Arkadaşlar forumda çok sonra aktif biri olarak eski forumdaşlardan forumu ve süreçlere hakim olan birinden liste yapmasını rica etsem. İstatiki bir bilgi olarak başa tuttursak. Foruma benim gibi sonradan dahil olup okuyanlara çok yol gösterici olur düşüncesindeyimben yapmak isterdim fakat süreçlere ve kişilere hakim değilim

Canım buna sadece kaşınıyorsun denir akışına bırak usg yaptır sorun çıkarsa git hepsini yaptır
Hahaha ciddi misin ya ne bilim onca yil bekleyince pimpirikleniyorum sanirim.Tabi burdaki arkadaslarin yazdiklariyla aslinda yola cikiyorum.Bana kalsa rahimime niye film istemiyorsunuz diye sormak aklima bile gelmez.Ki dedigim gibi 40 yasindayim bir kere cek demedi dr lar.Fsh yulsek diyip yollandim.Allah razi olsun herseyi buradan da arastirip ogreniyorum

Takip eden dr.um son 6 ay içersinde yapılmış Hsg’yi tedaviye başlamadan önce muhakkak görmem gerek demişti. Bir ön bilgi olarak yazmak istedim.

Hahahaj cok tatlisin yaa.Kahkaha attim inan ki Ama bebegim eger ki tuplerde bir sikinti varsa ya da sivi akintisi rahme gelirse bebek dusermis burda okumustum dr da dogru dedi git bi hsg cektir o zaman dedi.Ama batum dr.um usg ile hemen isleme baslayim istiyor.Ben de ondan suphede kaliyorum.Goruyorsun millet kac kereeler denemis eksik arastirma ya da bilmeden.Esim benim anca ikna oldu ve denemez tekrar diye korkuyorum.Tedbirli olmak amacli benimki.Ama dedigin gibi de icinden cikilmiyor.

Takip eden dr.um son 6 ay içersinde yapılmış Hsg’yi tedaviye başlamadan önce muhakkak görmem gerek demişti. Bir ön bilgi olarak yazmak istedim.

canım kafan nasıl rahat edecekse öyle yaptır.

Canım benden de istemediler donasyoniçin türkiye ki doktorum öncesinde istedi diye ben çektirdim benim 2018 de çekilmiş vardi Mart ayında yeniden çektirdim

Bugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur
Çok güzel embriyolar
Bu çok güzel haber
İkisi senindir

Kızlar sivilce çıkması problem mi ? Yani bazı yerlerde sivilce çıkınca gebelik olmuyo bilmem ne yazmışlar estrofem sivilce yapmıyor mu artık herşeyi takar oldum ya test günü yaklaştıkça çekilmez oldum

Arkadaşlar dr a gittim sıvı ve kist var burdaki dr sıvı ve kist gebeliği etkileyecek şekilde ve yerde değil rahim üç çizgi dedi rahim kalınlığı ortalama 7.5 dedi climera fort kullandım onun etkisini olabilir iyi kalınlaşmış
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Bakalım merkezim ne diyecek.

Hormonlar tavan yapıyor pandacım
Yaa bir idrar testi yapsana

Zaten progesteron kullanınca sıvıda yok olucak
Rahmin 3 çizgi olmasıda iyi
Kalınlıkta yeterli
İçini ferah tut

Cok sevindin yolunda olmasina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…