- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Sağol canımCanım hayırlı olsun . Test günün ne zaman peki ?
14 gün sonra dediler
Ben dayanmam tabii
10 güne yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımCanım hayırlı olsun . Test günün ne zaman peki ?
Aşk olsunZaza diger turklere de serum verildi mi? Yoksa sen cok ünlüsün diye mi
Hepimize torba dolu ilaç verdilerZaza diger turklere de serum verildi mi? Yoksa sen cok ünlüsün diye mi
Bizim Izmirliden neyimiz eksikAşk olsun
İzmirliye 6 serum yazmış
Kıskandım bile
Ankaralıya transfer sonrası tek ivig oldu
Bluemoonda aynı
Bu sekilde giderse kimyasal gebelik olucak embriyo koymadan bileHepimize torba dolu ilaç verdiler
Boşaltıb sayıyorduk neden kaç tane
Hayırlı olsun inşallah. Allah gönlünüzdekini nasip etsin.Ben de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Allahım burda olan olmayan tüm kadınların anne olma isteğıni geri çevirmesin.
Hayirli olsun transferin insallah canim.hayirli haberlesin olsun insallahBen de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Canim benim sende bebislerini eylulde al gel❤❤❤❤Transfer olan tüm arkadaşlarr, güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyorumm Siz transfer oldukça benim heyecanım kartlanıyor
Dün yavruları kıbrısta bıraktık döndük evimize, eylülde almaya gelcez sizi diye sözleşip
Hepimiz güzel sonuçlar alalım, alalım ki umutları tükenmiş insanlara umut olsun
Hayirli ugurlu olsunn canim Bluemoonn seninde hayirli olsun canim dilerim bebisleriniz simsiki sarilir sizlereİkinci transferimde gerçekleşti
Popoma yine proluton depot ve ilave pregnil 5000 iğne vuruldu
İvig 4 tane ilave yapılıcak her 8 günde bir
Klinik 2 taneyi verdi ikisini eczaneden alıcam
Protokolümü güzelce doktor ayarladı ve vedalaştı
Ama 9 ay onunla bağımı koparmıyacam gebe kalırsam
Transfer odasında bluemoonuda gördüm
Kızlar onada dua edelim inşallah ondanda güzel haber alırız.yanımda bir tane türk kadın vardı onunda transferi vardı.inşallah onunda güzel sonucu olsun
O kadın 36 gündür eşiyle kievdeler
Yarın bizimle beraber dönüyorlar
Suan kieve gidesim geldiElenayı bugün biz aldık
Transferde üç türk
Aşağıya yanına inerkende izmirli çift vardı yanında
Kızlar biotexcomu türkler basmış
Gözün aydın olsunBen de oldum transferimi arkadaşlar bugün. Batum'da. Kliniği görünce rahatladım epey, hiç de merdiven altı değildi. Bayağı da yoğundu hasta trafiği. Bakalım, doktor ümitler vererek uğurladı bizi ama, hayırlısı.. 3 tane 3.gün embriyosu verildi. 2 Temmuz test günüm
Sira sende beyzosum❤❤❤Hayirli ugurlu olsunn canim Bluemoonn seninde hayirli olsun canim dilerim bebisleriniz simsiki sarilir sizlere
36 gündür orda olan cifti taniyorum evet bugun transferi oldu insallah onun icinde hersey güzel olur
Var var kiz olmami 2 tane verdi yanima yarin birini vurulcam temmuz 20 de ultrasyon yine sonra baslicam galiba Ben agustosta giderimElinde baska zoladex kalmadi di mi ve bekleyecek misin tekrar ?
Yemin ederim su elena hanimin boynuna sarilasim geldi iste ilgi alaka budurHiç acele etme
Elenaya güven
Insallah canim biraz daha beklicem artik sonu iyi olsundaSira sende beyzosum❤❤❤
Ankaralı değilmiHayirli ugurlu olsunn canim Bluemoonn seninde hayirli olsun canim dilerim bebisleriniz simsiki sarilir sizlere
36 gündür orda olan cifti taniyorum evet bugun transferi oldu insallah onun icinde hersey güzel olur
Sonu iyi olsun gec olsun guc olmasın sende bebisini al gel canim insallahInsallah canim biraz daha beklicem artik sonu iyi olsunda
Evet Onlarla ordaydik biz iletisimdeyiz cnmAnkaralı değilmi
Nerden tanıdın kız