Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu embriyolar gayet guzel.Canım dondurulup çözülmesi daha kötü anlamadım niye öyle yazdığını,
benimde merkez Dr HİT, herşey taze oldu 2 tane 4AA(transfer edildi) , 2 tane 4AB , 2 tane 4BA 3 tane 3BB donduruldu
Ankaradakının numarasını aldımEvet Onlarla ordaydik biz iletisimdeyiz cnm
Izmirden olanida biliyorum dilerim onunda hersey iyi olur yarin arayim onu ben merak ettim simdi
Benim almanyadaki dr bugun zoladex pahali dedi 3 taneye cok ödemissindir dedi Hayir dedim tüm ilaclarimi onlar verdiler Adam sasirdi tedavi ücretini duyunca iyce sasirdi sonra bana kapak yapti 40 euro ultrasyon yarinda 15 euro igneye vercem
Panda belirtin varmı12 günü test yapın demişti merkez, 24 Haziran test
Anladim hep 5.gun embriyosu olarak transfer. Bir konuya daha aciklik getirdin valla supersinEmbriyolar 5 güne hazırsa ikisini koyuyorla geride kalanları dondurup sonra 3 gün sonra çözüb yeniden transfer
Gozumuz kulagimiz sizde bundan sonra, Haziran bereketiyle bitsinİkinci transferimde gerçekleşti
Popoma yine proluton depot ve ilave pregnil 5000 iğne vuruldu
İvig 4 tane ilave yapılıcak her 8 günde bir
Klinik 2 taneyi verdi ikisini eczaneden alıcam
Protokolümü güzelce doktor ayarladı ve vedalaştı
Ama 9 ay onunla bağımı koparmıyacam gebe kalırsam
Transfer odasında bluemoonuda gördüm
Kızlar onada dua edelim inşallah ondanda güzel haber alırız.yanımda bir tane türk kadın vardı onunda transferi vardı.inşallah onunda güzel sonucu olsun
O kadın 36 gündür eşiyle kievdeler
Yarın bizimle beraber dönüyorlar
Heyecan dorukta12 günü test yapın demişti merkez, 24 Haziran test
Çok teşekkür ederim cevap için iyiki varsinizBak canım buradaki doktor gerek yok demiş, kievde ki gerek yok demiş zaten şüpheli bişey görseler sana yaptır derlerdi.onlar seni böyle bir tedavi aşamasında riske atmazlar. Stres yapma sakin ol.Kiev’e transfer için gidince diyelimki doktor sana acaba yaptırsak mı yada o zaman yok yaptırma dedik ama şimdi en iyisi yaptır d se bile çaresi var.seni bir kilinipe yönlendirirler yaptırırsın.Dünyanın sonu değil ki.doktor zaten gerek yok demiş sakin ol şampiyon buna takılma.stres yaptıkça hormonların oynar bir.şuan sadece tedavi oluyorum Allah’ın izni ile bebeğim olacak moduna gir
Canım ben regl olduktan sonra 18 gün sonra transfer olmuştum. Ama benimki yumurta donasyonu embriyo donasyonu için nasıl seçenek sunuluyor onu bilmiyorum seni yanlış yönlendirmeyeyim. Taze de dondurulmuş da transfer oldum ben. Ama benim taze transferler tutmamıştı dondurulmuş olan transfer tutmuştu. Tesadüf mü yoksa dondurulmuş daha mı iyi bilmiyorum orasını. Benim yaşadıklarım kısaca böyle canım. Ayrıca abartmıyorsun tabi ki, ilk olunca heyecan çok oluyor Allah inşallah en kısa zamanda muradını nasip etsin.Sordum canım hoca arayacam dedi bekliyorum sana zahmet bana o süreci kısaca anlatır mısın çok korktum sabahtan beri sende orada yaptırdın benim ki bide embriyo donasyonu ya ondan çok korkuyorum hiç bir şeyi bize ait değil denk gele embriyo verirlerse diye beklemedeyim adet olunca kaç gün sonra transfere gittin seçenek sundular taze transfer mi oldun benim ilk deneme acaba ben mi abartıyorum bilmiyorum
Sibracım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım, inan ki bizler de en az sizin kadar heyecanlıyız. Su gibi aksın işlerin, 2 gidin 4 gelin inşallahhAmin Beyzacımm Hep birlikte inşaallahh @2be @sadesutlu @zirka1301 Z Zaza74 Tamara ve şuan burada Kıbrıs/kiev tedavi aşamasına niyetlenen ve tedavi aşamasında olan tüm arkadaşlarımın bu yolda şansı bol olsun, Rabbim hayırlısıyla başarılı bir şekilde sonlandırsın inşaallahh ❤
Evet, bizden de ilk gidişimizde istenmişti.Merhabalar,ukrayna ya giriş için andrey sizden kimlik resmi istedi mi acaba
Kiev e giden arkadaşlar bilgi verebilir mi
Aminnn inşaallahh, TamaracımmSibracım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım, inan ki bizler de en az sizin kadar heyecanlıyız. Su gibi aksın işlerin, 2 gidin 4 gelin inşallahh
transfer asamasina kadar da sonra da değişecegini düsünmedim ben.tutarsa ve devam ederse ikili üçlü testi zaten yaptiriyoruz her durumda diye biliyorum.yani benim cogu arkadasim genc te olsa yaptirdi.
Zaza diger turklere de serum verildi mi? Yoksa sen cok ünlüsün diye mi
Çok teşekkür ederimEvet, bizden de ilk gidişimizde istenmişti.
Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin.
Zazacım transferin hayırlı ve bebekli olsun canım benim. 8 ivig harici transfer sonrası için kullanılacak ilaçların neler? Bu konuda bilgi verebilir misin?Gözün aydın olsun
İnşallah kucağına al kuzularını