayaklarım üşürdüProgestan nedeniyle kasık ağrısı oluyor göğüslerdeki şişlikte estrofemden dolayı canım ama bunları doktor belirtiden saymıyorum ilaçlar yapacak diye en başından transfer anında hemşireler de söylemişti, eğer sayılıyorsa aşırı ayak üşümesi var buz gibi ayaklarım zor ısınıyor bunu da eşime söyleyince hergün yağmur yağıyor hava zaten soğuk normal diyor yani başka hiçbişey yok benimkiler kabul edilmedi belirtiden
Harikkaaaaaaaaaa cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli ugurlu olsun cok sevindimVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Ikizler geliyor insallah rabbime bebislerinle mutlu olasin canim benim cok sevindimCanım çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarını duyarız merkezle ilgili daha önce yazdım ama eğer aklına takılan bişeyler olursa her daim
Amiiinnnn rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyuİnşallah canım darısı hepinize
Zazam sira sizlerde canim sabirsizlikla bekliyorum vallahi boyle guzel haberler alinda gunumun tüm yorgunlugu gidiyor enerji veriyor bebek haberleri canim bu aralar sayfamiz bebis haberleriyle senlensin daha cokAmiiinnn kuzum