• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde ilk denenem olacak bende korkuyorum ama gercekten kiewden memnunum, bence kiewi düsün derim hem maddi yönden hem basari yönünden cnm , Tabiki hersey nasip olcagi varsa heryerde olur ama nasibide sanss birakmamak gerek. Kibrista benim tedavim 9bin euroyu buluyordu ilaciydi konsklamasiydi vs vs , maddi yöndende düsün lütfen, burda embryoglue bile paketin icinde kibrista o bile 450 euro, ivigi söylemiyorum bile dünyanin parasidir. Hakkinda hayirlisi cnm ben sadece icimden gelenleri yazdim🥰Neresi olursa olsun rabbim emeklerimizin karsiligini versin insallah hepimizin❤️
Çok sagol canım benim yazdıklarınız benim için çok değerli ki zaten direk buraya yazdım kimse ile konuşlanıyorsun kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi kimseden ses çıkmıyor bekliyorum

Paxartesi transferleri bizi habersiz birakmayin🙏
İkinci transferimde gerçekleşti
Popoma yine proluton depot ve ilave pregnil 5000 iğne vuruldu
İvig 4 tane ilave yapılıcak her 8 günde bir
Klinik 2 taneyi verdi ikisini eczaneden alıcam
Protokolümü güzelce doktor ayarladı ve vedalaştı
Ama 9 ay onunla bağımı koparmıyacam gebe kalırsam
Transfer odasında bluemoonuda gördüm
Kızlar onada dua edelim inşallah ondanda güzel haber alırız.yanımda bir tane türk kadın vardı onunda transferi vardı.inşallah onunda güzel sonucu olsun
O kadın 36 gündür eşiyle kievdeler
Yarın bizimle beraber dönüyorlar

@crazgril

ara sor ısrar et en doğal hakkın canım işte Kıbrıs’ı bu yüzden sevmiyorum parayı alana kadar süper ilgi alaka dönüş. aldıktan sonra sen yırtınıyorsun uğraşmaya.bu tedavilerde zamanlama çok önemli bizden iyi biliyorlar. zaten işleri bu.pes etme ara canım başka numaraları varsa ara hoca ile görüşecem de.donör kaç yaşında özellikleri ne? Hepsi hakkın devam et tacize.normal hatlarından ara.Her yoldan ulaş.
36 gün kievde tedaviye kalan türklere sordum neden kıbrısı tercih etmediniz
Ve ilk donasyonları burayı nerden buldunuz
Direk dedi kıbrısta dondurulmuş yumurtaya verdiğime burda freş yumurtaya veriyorum😂
Dedim nerden biliyorsun,dedi yakın kaynaklardan öğrendik

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki. ultrason icin ekstra para almalari bana cok tuhaf geliyor zaten. Zar zor kavga dovus. Keske soylemeseydin dicem ama cok kurcaliyorlar. Ben ilk donasyon yaptirdigimda kendimi cok kotu hissettirdiler sadece beta hcg baktimak icin gittim bir de. Donasyon almanyada legal degil dedi ve para aldi ekstradan. ve tabi tripleri de cabasi sanki cok buyuk bir suc islemisim gibi. neyde insallah Elena iyi bir haberle doner canim🙏
Elenayı bugün biz aldık🤣🤣
Transferde üç türk
Aşağıya yanına inerkende izmirli çift vardı yanında
Kızlar biotexcomu türkler basmış🤣🤣

ayıp yaa,sagolsun hastamsın die yapmış bide😒 buarada nie donasyon die söyledin ki,tüp bebek yaptıriyorum dondurulmuşlarım var ülkemde onları koydurcam deseydin🤔 bilmiyorum oylede desen farkedermiydi?
ben söylemeyi düsünmüyorum,tüp bebekteyknde sürecimi kontrol eden dr uma transfer diycem
ikili üçlü testlerde anne yaşı önemli olduğundan söylemek gerekir diye düşünüyorum.yoksa testler yanıltır doktorunuzu.

Valla öyle canim bide dedimki igneden tekrar vurulmam gerekirse siz vurabilirmisin , ( ya aslinda yasak ama sen benim hastamsin 15 euroya vururum dedi)😔
Hem sigorta kartimi aliyor hem parami
Vay be almanlarda rüşvete geçmiş🤣
Kovid etkilemiş🤣🤣

ikili üçlü testlerde anne yaşı önemli olduğundan söylemek gerekir diye düşünüyorum.yoksa testler yanıltır doktorunuzu.
transfer asamasina kadar da sonra da değişecegini düsünmedim ben.tutarsa ve devam ederse ikili üçlü testi zaten yaptiriyoruz her durumda diye biliyorum.yani benim cogu arkadasim genc te olsa yaptirdi.

Elenayı bugün biz aldık🤣🤣
Transferde üç türk
Aşağıya yanına inerkende izmirli çift vardı yanında
Kızlar biotexcomu türkler basmış🤣🤣
Nerde bu insalar ya, yazsalar da biz de bi okusak ne yapiyorlar sonuc ne oldu 🤣 Zaza sen herkesi gördün bereketli bi transfer oldu🤣 bol bebisli ve bol kk üyeli😁💗

Selam @zirka1301 whattsapdan öğlene doğru görüştüğümde işlemi bitmişti, damar yolundan ilaç veriliyordu. Müsait olunca döner bizlere🥰 inşaallahh güzel haberler alacağız👍🙏
Sibra damar iğnesi artık türkiyede devam edicem
Her 8 günde bir

Cars gunu 5.gun embriyosu , cuma 7.gun embriyosu olacak sekilde mi o zaman?
Bu ikili transferde embriyolarin gununu ben pek coZemedin🙈
Embriyolar 5 güne hazırsa ikisini koyuyorla geride kalanları dondurup sonra 3 gün sonra çözüb yeniden transfer

Zaten embriyo olarak transfer ediyorlar yani anlamadığım konu şu beta hcg yi az da olsa pozitif yapan bu embriyo mu oluyor hiç tutunmasa bile Rahime yoksa Rahime tutundu fakat sonradan mı bıraktı
Kimyasal gebelik sağlıksız gebelik demek
Tutunuyor ama embriyo sağlıksız olduğu için rahimi terk ediyor

Nerde bu insalar ya, yazsalar da biz de bi okusak ne yapiyorlar sonuc ne oldu 🤣 Zaza sen herkesi gördün bereketli bi transfer oldu🤣 bol bebisli ve bol kk üyeli😁💗
Bluemoon bizim üye,ama eşi yanında yazmıyor😂
Geride kalan ankaralı ve izmirli kafadan gelmişler😂😂

Back