• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omayra bak orda 3 kızdık transfer sonrası ve hepimizin tedavisi farklı
Progesteronu kadın her yerimden verdi🤣
Bugün son görüşte bana dedi tüm tedavileri tertip etim sende(asya,amerika,avrupa,rusya)
İlave fitilde verdi popodan spazm ve kasılmaşarın olursa anustan kullan (spaskuprel)
Birde magnezyum diosporal verdi
Valla canım sende açık olan bütün vücut boşluklarını kullanmışlar nerdeyse hızlarını alamayıp kendileri yeni vücut boşlukları açıp oralardan bile sana ilaç vereceklermiş 😂😂😂

Sizin ilk doz sinovac olmustu diye hatirliyorim. 2 doz yetismiyor mu?
Cnm ben 28. gün-de gidiyorum ,onla alakalı birşey demedi andrey,bi sorun olur mu acaba
Andrey doktorla konuşup ona göre sana gün vermiştir hayatım.doktordan onay almadan çağırmıyor o yüzden adet günü yada kaçıncı haftada olduğunu falan soruyor

Kizlar benim burdaki doktor bana dediki zoladex ignesi ile adet olmuyorsun, olanlar nasil oluyor anlamadim benim kafam karisti olmalimiyim olmamalimiyim valla sasirdim kaldim zaten rahim icinde kan gözüktü birazcik acaba adet olamadigim icinmi 🤔
Cyclo iciyorsa oluyorsun yalanci kanama, bunu zaza da soylemisti, ama kendisi sanirim adet olmadan kiev de basladi estrofene

Canım ben transfere hazırlanırken dondurulmuş embriyom var transfere hazırlanıyorum demiştim. Hamile kaldığımda da yumurta donasyonu olduğunu söylemiştim. Ben hem perinatolg hem de kadın doğumcuya gidiyordum perinatolog ikili testte donörün bilgilerini giriyor, senin kan tahlillerine bakıyor. İstersen de ikili üçlü testler yerine direk nifty test yaptırabilirsin. Benim ilk gebeliğimde (doğal olan) hiç uğraşma ikili üçlü ile direk nifty yaptır demişti çok pratik bir kadındı ben de o ne derse yapmıştım çok da haklıydı.
yaşadiğim yerdeki hicbir dr a o konuda güvenmiyorum valla ne yalan söyliyim,cok duyuyorum özel problemlerin konusulduğunu malesef.he kendi dr umun hic oyle bir olayina sahit olmadim ama ne biliyim ya,kucuk yer burası🤔
ahh tamaracım bi kalsam hamilede o isleri konussak hep beraber.ben biliosun hic gebe kalmadim,o kisma hic gecemedim.neler yapilio nelerin olmasi lazim dunyadan haberim yok🤭🤭 Allah tüp bebekteki-donasyondaki uzmanlıgımızı gebelik alaninda da yaşatmayı nasip etsin inşallah😂🥰

Hmmm ben birsey almiyorum bakalim 2.ci doz ignede neler olcak
Ben zoladexi kullanmadim ama lucrin ve cyclo ile transfer hazirligi yaparken kanama olmustu ama menapoza girmeyen ve adetleri duzenli olan kisiler cyclo kullanmadan da lucrin yapildiktan sobea adet olmuslardi.onu da lucrin bir sonraki ay yumurtlamayi baskilar demisti doktor .
O yuzden lucrin yaptiklari ay adet olmuslardi.

Gynolife benden istemedi canim acaba benmi yanlis anladim asi olduktan sonra biseye gerek yok dedi enis bey yarin sorayim ben bunu tekrar
Bu hafta gittik geldik kıbrısa.. çift aşılıyım. Türkiyeden çıkarken pcr sordular, kıbrısta negatif pcr sonucunu sordular.. pcr yaptılar ekstra, dönerkende pcr yapıldı ve kıbrıstan çıkıştada türkiyeye giriş için hem giriş formu hem pcr ı kontrol ettiler..
Bizden kıbrısta pcr ücreti almayı unuttular 3 kere hatırlatmamıza rağmen, dün döndük bugün Enis bey yazıyor ödeme almayı unutmuşuz diye 🤦🏻‍♀️

Ben zoladexi kullanmadim ama lucrin ve cyclo ile transfer hazirligi yaparken kanama olmustu ama menapoza girmeyen ve adetleri duzenli olan kisiler cyclo kullanmadan da lucrin yapildiktan sobea adet olmuslardi.onu da lucrin bir sonraki ay yumurtlamayi baskilar demisti doktor .
O yuzden lucrin yaptiklari ay adet olmuslardi.
Anladim canim yani ben 2,5 senedir hap ile gecici menopozda oldugum
Icin hapi biraktigim halde zoladex ilede gecici menopoz dewam ediyor galiba, biraz zaman alir benim adet olmam, büyük ihtimal adet olmadan tedawi olacak

Kizlar kiewciler cok kalabaligiz karisitiriyorum simdi sadece zaza , sibra, bluemoon sanem trasnfer yapildi degilmi. Digerleri beklemedemi . Durum güncellemesi yapsak. Agustosta giden varmii??Valla masallah bu ay bebis ayi olcak😍😍
Evet valla karisiyor.
Kievciler ve kibriscilar tarihleriniz nasil olacak?
Eftalios, mutlu yasam temmuz kibris diye hatirliyorum.

Kizlar benim burdaki doktor bana dediki zoladex ignesi ile adet olmuyorsun, olanlar nasil oluyor anlamadim benim kafam karisti olmalimiyim olmamalimiyim valla sasirdim kaldim zaten rahim icinde kan gözüktü birazcik acaba adet olamadigim icinmi 🤔
Benim doktorum olabilirsinde olmayabilirsinde ikisi de normal dedi..

Bu hafta gittik geldik kıbrısa.. çift aşılıyım. Türkiyeden çıkarken pcr sordular, kıbrısta negatif pcr sonucunu sordular.. pcr yaptılar ekstra, dönerkende pcr yapıldı ve kıbrıstan çıkıştada türkiyeye giriş için hem giriş formu hem pcr ı kontrol ettiler..
Bizden kıbrısta pcr ücreti almayı unuttular 3 kere hatırlatmamıza rağmen, dün döndük bugün Enis bey yazıyor ödeme almayı unutmuşuz diye 🤦🏻‍♀️
Siz cift asilisiniz ama esiniZden dolayi karantinaya grince ondan pcr yapildi adaya girisinizde bence.
Turkiyeden cikista pcr sorulmasini bilmiyorum.
Turkiye giris icin de asili olsak da istiyor o zaman pcr./

Back