Cok guzel bir haberSaglikla gelsinlerVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel bir haberSaglikla gelsinlerVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Yumurta donasyonu ilk deneme canımHayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Donsyon muydu
Canım çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarını duyarız merkezle ilgili daha önce yazdım ama eğer aklına takılan bişeyler olursa her daimPandaa çok mutlu oldum senin adına allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de hit hastasıyım
Gözün aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok anlamam ama sanki değer yüksek geliyor ikizler :)Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Amin canım çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun en kısa zamandaGözün aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok anlamam ama sanki değer yüksek geliyor ikizler :)
Direk kan yaptım zazacımHormonlar tavan yapıyor pandacım
Yaa bir idrar testi yapsana
Çok şükürVeeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok
Ben size hak veriyorum yıllar önce embriyo. Don. Çok detaylıca kendim için arastirmistim(yaptırmadı ama) muhtemel tahmini söyleyeyim kan grubu sizin yada eşinizin kan grubunu garanti seçerler yoksa kan uyuşmazlığı yaşarsınız hamileliginizde negatif/pozitif uyumayınca bebek sarılık oluyor.O bence tamam.Yakın tanıdığım adanaliydi karı koca esmer yum.don yaptırdılar çocuk sari sac mavi gözlü, süt gibi beyaz.Malesef merkezler buna çok ozenmiyor.Nasil olsa biliyorlar ki çocuk doğunca geri verilmiycek:) Dilerim hersey gönlünüzdeki gibi olsun.Kimseye inanmayın zaten Kaderinizde ne varsa o oluyor.Insallah istediğiniz olsun.Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim ama bende ayni parayı veriyorum ki daha fazlası embriyo olduğu için bana söyledikleri donör özelliklerine uygun olmayan embriyo gelirse eşimde de bende sarışınız esmer olursa ki olada bilir normal doğumlar bile oluyor kan gurubuna ne açıklama yapacam bunlar hep kafamda soru işareti
Darısı sizlere olsun gulcicekcimÇok şükür
Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin inşallahYumurta donasyonu ilk deneme canım
Bir kez mi gittiniz kibrisa tedavi icin yani önceden eşiniz mi gitti sonra sizDarısı sizlere olsun gulcicekcim
Aynen öyle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim nasip ins hayırlısı ile bir yavrum olsun yeterBen size hak veriyorum yıllar önce embriyo. Don. Çok detaylıca kendim için arastirmistim(yaptırmadı ama) muhtemel tahmini söyleyeyim kan grubu sizin yada eşinizin kan grubunu garanti seçerler yoksa kan uyuşmazlığı yaşarsınız hamileliginizde negatif/pozitif uyumayınca bebek sarılık oluyor.O bence tamam.Yakın tanıdığım adanaliydi karı koca esmer yum.don yaptırdılar çocuk sari sac mavi gözlü, süt gibi beyaz.Malesef merkezler buna çok ozenmiyor.Nasil olsa biliyorlar ki çocuk doğunca geri verilmiycek:) Dilerim hersey gönlünüzdeki gibi olsun.Kimseye inanmayın zaten Kaderinizde ne varsa o oluyor.Insallah istediğiniz olsun.
Sizin transfer oldu muPandaa çok mutlu oldum senin adına allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de hit hastasıyım
Ne işe yarıyor bu serum canımKızlar haberiniz olsun ivig serum türkiyede ismi ve dozu,fiyatı
Hayır transferim olmadıSizin transfer oldu mu
Donasyon mu sonuç ne