• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen öyle canım hep benimle kalsınlar sağlıkla dünyama gelsinler inşallah. Çok teşekkür ederim darısı hepimizin başına 🙏❤️
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
2 tane mi transfer edildi sana.

Kızlar bugün transferim gerçeklesti 2tane embriyo konuldu. Çok şükür her şey yolunda gitti. Şimdi 12 Haziranda test yapacağım kısmetse. Dualarıniza çok ihtiyacım var, Allah hepinizden razı olsun. Kucak dolusu sevgilerimle ❤️🙏 çok öpüyorum

Kızlar bugün transferim gerçeklesti 2tane embriyo konuldu. Çok şükür her şey yolunda gitti. Şimdi 12 Haziranda test yapacağım kısmetse. Dualarıniza çok ihtiyacım var, Allah hepinizden razı olsun. Kucak dolusu sevgilerimle ❤️🙏 çok öpüyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲 dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.. 💐

Kızlar çamaşırımda bi kahverengilik var adet mi oluyorum 😢çok mu erken sevindim acaba sabahta yaptım idrar testi hafif çizgi vardı
Canım rengi kırmızıya dönmediği ve fazlalaşmadınız sürece sorun yok.yat dinlen güzelce.bebekler Rahime tutunurken böyle lekelenmeler görülebilir.sana sıkı sıkı yapışsınlar inş

Canım rengi kırmızıya dönmediği ve fazlalaşmadınız sürece sorun yok.yat dinlen güzelce.bebekler Rahime tutunurken böyle lekelenmeler görülebilir.sana sıkı sıkı yapışsınlar inş
Lekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyor🙏İnşallah tutunma kanamasıdır

Dualarim seninle canim insaallah🙏🙏🙏

Lekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyor🙏İnşallah tutunma kanamasıdır
Uzme kendini de bebekleri de canim.Tutunuyorlardir yer yapiyorlardir insaallah canim🙏🙏

Hayirli olsun canimmm 🥰🥰 Allahim yüzüne gülsünnn yavrularin sana tutunsun cnmmmm🥰🥰🥰

Hayurlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kucağına almayı basip eder bebeklerini 🙏Pozitif düşün pozitif olsun 🙏korku öok güçlü bir duygudur ve neyden korkarsan o sana gelir sakın korkma 🙏hayal kur bbol bol güzel düşün güzel olsun 🥰Ben inanıyorum bu yola baş koymuş bebeklerini kalbinde taşıyan kadınların bir gün gelip anne olacaklarına 🙏🙏Yürekten inanıyorum

Back