• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu gidisi 25 gun ayarladim insallah sorun olmazsa tabi benim esim 25 günü duyunca biraz saskinlik yasadida kendisi😁 25 gun tatil mi olur deyip duruyor istersen yerlesiverelim kibrisa diye dalga geciyor😁😁😁 olumsuz sonuc alirsam zaten kibris defterini tamamen kapatip arayi hic uzatmadan direk kieve gorusmeye gidicez bizde oyle kararlastirdikta umarim gerek kalmazda artik tedavi isini bitiririm. Allah büyüktür olmazsada cok şok olmuycam bu sefer nasibimde yokmus diyeceğim
Hersey gonlunuzce olsun,bebislerinizi alip gelirsiniz inşallah 😍

Transfer olan sevgili Z Zaza74 B Bluemoon78 ve batumda olan diğer arkadaş hayırlı uğurlu bol bebekli olsunnnnnn inşallahhhh🙏❤️❤️❤️ S sibra631 sana da bol şans diliyorum 🙏❤️❤️Herşeyy gönlümüzce olsunnn Rabbim muradımızı versinnn emeklerimizin karşılığını alalımmm 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏Bebek enerjisi bebek kokusu dolsunnn odalarımız evlerimizzz tüm evreeen ❤️❤️❤️❤️

Sordum cevap bekliyorum kafayı yiyecem ya ben kaç aydır bekliyorum içim içime sığmıyordu ben mi beceremedim acaba rahatsız etmiteyim sık Boğaz etmiyeyim diye aramadım ondan anlamıyor bu diye sallamadılar mı beni
Merhaba fikrimi paylaşmak istedim.Hazır embriyo donasyonunda Hazır embriyo kullanıliyor olması çok büyük bir ihtimal. 4 yıldır bu formdayım artık işleyişleri az çok biliyoruz.Burda onlarca kişi yumurta veya sperm donasyon yaptırıyor biliyoruz ki bir donorden toplanan yumurtalar farklı hastalara bölüştürülüyor. Klinikler için en temiz kılçıksız parada embriyo. Don. dan geliyor. Dönere filan para vermeden orada oluşan ve hazırlanan embriyolardan 5_6 tane ayıranlar k8m karışabilir ki.Bu bağlamda size donör seçenekleri sunmuş olsalarda bi anlamı olmuyo.Sonucta resim yok.Ornek ela göz kahve saç elbet bir sürü Yum don. da bu özellikte seçmiştir.Bu işlemi yaptıran herkes bu derinlere fazla girip düşünmeden işlemi yaptırmalı zira düşünülecek olursa pekde işin icinden çıkmak mümkün olmayacak.Bu yazdıklarım sadece benim iddam dır diyeyimde merkezlerin oklarını üstüme çekip yardımcı olayım derken sayfadan ceza almayayım.Sevgiler.

Kızlar iki defa tedaviye niyetlendim ikisindede regl olunca ilaç başlayacakken hamile kaldım kendi kendime.Bu defa olmaz da olursa ben şok 😱😱 (amh yerlerde sağ yumurtalık çalışmıyor solda kist var)
Ay hadi inşallah mucizelere inanıyorum ben 🙏

yaşadiğim yerdeki hicbir dr a o konuda güvenmiyorum valla ne yalan söyliyim,cok duyuyorum özel problemlerin konusulduğunu malesef.he kendi dr umun hic oyle bir olayina sahit olmadim ama ne biliyim ya,kucuk yer burası🤔
ahh tamaracım bi kalsam hamilede o isleri konussak hep beraber.ben biliosun hic gebe kalmadim,o kisma hic gecemedim.neler yapilio nelerin olmasi lazim dunyadan haberim yok🤭🤭 Allah tüp bebekteki-donasyondaki uzmanlıgımızı gebelik alaninda da yaşatmayı nasip etsin inşallah😂🥰
İnşallah canım o da olacak sen gönlünü ferah tut yeter ki 🙏❤️

Kizlar hayirli sonuclar gelsin insallah...Musmutlu etsin hepinizi.🥰Ben de bugun kemdi sehrimdeki dr dedim ki hocam ben hayatimda hic rahim filmi vs cektirmedim simdi tup benek yaptiracagim kendi yumurtalarimla🤭acaba bi hsg cektireyim mi o da dedi tabi baktırmak iyi olur sivi vs icin.Hatta histr.gerek yok hsg daha iyi olur tüplerine de bakilir dedi.Sonra kendi dr ma sanki buradaki dr istiyormus gibi film cektirelim diyor ne dersiniz dedim.Bir sey mi gormus dedi supheli.Hayir dedim ".dr.arkadaşın söylediği doğru ama ultrasondada tesbit edilme şansı var.acaba öyle bir şüpheli biseymi gördü.Baska bir dr'a gidip vaginal usg'de hydrosalpenx görüntüsü varmı diye batırabilirsiniz.baktirabilirsiniz"demis.Neden hsg yanasmadi anlamadim. Sizler ne dersiniz prof dr can bacilarim.❤❤
Canım buna sadece kaşınıyorsun denir akışına bırak usg yaptır sorun çıkarsa git hepsini yaptır 😁😘

Kizlar hayirli sonuclar gelsin insallah...Musmutlu etsin hepinizi.🥰Ben de bugun kemdi sehrimdeki dr dedim ki hocam ben hayatimda hic rahim filmi vs cektirmedim simdi tup benek yaptiracagim kendi yumurtalarimla🤭acaba bi hsg cektireyim mi o da dedi tabi baktırmak iyi olur sivi vs icin.Hatta histr.gerek yok hsg daha iyi olur tüplerine de bakilir dedi.Sonra kendi dr ma sanki buradaki dr istiyormus gibi film cektirelim diyor ne dersiniz dedim.Bir sey mi gormus dedi supheli.Hayir dedim ".dr.arkadaşın söylediği doğru ama ultrasondada tesbit edilme şansı var.acaba öyle bir şüpheli biseymi gördü.Baska bir dr'a gidip vaginal usg'de hydrosalpenx görüntüsü varmı diye batırabilirsiniz.baktirabilirsiniz"demis.Neden hsg yanasmadi anlamadim. Sizler ne dersiniz prof dr can bacilarim.❤❤
Canım buna sadece kaşınıyorsun denir akışına bırak usg yaptır sorun çıkarsa git hepsini yaptır 😁😘 kurcaladıkça işin içinden çıkamazsın evde yumurta donasyonu yada embriyo ise tüplerle işleri yokki o yüzden bence tüplere yumurtalığa gerek yok.rahim ultrasonu yeter.birde laflara bak o demiş ötekine gitmiş bu demiş kız sen doktoru doktoramı kırdıracaksın.beyaz Saray entrikaları gibi 😂😂😂😂( takılıyorum diye kızmıyorsun değilmi canım, kızıyorsan İnan tekrarlamam)

Transfer olan sevgili Z Zaza74 B Bluemoon78 ve batumda olan diğer arkadaş hayırlı uğurlu bol bebekli olsunnnnnn inşallahhhh🙏❤️❤️❤️ S sibra631 sana da bol şans diliyorum 🙏❤️❤️Herşeyy gönlümüzce olsunnn Rabbim muradımızı versinnn emeklerimizin karşılığını alalımmm 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏Bebek enerjisi bebek kokusu dolsunnn odalarımız evlerimizzz tüm evreeen ❤️❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim🥰 Amin inşaallahh 🙏🙏🙏Canım arkadaşım ❤️❤️ Rabbim hepimize mis kokulu bebişler nasip etsin, hayırlısı ne ise hakkımızda olsun 🙏🙏🙏

😀😀 valla gezin cnmm, biz kibrista baslasaydik 1 ay kalcaktik valla ne güzel olcakdi deniz kummm😍
Hamile kalirsam bende kendimi ödüllendircem güzel bir kusadasi havasi alcam😀
Insallah canim bu sefer olacak 🙏❤️ Rabbim yüzünüze gülecek sizler benden önce tedavileri bitiyor😘sizler hepiniz hamile kalinda banada dua edin hamislerin duasi kabul olurmus😍😍
Canimsin insallah bu sefer yurekten inaniyorum olmasina insallah sende hamile olacaksin ohhh insallah hamileliginde guzelce gezersin sende ben herzaman dua ediyorum sizler icin canim buna bende inaniyorum hamilelerin duasi rabbim katinda gecermis

Önceden twiter a instagrama birde borsaya bakardım şimdi buranın müdavimi oldum. Sigaradan betersiniz valla.bir bakıyorum kısacık sürede en az 3 sayfa yorum var.Ondan sonrada mahallenin pencerede bekleyen dedikoducu kadınları gibi merak ediyorum.ay acaba kim ne yazdı nasıl bir gelişme oldu diye. bir çekirdeğim eksik.
Ayni bende kiz spor yaparken bile elimde telefonla geziyorum spor hocasi 2 kere uyardi ucuncude kovacak valla 😁😁😁😁😁

Merhaba fikrimi paylaşmak istedim.Hazır embriyo donasyonunda Hazır embriyo kullanıliyor olması çok büyük bir ihtimal. 4 yıldır bu formdayım artık işleyişleri az çok biliyoruz.Burda onlarca kişi yumurta veya sperm donasyon yaptırıyor biliyoruz ki bir donorden toplanan yumurtalar farklı hastalara bölüştürülüyor. Klinikler için en temiz kılçıksız parada embriyo. Don. dan geliyor. Dönere filan para vermeden orada oluşan ve hazırlanan embriyolardan 5_6 tane ayıranlar k8m karışabilir ki.Bu bağlamda size donör seçenekleri sunmuş olsalarda bi anlamı olmuyo.Sonucta resim yok.Ornek ela göz kahve saç elbet bir sürü Yum don. da bu özellikte seçmiştir.Bu işlemi yaptıran herkes bu derinlere fazla girip düşünmeden işlemi yaptırmalı zira düşünülecek olursa pekde işin icinden çıkmak mümkün olmayacak.Bu yazdıklarım sadece benim iddam dır diyeyimde merkezlerin oklarını üstüme çekip yardımcı olayım derken sayfadan ceza almayayım.Sevgiler.
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim ama bende ayni parayı veriyorum ki daha fazlası embriyo olduğu için bana söyledikleri donör özelliklerine uygun olmayan embriyo gelirse eşimde de bende sarışınız esmer olursa ki olada bilir normal doğumlar bile oluyor kan gurubuna ne açıklama yapacam bunlar hep kafamda soru işareti

Back