Çok teşekkür ederimHersey yolunda gitsin , güzel haberle dönün
Çok tatlısınızCanim benim insallah kurban oldugum rabbim buyuk insallah hepimiz anne oluruz bebislerimizle doneriz merkezlerimizden❤❤❤❤❤
Çok teşekkür ederimŞimdiden hayırlı olsungüzel müjdelerle son bulmasını diliyorum
Hahaha ciddi misin ya ne bilim onca yil bekleyince pimpirikleniyorum sanirim.Tabi burdaki arkadaslarin yazdiklariyla aslinda yola cikiyorum.Bana kalsa rahimime niye film istemiyorsunuz diye sormak aklima bile gelmez.Ki dedigim gibi 40 yasindayim bir kere cek demedi dr lar.Fsh yulsek diyip yollandim.Allah razi olsun herseyi buradan da arastirip ogreniyorumCanım buna sadece kaşınıyorsun denir akışına bırak usg yaptır sorun çıkarsa git hepsini yaptır
Takip eden dr.um son 6 ay içersinde yapılmış Hsg’yi tedaviye başlamadan önce muhakkak görmem gerek demişti. Bir ön bilgi olarak yazmak istedim.Canım buna sadece kaşınıyorsun denir akışına bırak usg yaptır sorun çıkarsa git hepsini yaptırkurcaladıkça işin içinden çıkamazsın evde yumurta donasyonu yada embriyo ise tüplerle işleri yokki o yüzden bence tüplere yumurtalığa gerek yok.rahim ultrasonu yeter.birde laflara bak o demiş ötekine gitmiş bu demiş kız sen doktoru doktoramı kırdıracaksın.beyaz Saray entrikaları gibi ( takılıyorum diye kızmıyorsun değilmi canım, kızıyorsan İnan tekrarlamam)
Hahahaj cok tatlisin yaa.Kahkaha attim inan kiCanım buna sadece kaşınıyorsun denir akışına bırak usg yaptır sorun çıkarsa git hepsini yaptırkurcaladıkça işin içinden çıkamazsın evde yumurta donasyonu yada embriyo ise tüplerle işleri yokki o yüzden bence tüplere yumurtalığa gerek yok.rahim ultrasonu yeter.birde laflara bak o demiş ötekine gitmiş bu demiş kız sen doktoru doktoramı kırdıracaksın.beyaz Saray entrikaları gibi ( takılıyorum diye kızmıyorsun değilmi canım, kızıyorsan İnan tekrarlamam)
Takip eden dr.um son 6 ay içersinde yapılmış Hsg’yi tedaviye başlamadan önce muhakkak görmem gerek demişti. Bir ön bilgi olarak yazmak istedim.Hahahaj cok tatlisin yaa.Kahkaha attim inan kiAma bebegim eger ki tuplerde bir sikinti varsa ya da sivi akintisi rahme gelirse bebek dusermis burda okumustum dr da dogru dedi git bi hsg cektir o zaman dedi.Ama batum dr.um usg ile hemen isleme baslayim istiyor.Ben de ondan suphede kaliyorum.Goruyorsun millet kac kereeler denemis eksik arastirma ya da bilmeden.Esim benim anca ikna oldu ve denemez tekrar diye korkuyorum.Tedbirli olmak amacli benimki.Ama dedigin gibi de icinden cikilmiyor.
canım kafan nasıl rahat edecekse öyle yaptır.Hahahaj cok tatlisin yaa.Kahkaha attim inan kiAma bebegim eger ki tuplerde bir sikinti varsa ya da sivi akintisi rahme gelirse bebek dusermis burda okumustum dr da dogru dedi git bi hsg cektir o zaman dedi.Ama batum dr.um usg ile hemen isleme baslayim istiyor.Ben de ondan suphede kaliyorum.Goruyorsun millet kac kereeler denemis eksik arastirma ya da bilmeden.Esim benim anca ikna oldu ve denemez tekrar diye korkuyorum.Tedbirli olmak amacli benimki.Ama dedigin gibi de icinden cikilmiyor.
Canım benden de istemediler donasyoniçin türkiye ki doktorum öncesinde istedi diye ben çektirdim benim 2018 de çekilmiş vardi Mart ayında yeniden çektirdimHahahaj cok tatlisin yaa.Kahkaha attim inan kiAma bebegim eger ki tuplerde bir sikinti varsa ya da sivi akintisi rahme gelirse bebek dusermis burda okumustum dr da dogru dedi git bi hsg cektir o zaman dedi.Ama batum dr.um usg ile hemen isleme baslayim istiyor.Ben de ondan suphede kaliyorum.Goruyorsun millet kac kereeler denemis eksik arastirma ya da bilmeden.Esim benim anca ikna oldu ve denemez tekrar diye korkuyorum.Tedbirli olmak amacli benimki.Ama dedigin gibi de icinden cikilmiyor.
Çok güzel embriyolarBugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur
Transfer olmadın mı canımBugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur
Adet olmadigimi biliyorlar cnm , 2.ciyide vurduk bakalim hayirlisiZoladex menopoza sokar adet sadece ilaçla oıunur
Sen Andreye söyle bu durumu ,Elena belki eski endometriyumu atılması için ilaçmı verse
Hormonlar tavan yapıyor pandacımKızlar sivilce çıkması problem mi ? Yani bazı yerlerde sivilce çıkınca gebelik olmuyo bilmem ne yazmışlar estrofem sivilce yapmıyor mu artık herşeyi takar oldum yatest günü yaklaştıkça çekilmez oldum
Zaten progesteron kullanınca sıvıda yok olucakArkadaşlar dr a gittim sıvı ve kist var burdaki dr sıvı ve kist gebeliği etkileyecek şekilde ve yerde değil rahim üç çizgi dedi rahim kalınlığı ortalama 7.5 dedi climera fort kullandım onun etkisini olabilir iyi kalınlaşmış
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bakalım merkezim ne diyecek.
Cok sevindin yolunda olmasina..Arkadaşlar dr a gittim sıvı ve kist var burdaki dr sıvı ve kist gebeliği etkileyecek şekilde ve yerde değil rahim üç çizgi dedi rahim kalınlığı ortalama 7.5 dedi climera fort kullandım onun etkisini olabilir iyi kalınlaşmış
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bakalım merkezim ne diyecek.
Sanirim 10.gun bugun cikar degil mi idrarda?Hormonlar tavan yapıyor pandacım
Yaa bir idrar testi yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?