• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkürederim ilk görünce ağladım üzüldüm ama. Doktorda.merak etme deyince biraz daha rahatladım ama geçse daha çok rahatlayacağım inşallah tutunmadır🙏Bakalım perşembe günü test günüm
Burda çok kızlar yaşadı bu durumu
Genelde çoğul gebelikte oluyor
İkizler geliyor❤️🥰

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲 dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.. 💐

Çook teşekkür ederim canım aminnn :dua: Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :dua::KK200:

Hayurlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kucağına almayı basip eder bebeklerini 🙏Pozitif düşün pozitif olsun 🙏korku öok güçlü bir duygudur ve neyden korkarsan o sana gelir sakın korkma 🙏hayal kur bbol bol güzel düşün güzel olsun 🥰Ben inanıyorum bu yola baş koymuş bebeklerini kalbinde taşıyan kadınların bir gün gelip anne olacaklarına 🙏🙏Yürekten inanıyorum

çok teşekkür ederim canım amin :KK200::KK200:inşallah. ben de senin gibi düşünüyorum anne olacağız biz de

Bu arada merak eden arkadaşlar için söylüyorum.Andre PGT testine ağustosun başından itibaren isteyen(ücretini ödeyen yani) bütün bebeklere bakılabilecekmiş.Malzeme olmadığı için şuan sadece garantili paketlere bile zorla bakıyorlarmış.Fiyatı 3000 euro.İşte bu kısım türkiyeden çok ama çok pahalı nerdeyse 4,5 katı.Asıl kafamı karıştıran PGT testinin zararları? Yaptırsan genetik geçişli hastalık vardı görüyorlar, yaptırmasan kafada soru işareti.Ayrıca bebeğe zararı olur mu ilerde?
PGT yaptıran ve doğum yapan oldumu aramızda yada duydunuz mu?

canim Tamara Tamara hayirli ugurlu olsun transferin🤲 bu aksam duamdasin insallah sağlikla tutunup,icinde büyüyüp,kucağina aldigini da görücez hep beraber💙 içini gönlünü ferah tut,busefer tamam bu iş😍🧿

Canım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun sizlerden gelen bu güzel duaları duydukça kendimi daha güçlü ve mutlu hissediyorum iyi ki varsın, iyi ki varsınız :dua::KK200:

Teşekkürederim ilk görünce ağladım üzüldüm ama. Doktorda.merak etme deyince biraz daha rahatladım ama geçse daha çok rahatlayacağım inşallah tutunmadır🙏Bakalım perşembe günü test günüm
Evt ben de tutunma diye biliyorum acik kirmizi degilse bir sorun yoktur insallah. Saglikla gelsinler 😇🌸

Tamaram ilk göz aydınlığını veriyoruz ardıda sonuna kadar devam etsin
Blast kalitelerini verdilermi sana
Dondurulacak embriyo kaldımı
Zazacım çook teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla, hayırla gelsin kucağıma. evet canım dondurulacaklar da var tam sayı ve kaliteleri için yarın veya bir sonraki gün bilgi vereceklermiş. sanırım 4'ten az değil sayıları ve kaliteleri

Zazacım çook teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla, hayırla gelsin kucağıma. evet canım dondurulacaklar da var tam sayı ve kaliteleri için yarın veya bir sonraki gün bilgi vereceklermiş. sanırım 4'ten az değil sayıları ve kaliteleri
Maşşallah kuzum
Donör bereketliymiş😂
İnşallah şan seni terk etmesin🥰

Back