Benim ünüm size geçerli
sen olmasan canim yemin ederim gozumu açamazdım keske ilk tedaviden once sayfayi iyi okusaydimda o zaman gozumu iyi acsaydim nasip degilmis olacagi varmis iste bir cokseyi senden ogrendim. vallahi ve sayfadaki cogu arkadastanda ogrendigim cok sey oldu vallahi simdi daha bilincliyim saftriktim ben isin kisacasi ilkinde ne dedilerse evetevet deyip durdum vallahi simdide kendimin isteklerini kabul etyirdim vallahi busefer benim istedigimgibi olacak hetsey olmazsada baska merkezmi yok ya onlar bana mecbur olsun ben onlara degil diyorum hep

Zazacım transferin hayırlı ve bebekli olsun canım benim. 8 ivig harici transfer sonrası için kullanılacak ilaçların neler? Bu konuda bilgi verebilir misin?
Teşekkür ederim cnm
Estrofem 4 tab
Progestan fitil 200mg*3
Prolutex 25 mg 1 defa
Duphaston 2 tab
Proluton depot 3 günde bir sonra girikce 4 günse bir sonra 5 günde bit neyse ona takvim verdiler
Pregnin 5000 3 ampul
Biri transfer sonrası geri ikisi tarihleri yazdı
İvig toplam 5 adet her 8 günde bir
Geriye kalan vitaminler
E vitamin
Probiyotik
Folik asit ve s.
Prednol 8 mg

Zazacım transferin hayırlı ve bebekli olsun canım benim. 8 ivig harici transfer sonrası için kullanılacak ilaçların neler? Bu konuda bilgi verebilir misin?
Omayram unutupum birde göbek altı divigel sürüyoruz
Bu ilaçların bazısının isimleri farklı
Ben türkiyedeki isimlerini yazdım ki kolay olsun

Kızlar iki defa tedaviye niyetlendim ikisindede regl olunca ilaç başlayacakken hamile kaldım kendi kendime.Bu defa olmaz da olursa ben şok (amh yerlerde sağ yumurtalık çalışmıyor solda kist var)
Ay inşallah hamile kal kendiliğinden doğur

Vayy çok sıkı protokol yapmışlarprogesteron’un gözünü çıkarmışlar. Ivig ile de protokolü Nirvana’ya çıkarmışlarkliniğe Helal olsun. Hiçbir şeyi şansa bırakmıyorlar. Herşeyi yapmışlar. Burdur işte hasta odaklı protokol. Aldıkları her kuruşu sonuna kadar hak ediyorlar.

Zirka biliyorsun türkiyede pcr testi yaptırdım
bugün burdada pcr testi yaptırdım
Bluemoon dedi boşuna para harcadın ikili aşın var o geçerliymiş
Bunu bilen varmıydı
2 li aşında olsa kıbrıs pcr istiyor kievi bilmiyorum ama Bence uzunca bi süre ülkeler pcr sız almayacak gibi

Omayra bak orda 3 kızdık transfer sonrası ve hepimizin tedavisi farklı
Progesteronu kadın her yerimden verdi
Bugün son görüşte bana dedi tüm tedavileri tertip etim sende(asya,amerika,avrupa,rusya)
İlave fitilde verdi popodan spazm ve kasılmaşarın olursa anustan kullan (spaskuprel)
Birde magnezyum diosporal verdi

Hayırlı oldun çok sevindim herşey gölünüzce olsun

Yaa çok hoşsun bi kulakların ve burun deliğin kalmış zaza progesteron almadığın

Protokolünde sadece şey dikkatimi çekti, antikoagülan bişi vermediler mi acaba sen mi yazmayı atladın?

Cevap için çok teşekkür ederim int okuduğumda döndürülmüş yumurtanın iyi olmadığı ama döndürülmüş embriyo tutunma şansı daha yükselt diyorlar Türkiye’de ki tüp bebek tedevisinde de döndürülmüş embriyo transfer ediyorlar fakat benim için oluşturdukları embriyodan benim haberim yok onay almadan önerdikleri dönörden toplamış sperm bankasından sperm alınıp embriyo oluşturulmuş bana o embriyo havuzundan 8 tane embriyo verileceği söylendi

Yaa çok hoşsun bi kulakların ve burun deliğin kalmış zaza progesteron almadığın

Protokolünde sadece şey dikkatimi çekti, antikoagülan bişi vermediler mi acaba sen mi yazmayı atladın?
Tabii ki verdi ve tedavinin başından kullanıyorum
Onu iyi hatırlatın
Coraspin 100
Clexan 0,4
Anam ilaç okadar ki kafada kalmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…