• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet☺️ Onlarla ordaydik biz iletisimdeyiz cnm
Izmirden olanida biliyorum dilerim onunda hersey iyi olur yarin arayim onu ben merak ettim simdi😍
Ankaradakının numarasını aldım
İzmirdekini ayak üstü tanıştık
Duphalakın kullanımını anlatım
Andrey doktor bekliyor dedi ayrıldık
Benden selam ilet😂

Benim almanyadaki dr bugun zoladex pahali dedi 3 taneye cok ödemissindir dedi🤣 Hayir dedim tüm ilaclarimi onlar verdiler 😱 Adam sasirdi tedavi ücretini duyunca iyce sasirdi🤣 sonra bana kapak yapti 40 euro ultrasyon yarinda 15 euro igneye vercem🤣🤣
🤣🤣🤣
Vallah sana diyorum kiev hayıra çalışıyor🤣🤣
Yakında fiyat artırmasalar iyi olucak

İkinci transferimde gerçekleşti
Popoma yine proluton depot ve ilave pregnil 5000 iğne vuruldu
İvig 4 tane ilave yapılıcak her 8 günde bir
Klinik 2 taneyi verdi ikisini eczaneden alıcam
Protokolümü güzelce doktor ayarladı ve vedalaştı
Ama 9 ay onunla bağımı koparmıyacam gebe kalırsam
Transfer odasında bluemoonuda gördüm
Kızlar onada dua edelim inşallah ondanda güzel haber alırız.yanımda bir tane türk kadın vardı onunda transferi vardı.inşallah onunda güzel sonucu olsun
O kadın 36 gündür eşiyle kievdeler
Yarın bizimle beraber dönüyorlar
Gozumuz kulagimiz sizde bundan sonra, Haziran bereketiyle bitsin🙏

Bak canım buradaki doktor gerek yok demiş, kievde ki gerek yok demiş zaten şüpheli bişey görseler sana yaptır derlerdi.onlar seni böyle bir tedavi aşamasında riske atmazlar. Stres yapma sakin ol.Kiev’e transfer için gidince diyelimki doktor sana acaba yaptırsak mı yada o zaman yok yaptırma dedik ama şimdi en iyisi yaptır d se bile çaresi var.seni bir kilinipe yönlendirirler yaptırırsın.Dünyanın sonu değil ki.doktor zaten gerek yok demiş sakin ol şampiyon buna takılma.stres yaptıkça hormonların oynar bir.şuan sadece tedavi oluyorum Allah’ın izni ile bebeğim olacak moduna gir🤗👍😘
Çok teşekkür ederim cevap için iyiki varsiniz💙

Sordum canım hoca arayacam dedi bekliyorum sana zahmet bana o süreci kısaca anlatır mısın çok korktum sabahtan beri sende orada yaptırdın benim ki bide embriyo donasyonu ya ondan çok korkuyorum hiç bir şeyi bize ait değil denk gele embriyo verirlerse diye beklemedeyim adet olunca kaç gün sonra transfere gittin seçenek sundular taze transfer mi oldun benim ilk deneme acaba ben mi abartıyorum bilmiyorum
Canım ben regl olduktan sonra 18 gün sonra transfer olmuştum. Ama benimki yumurta donasyonu embriyo donasyonu için nasıl seçenek sunuluyor onu bilmiyorum seni yanlış yönlendirmeyeyim. Taze de dondurulmuş da transfer oldum ben. Ama benim taze transferler tutmamıştı dondurulmuş olan transfer tutmuştu. Tesadüf mü yoksa dondurulmuş daha mı iyi bilmiyorum orasını. Benim yaşadıklarım kısaca böyle canım. Ayrıca abartmıyorsun tabi ki, ilk olunca heyecan çok oluyor Allah inşallah en kısa zamanda muradını nasip etsin.

Amin Beyzacımm🙏 Hep birlikte inşaallahh 🥰🥰@2be @sadesutlu @zirka1301 Z Zaza74 Tamara Tamara ve şuan burada Kıbrıs/kiev tedavi aşamasına niyetlenen ve tedavi aşamasında olan tüm arkadaşlarımın bu yolda şansı bol olsun, Rabbim hayırlısıyla başarılı bir şekilde sonlandırsın inşaallahh ❤🙏🙏🙏❤️
Sibracım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım, inan ki bizler de en az sizin kadar heyecanlıyız. Su gibi aksın işlerin, 2 gidin 4 gelin inşallahh:dua::KK200:

transfer asamasina kadar da sonra da değişecegini düsünmedim ben.tutarsa ve devam ederse ikili üçlü testi zaten yaptiriyoruz her durumda diye biliyorum.yani benim cogu arkadasim genc te olsa yaptirdi.

Canım ben transfere hazırlanırken dondurulmuş embriyom var transfere hazırlanıyorum demiştim. Hamile kaldığımda da yumurta donasyonu olduğunu söylemiştim. Ben hem perinatolg hem de kadın doğumcuya gidiyordum perinatolog ikili testte donörün bilgilerini giriyor, senin kan tahlillerine bakıyor. İstersen de ikili üçlü testler yerine direk nifty test yaptırabilirsin. Benim ilk gebeliğimde (doğal olan) hiç uğraşma ikili üçlü ile direk nifty yaptır demişti çok pratik bir kadındı ben de o ne derse yapmıştım çok da haklıydı.

Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm 🙏
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin. 🙏

Hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :dua::KK200:

Back