• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı ♥️ Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok 😍
Nasıl ümit doluyorum böyle güzel haberlerle🥰 Allah kucağınıza almayı da nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah en kısa zamanda bu sevinci tüm bekleyenlere yaşatsın Allahım

Bu gece ben,bluemoon,birde ankaralı kız dönüyoruz🥰
Ay ne güzel hep beraber heyecanınızı paylaştınız. Ben de rastlasam keşke buradan birilerine.
Bebişleri de ekleyince kadro epey kalabalık maşallah 🧿 her birinizden güzel haberler alacağız inşallah

Amiiinnn kuzum
Panda hiçmi belirti olmadı🙈
Bir ara ağrın olmuştu,o transferin kaçıncı günüydü😂.şimdide biz bekleme heyecanındayız
Progestan nedeniyle kasık ağrısı oluyor göğüslerdeki şişlikte estrofemden dolayı canım ama bunları doktor belirtiden saymıyorum ilaçlar yapacak diye en başından transfer anında hemşireler de söylemişti, eğer sayılıyorsa aşırı ayak üşümesi var buz gibi ayaklarım zor ısınıyor bunu da eşime söyleyince hergün yağmur yağıyor hava zaten soğuk normal diyor 😂 yani başka hiçbişey yok benimkiler kabul edilmedi belirtiden😂

Nasıl ümit doluyorum böyle güzel haberlerle🥰 Allah kucağınıza almayı da nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah en kısa zamanda bu sevinci tüm bekleyenlere yaşatsın Allahım
Amin canım çok teşekkür ederim hep dualarımdasınız♥️

Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm 🙏
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin. 🙏
Hayırlı olsun canım, güzel haberler bekliyoruz

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı ♥️ Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok 😍
Maşallah değerlerin çok güzel süper, gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.

Progestan nedeniyle kasık ağrısı oluyor göğüslerdeki şişlikte estrofemden dolayı canım ama bunları doktor belirtiden saymıyorum ilaçlar yapacak diye en başından transfer anında hemşireler de söylemişti, eğer sayılıyorsa aşırı ayak üşümesi var buz gibi ayaklarım zor ısınıyor bunu da eşime söyleyince hergün yağmur yağıyor hava zaten soğuk normal diyor 😂 yani başka hiçbişey yok benimkiler kabul edilmedi belirtiden😂
Hit genelde transferin 5. günü hormon testi ister sende yaptınmı? Hormon değerlerin kaçtı? Bize de referans olsun.

Ben her defa gebelike ayaklarım üşürdü
En büğk belirti bence😂
Ne zamandan başladı ayağın üşümeye?

Harikkaaaaaaaaaa cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli ugurlu olsun cok sevindim

Canım çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarını duyarız 😌 merkezle ilgili daha önce yazdım ama eğer aklına takılan bişeyler olursa her daim😍
Ikizler geliyor insallah rabbime bebislerinle mutlu olasin canim benim cok sevindim🙏🙏🙏🙏🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💐💐💐💐

Amiiinnn kuzum
Panda hiçmi belirti olmadı🙈
Bir ara ağrın olmuştu,o transferin kaçıncı günüydü😂.şimdide biz bekleme heyecanındayız
Zazam sira sizlerde canim sabirsizlikla bekliyorum vallahi boyle guzel haberler alinda gunumun tüm yorgunlugu gidiyor enerji veriyor bebek haberleri canim bu aralar sayfamiz bebis haberleriyle senlensin daha cok

Back