Guzel haberler alalim sendenEvet canım aslında korku dorukta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel haberler alalim sendenEvet canım aslında korku dorukta
Benim ünüm size geçerliTabi ki de ünlü diye ona özel davranıyorlar
Aynen katiliyorum buna sekil a 1 ben sen biliyorsun canim ilk yasadigimiZaten kaliteli merkez yumurta donasyonunu 5 güne getirmeli
Getirmesiyse demek embriyoya güvenemiyor
Sen dunyadada ünlü sün sekerimBenim ünüm size geçerli
sen olmasan canim yemin ederim gozumu açamazdım keske ilk tedaviden once sayfayi iyi okusaydimda o zaman gozumu iyi acsaydim nasip degilmis olacagi varmis iste bir cokseyi senden ogrendim. vallahi ve sayfadaki cogu arkadastanda ogrendigim cok sey oldu vallahi simdi daha bilincliyim saftriktim ben isin kisacasi ilkinde ne dedilerse evetevet deyip durdum vallahi simdide kendimin isteklerini kabul etyirdim vallahi busefer benim istedigimgibi olacak hetsey olmazsada baska merkezmi yok ya onlar bana mecbur olsun ben onlara degil diyorum hepBenim ünüm size geçerli
Teşekkür ederim cnmZazacım transferin hayırlı ve bebekli olsun canım benim. 8 ivig harici transfer sonrası için kullanılacak ilaçların neler? Bu konuda bilgi verebilir misin?
Omayram unutupum birde göbek altı divigel sürüyoruzZazacım transferin hayırlı ve bebekli olsun canım benim. 8 ivig harici transfer sonrası için kullanılacak ilaçların neler? Bu konuda bilgi verebilir misin?
Beni anne etseler ancak reklam yüzü yapa bilirler
Sağol canımZazacım transferin hayırlı uğurlu olsun öncelikle canım inşallah gönlünün muradı olsun Maalesef korkudan test yapamıyorum deli cesaretimi kaybettim
Zirka biliyorsun türkiyede pcr testi yaptırdımBluemoon hayırlı olsun canım
Ay inşallah hamile kal kendiliğinden doğurKızlar iki defa tedaviye niyetlendim ikisindede regl olunca ilaç başlayacakken hamile kaldım kendi kendime.Bu defa olmaz da olursa ben şok (amh yerlerde sağ yumurtalık çalışmıyor solda kist var)
Vayy çok sıkı protokol yapmışlarprogesteron’un gözünü çıkarmışlar. Ivig ile de protokolü Nirvana’ya çıkarmışlarkliniğe Helal olsun. Hiçbir şeyi şansa bırakmıyorlar. Herşeyi yapmışlar. Burdur işte hasta odaklı protokol. Aldıkları her kuruşu sonuna kadar hak ediyorlar.Teşekkür ederim cnm
Estrofem 4 tab
Progestan fitil 200mg*3
Prolutex 25 mg 1 defa
Duphaston 2 tab
Proluton depot 3 günde bir sonra girikce 4 günse bir sonra 5 günde bit neyse ona takvim verdiler
Pregnin 5000 3 ampul
Biri transfer sonrası geri ikisi tarihleri yazdı
İvig toplam 5 adet her 8 günde bir
Geriye kalan vitaminler
E vitamin
Probiyotik
Folik asit ve s.
Prednol 8 mg
2 li aşında olsa kıbrıs pcr istiyor kievi bilmiyorum ama Bence uzunca bi süre ülkeler pcr sız almayacak gibiZirka biliyorsun türkiyede pcr testi yaptırdım
bugün burdada pcr testi yaptırdım
Bluemoon dedi boşuna para harcadın ikili aşın var o geçerliymiş
Bunu bilen varmıydı
Omayra bak orda 3 kızdık transfer sonrası ve hepimizin tedavisi farklıVayy çok sıkı protokol yapmışlarprogesteron’un gözünü çıkarmışlar. Ivig ile de protokolü Nirvana’ya çıkarmışlarkliniğe Helal olsun. Hiçbir şeyi şansa bırakmıyorlar. Herşeyi yapmışlar. Burdur işte hasta odaklı protokol. Aldıkları her kuruşu sonuna kadar hak ediyorlar.
Ballah bende bugün bluemoondan duydum bunu2 li aşında olsa kıbrıs pcr istiyor kievi bilmiyorum ama Bence uzunca bi süre ülkeler pcr sız almayacak gibi
Hayırlı oldun çok sevindim herşey gölünüzce olsunBen de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin.
Yaa çok hoşsun bi kulakların ve burun deliğin kalmış zaza progesteron almadığınOmayra bak orda 3 kızdık transfer sonrası ve hepimizin tedavisi farklı
Progesteronu kadın her yerimden verdi
Bugün son görüşte bana dedi tüm tedavileri tertip etim sende(asya,amerika,avrupa,rusya)
İlave fitilde verdi popodan spazm ve kasılmaşarın olursa anustan kullan (spaskuprel)
Birde magnezyum diosporal verdi
Cevap için çok teşekkür ederim int okuduğumda döndürülmüş yumurtanın iyi olmadığı ama döndürülmüş embriyo tutunma şansı daha yükselt diyorlar Türkiye’de ki tüp bebek tedevisinde de döndürülmüş embriyo transfer ediyorlar fakat benim için oluşturdukları embriyodan benim haberim yok onay almadan önerdikleri dönörden toplamış sperm bankasından sperm alınıp embriyo oluşturulmuş bana o embriyo havuzundan 8 tane embriyo verileceği söylendiCanım ben regl olduktan sonra 18 gün sonra transfer olmuştum. Ama benimki yumurta donasyonu embriyo donasyonu için nasıl seçenek sunuluyor onu bilmiyorum seni yanlış yönlendirmeyeyim. Taze de dondurulmuş da transfer oldum ben. Ama benim taze transferler tutmamıştı dondurulmuş olan transfer tutmuştu. Tesadüf mü yoksa dondurulmuş daha mı iyi bilmiyorum orasını. Benim yaşadıklarım kısaca böyle canım. Ayrıca abartmıyorsun tabi ki, ilk olunca heyecan çok oluyor Allah inşallah en kısa zamanda muradını nasip etsin.
Tabii ki verdi ve tedavinin başından kullanıyorumYaa çok hoşsun bi kulakların ve burun deliğin kalmış zaza progesteron almadığın
Protokolünde sadece şey dikkatimi çekti, antikoagülan bişi vermediler mi acaba sen mi yazmayı atladın?