Evet Onlarla ordaydik biz iletisimdeyiz cnm
Izmirden olanida biliyorum dilerim onunda hersey iyi olur yarin arayim onu ben merak ettim simdi
Ankaradakının numarasını aldım
İzmirdekini ayak üstü tanıştık
Duphalakın kullanımını anlatım
Andrey doktor bekliyor dedi ayrıldık
Benden selam ilet

Benim almanyadaki dr bugun zoladex pahali dedi 3 taneye cok ödemissindir dedi Hayir dedim tüm ilaclarimi onlar verdiler Adam sasirdi tedavi ücretini duyunca iyce sasirdi sonra bana kapak yapti 40 euro ultrasyon yarinda 15 euro igneye vercem

Vallah sana diyorum kiev hayıra çalışıyor
Yakında fiyat artırmasalar iyi olucak

Gozumuz kulagimiz sizde bundan sonra, Haziran bereketiyle bitsin

Çok teşekkür ederim cevap için iyiki varsiniz

Canım ben regl olduktan sonra 18 gün sonra transfer olmuştum. Ama benimki yumurta donasyonu embriyo donasyonu için nasıl seçenek sunuluyor onu bilmiyorum seni yanlış yönlendirmeyeyim. Taze de dondurulmuş da transfer oldum ben. Ama benim taze transferler tutmamıştı dondurulmuş olan transfer tutmuştu. Tesadüf mü yoksa dondurulmuş daha mı iyi bilmiyorum orasını. Benim yaşadıklarım kısaca böyle canım. Ayrıca abartmıyorsun tabi ki, ilk olunca heyecan çok oluyor Allah inşallah en kısa zamanda muradını nasip etsin.

Sibracım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım, inan ki bizler de en az sizin kadar heyecanlıyız. Su gibi aksın işlerin, 2 gidin 4 gelin inşallahh

transfer asamasina kadar da sonra da değişecegini düsünmedim ben.tutarsa ve devam ederse ikili üçlü testi zaten yaptiriyoruz her durumda diye biliyorum.yani benim cogu arkadasim genc te olsa yaptirdi.

Canım ben transfere hazırlanırken dondurulmuş embriyom var transfere hazırlanıyorum demiştim. Hamile kaldığımda da yumurta donasyonu olduğunu söylemiştim. Ben hem perinatolg hem de kadın doğumcuya gidiyordum perinatolog ikili testte donörün bilgilerini giriyor, senin kan tahlillerine bakıyor. İstersen de ikili üçlü testler yerine direk nifty test yaptırabilirsin. Benim ilk gebeliğimde (doğal olan) hiç uğraşma ikili üçlü ile direk nifty yaptır demişti çok pratik bir kadındı ben de o ne derse yapmıştım çok da haklıydı.

Hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…