• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm 🙏
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin. 🙏

Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm 🙏
Hayırlı olsun inşallah. Allah gönlünüzdekini nasip etsin. 🙏🙏

Transfer olan tüm arkadaşlarr, güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyorumm 🥰 Siz transfer oldukça benim heyecanım kartlanıyor 🙏🏻

Dün yavruları kıbrısta bıraktık döndük evimize, eylülde almaya gelcez sizi diye sözleşip 😂

Hepimiz güzel sonuçlar alalım, alalım ki umutları tükenmiş insanlara umut olsun 😇

Hayirli olsun transferin insallah canim.hayirli haberlesin olsun insallah🙏🙏🙏🙏

Transfer olan tüm arkadaşlarr, güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyorumm 🥰 Siz transfer oldukça benim heyecanım kartlanıyor 🙏🏻

Dün yavruları kıbrısta bıraktık döndük evimize, eylülde almaya gelcez sizi diye sözleşip 😂

Hepimiz güzel sonuçlar alalım, alalım ki umutları tükenmiş insanlara umut olsun 😇
Canim benim sende bebislerini eylulde al gel❤❤❤❤

İkinci transferimde gerçekleşti
Popoma yine proluton depot ve ilave pregnil 5000 iğne vuruldu
İvig 4 tane ilave yapılıcak her 8 günde bir
Klinik 2 taneyi verdi ikisini eczaneden alıcam
Protokolümü güzelce doktor ayarladı ve vedalaştı
Ama 9 ay onunla bağımı koparmıyacam gebe kalırsam
Transfer odasında bluemoonuda gördüm
Kızlar onada dua edelim inşallah ondanda güzel haber alırız.yanımda bir tane türk kadın vardı onunda transferi vardı.inşallah onunda güzel sonucu olsun
O kadın 36 gündür eşiyle kievdeler
Yarın bizimle beraber dönüyorlar
Hayirli ugurlu olsunn canim ❤️❤️Bluemoonn seninde hayirli olsun canim dilerim bebisleriniz simsiki sarilir sizlere❤️❤️❤️🙏
36 gündür orda olan cifti taniyorum evet bugun transferi oldu insallah onun icinde hersey güzel olur🥰🥰🥰

Gözün aydın olsun
İnşallah kucağına al kuzularını❤️

Hayirli ugurlu olsunn canim ❤️❤️Bluemoonn seninde hayirli olsun canim dilerim bebisleriniz simsiki sarilir sizlere❤️❤️❤️🙏
36 gündür orda olan cifti taniyorum evet bugun transferi oldu insallah onun icinde hersey güzel olur🥰🥰🥰
Ankaralı değilmi
Nerden tanıdın kız🤣

Back