Sibra transferin hayırlı olsun ve sağlıkla bebeklerini kucakla insallahAminnn inşaallahh, Tamaracımm
Hiç korkma hepimiz bu süreçlerden geçtik hemde bir kaç defa sakin ol su akar yolunu bulurEvet öyle yazdım zaten direk transfere gelmek istiyorum ona göre gerekli testler ne diye bakalım bekliyorum ikisini de Kiev de Kıbrıs da ona göre karar verecem benim ilk deneme çok tecrübesiz ve korkuyorum
Transferin hayırlı olsun. Sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın insallahBen de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin.
Sibrqcığım seninde mi transferin vardı hayırlı uğurlu olsun inş netice alırsınız müjdeli haberleri ver bizeSibra transferin hayırlı olsun ve sağlıkla bebeklerini kucakla insallah
İnan o kısmına çok hakim değilim canımZaten embriyo olarak transfer ediyorlar yani anlamadığım konu şu beta hcg yi az da olsa pozitif yapan bu embriyo mu oluyor hiç tutunmasa bile Rahime yoksa Rahime tutundu fakat sonradan mı bıraktı
Valla eşimle bizde sün akşam hesap ettik bunlar sürümden mi kazanıyor cepten mi yiyor anlamadıkHepsini sordum
Bir tordada yoluma koydular
Kızlar burası her halde hayıra çalışıyor
Zazacım transferin hayırlı uğurlu olsun öncelikle canım inşallah gönlünün muradı olsunPanda belirtin varmı
Kız bir idrar testi yapsaydın
Bluemoon hayırlı olsun canımBluemoon bizim üye,ama eşi yanında yazmıyor
Geride kalan ankaralı ve izmirli kafadan gelmişler
Canım çok sevindim inş bebişlerin canına yapışırBen de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Hayırlı olsun SibraAminnn inşaallahh, Tamaracımm
Kievin almadığını almışlar işteBenim almanyadaki dr bugun zoladex pahali dedi 3 taneye cok ödemissindir dediHayir dedim tüm ilaclarimi onlar verdiler Adam sasirdi tedavi ücretini duyunca iyce sasirdi sonra bana kapak yapti 40 euro ultrasyon yarinda 15 euro igneye vercem
Hayırlı uğurlu olsun bekleme takımına hoşgeldinizBen de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Evet canım evraklar için gerekli sigorta ve izin belgeleri falanMerhabalar,ukrayna ya giriş için andrey sizden kimlik resmi istedi mi acaba
Kiev e giden arkadaşlar bilgi verebilir mi
Zaten kaliteli merkez yumurta donasyonunu 5 güne getirmeliAnladim hep 5.gun embriyosu olarak transfer. Bir konuya daha aciklik getirdin valla supersin
Yapda müjde ver hadi ay nasıl dayanıyorsun ben olsam 10. Günü bile bekleyemezdim çatlarım ayEvet canım aslında korku dorukta
Pasaport resim tarafını atmıştıkMerhabalar,ukrayna ya giriş için andrey sizden kimlik resmi istedi mi acaba
Kiev e giden arkadaşlar bilgi verebilir mi
5.gun onemli onu valla ogrendim buranin sayesinde. Ama ikili transfer konusunu da ogrenmis oldumZaten kaliteli merkez yumurta donasyonunu 5 güne getirmeli
Getirmesiyse demek embriyoya güvenemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?