Burda çok kızlar yaşadı bu durumuTeşekkürederim ilk görünce ağladım üzüldüm ama. Doktorda.merak etme deyince biraz daha rahatladım ama geçse daha çok rahatlayacağım inşallah tutunmadırBakalım perşembe günü test günüm
İnşallah canımBurda çok kızlar yaşadı bu durumu
Genelde çoğul gebelikte oluyor
İkizler geliyor
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallahdualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..
bu ilk görüşme olduğu için bir gün kalırım sanırımKaç gün kalıcaksın?
Hayirli olsun canimmmAllahim yüzüne gülsünnn yavrularin sana tutunsun cnmmmm
Hayurlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kucağına almayı basip eder bebekleriniPozitif düşün pozitif olsun korku öok güçlü bir duygudur ve neyden korkarsan o sana gelir sakın korkma hayal kur bbol bol güzel düşün güzel olsun Ben inanıyorum bu yola baş koymuş bebeklerini kalbinde taşıyan kadınların bir gün gelip anne olacaklarına Yürekten inanıyorum
cinsiyetleri hakkında fikrin yada bilgin var mı?İnşallah canımGelsinlerde yaramazlar korkuttular beni
Hayırlı olsun Tamara
Sağlıkla kucağına al inşallah seninle olsun yavruların
canimTamara hayirli ugurlu olsun transferin bu aksam duamdasin insallah sağlikla tutunup,icinde büyüyüp,kucağina aldigini da görücez hep beraber içini gönlünü ferah tut,busefer tamam bu iş
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah dualarım sizinle
Evt ben de tutunma diye biliyorum acik kirmizi degilse bir sorun yoktur insallah. Saglikla gelsinlerTeşekkürederim ilk görünce ağladım üzüldüm ama. Doktorda.merak etme deyince biraz daha rahatladım ama geçse daha çok rahatlayacağım inşallah tutunmadırBakalım perşembe günü test günüm
Transferiniz hayirli olsunÇook teşekkür ederim Allah razı olsun. sizlerde hep dualarımdasınız
Zazacım çook teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla, hayırla gelsin kucağıma. evet canım dondurulacaklar da var tam sayı ve kaliteleri için yarın veya bir sonraki gün bilgi vereceklermiş. sanırım 4'ten az değil sayıları ve kaliteleriTamaram ilk göz aydınlığını veriyoruz ardıda sonuna kadar devam etsin
Blast kalitelerini verdilermi sana
Dondurulacak embriyo kaldımı
Transferiniz hayirli olsunSonuclari yüzünüzü güldürsün
Maşşallah kuzumZazacım çook teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla, hayırla gelsin kucağıma. evet canım dondurulacaklar da var tam sayı ve kaliteleri için yarın veya bir sonraki gün bilgi vereceklermiş. sanırım 4'ten az değil sayıları ve kaliteleri
Zazam yaa o kadar çok istiyorum ki ikiz olsunlar Allah biliyor yıllardır hep 2 çocuğum olsun isterim. İnşallah nasip olurÇok güzel kaliteleri maşallah annesi
İkiside seninle kalsın kuzum
Maşşallah kuzum
Donör bereketliymiş
İnşallah şan seni terk etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?