• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet öyle yazdım zaten direk transfere gelmek istiyorum ona göre gerekli testler ne diye bakalım bekliyorum ikisini de Kiev de Kıbrıs da ona göre karar verecem benim ilk deneme çok tecrübesiz ve korkuyorum
Hiç korkma hepimiz bu süreçlerden geçtik hemde bir kaç defa sakin ol su akar yolunu bulur

Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm 🙏
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin. 🙏
Transferin hayırlı olsun. Sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın insallah🙏Haber verin 🥰

Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm 🙏
Canım çok sevindim inş bebişlerin canına yapışır

Benim almanyadaki dr bugun zoladex pahali dedi 3 taneye cok ödemissindir dedi🤣 Hayir dedim tüm ilaclarimi onlar verdiler 😱 Adam sasirdi tedavi ücretini duyunca iyce sasirdi🤣 sonra bana kapak yapti 40 euro ultrasyon yarinda 15 euro igneye vercem🤣🤣
Kievin almadığını almışlar işte

Hayırlı uğurlu olsun bekleme takımına hoşgeldiniz 🥰

Back