Acaba önceden söylemenmi lazımdı özelliklerini
Söylemediğin için hazır ellerindeki embriyoyu sana ayırmışlar

Embriyolarin kalitelerini belirttiler mi?

Acaba önceden söylemenmi lazımdı özelliklerini
Söylemediğin için hazır ellerindeki embriyoyu sana ayırmışlar
İyi de canım elindekini verme olur mu bilmiyorum kötülemek amacım asla degil doktor çok iyi insan ama buda beni sarsdı başta söyleselerdi olurdu ama son dakka yumurta toplama günü ödeme dediler hiç birlerden haberim yok

Altı tane 4aa iki tane 3aa
Benim burdan okuyup da anladigim bu 6 tane 4aa cok iyi . Gebelik sansi yuksek ama tabi Allah ol demisse…
Donorlerib ozelliklerini sizinle su anda paylasip size de uygun geliyorsa bu embriyolar denenebilir gibi geldi. Ama bu forumda tecrubeli cok kadin var benden daha iyi fikir verebilirler sanirim.

Rabbim kucaginizi doldursun ,guzel haberlerinizi sabırla bekliyoruz

Zirka biliyorsun türkiyede pcr testi yaptırdım
bugün burdada pcr testi yaptırdım
Bluemoon dedi boşuna para harcadın ikili aşın var o geçerliymiş
Bunu bilen varmıydı
Hayır bilmiyordum sağol canım o zaman eşim serbest ben PCR için yüne ağzımı burnumu kurcalatacam peki geçerli olması için ne yapıyormuşuz onu öğrendin mi?

Ay inşallah hamile kal kendiliğinden doğur
Benimkiler kendi kendine sağlıklı olmuyor canım karyotipte baktırdım .yaş ,sigara, stres vs vs aman kısmetimizde ne varsa o.bu defa relaksım yada bana öyle geliyor.daha önceki denemelerde sadece anne olma isteğim daha ağır basıyordu.birde eşimin ilk evliliğinden iki tane kocaman kızı olunca bendede yumurta olmayınca vicdan azabı, suçluluk psikolojisi ağır basıyordu.eşim ilk randevumuzda ben evlenince çocuk istiyorum sende istiyormusun diye sormuştu bana.Bu arada ben 43 eşim 48 yaşındayız.İkimizde erkek çocuk hastasıyız.Kiev’e güveniyorum.Rahat olmamdaki diğer sebepte bu aslında.Bu arada cicianneanneyim.Torunumuz var hemde erkek.İnş bu tedavi ile torunumuza dayı yapcaz yada teyze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…