• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyor🙏İnşallah tutunma kanamasıdır
Bebeğin sana sımsıkı tutunuyor bu onun işareti 🤩🤩 belki de bebeklerin 🤩🤩🤩İnşş sağlıkla kucağına alacaksın 🙏🌸

Ikisi bir arada da lekelenme yapabiliyor canım o yüzden sordum.. Inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunuyorlar annesi pozitif düşün herşey güzel olsun 🤲⚘⚘
Teşekkürederim ilk görünce ağladım üzüldüm ama. Doktorda.merak etme deyince biraz daha rahatladım ama geçse daha çok rahatlayacağım inşallah tutunmadır🙏Bakalım perşembe günü test günüm

Lekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyor🙏İnşallah tutunma kanamasıdır
Üzme kendini cnm bebislerin tutunuyor o yüzden oluyor😍👶👶
Masallah kizlar 6.aya cok güzel giriyoruz❤️❤️ Bu sene hepimizin senesi olsun insallah❤️

Merhaba arkadaşlar belki konu ile ilgili değil ama bugün yaşadığım yoğun duyguları en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim. Şu pandemiyi insanlar fırsata çevirdi herkes hamile hatta şimdi komşuları gördüm ikinciye hamileymiş ve doğurmak üzereler biraz da canım sıkıldı . Anlık bir an Allah’a sitem ettim biliyorum yanlış ama sizlerle paylaşmak istedim. Daha bizler tedaviye başlayabilmek için neler neler yaşıyoruz strese giriyoruz ve sonucunu bile bilemiyoruz insanlar o kadar kolay elde ediyor ki planlarınınyapıyorlar ve oluyor. sanki hayat başkalarına ilerliyor gibi geliyor😩😔
Bence hepimiz bu duyguları yaşıyoruz ben evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olmak istedim olmadı çok uzun zamandır hastane hastane test üstüne test uğraşıyorum o zamandan beri etrafımdaki İnstagram da ki insanların Hamile haberi verdikleri hiç bir anı unutmuyorum hepsi aklımda onlar hatırlamıyordur belki hamile haberi duyunca kalp atışımın hızlanıyor hüzünleniyorum kendime de soruyorum acaba ben kıskanç birimiyim diye ama değilim çocukları da çok seviyorum asla zarar gelmesini istemem bence bu duygu imrenme özeniyoruz istiyoruz ki bizim de olsun

Maalesef yemezler ama öyle bişey uyduracam artık.Doğruyu söylemeyi çok isterdim ama ilk gebeliğimde daha 2 aylıkken çocuğu bırakıp nasıl geleceksin diye işten çıkarma yolları aradılar.Daha doğup doğmayacağı bile belli değil diye kendimi yırtmıştım o zaman.İçime doğmuş sanki doğamadı gerçektende.Benim çalıştığım yerde çok abartılıp olay çok başka yerlere çekiliyor.Allah sağlıkla kucağına versin diyen yok bir kaç arkadaşım dışında.

Mutlaka bir şey bulursunuz kafaya takılacak en son şey iş, bir şekilde halloluyor çünkü. Keşke mecbur bırakmasalar insanı bahanelere ama anlayışsız insanlarla çalışınca insanın başka çaresi kalmıyor çok iyi anlıyorum sizi.
Elinizden geldiğince stres yapmamaya çalışın, sonu güzel olacak inşallah.
Şimdiden bol şans diliyorum, kolayından aksın her şey, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah hepimize!

Mutlaka bir şey bulursunuz kafaya takılacak en son şey iş, bir şekilde halloluyor çünkü. Keşke mecbur bırakmasalar insanı bahanelere ama anlayışsız insanlarla çalışınca insanın başka çaresi kalmıyor çok iyi anlıyorum sizi.
Elinizden geldiğince stres yapmamaya çalışın, sonu güzel olacak inşallah.
Şimdiden bol şans diliyorum, kolayından aksın her şey, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah hepimize!
amin inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız

Evet canim 2tane transfer etti doktor, coook teşekkür ederim darısı senin ve isteyen herkes in başına 🙏❤️
Tamaram ilk göz aydınlığını veriyoruz ardıda sonuna kadar devam etsin
Blast kalitelerini verdilermi sana
Dondurulacak embriyo kaldımı

Back