Lekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyorİnşallah tutunma kanamasıdır
Bebeğin sana sımsıkı tutunuyor bu onun işareti belki de bebeklerin İnşş sağlıkla kucağına alacaksın

Ikisi bir arada da lekelenme yapabiliyor canım o yüzden sordum.. Inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunuyorlar annesi pozitif düşün herşey güzel olsun ⚘⚘
Teşekkürederim ilk görünce ağladım üzüldüm ama. Doktorda.merak etme deyince biraz daha rahatladım ama geçse daha çok rahatlayacağım inşallah tutunmadırBakalım perşembe günü test günüm

Lekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyorİnşallah tutunma kanamasıdır
Üzme kendini cnm bebislerin tutunuyor o yüzden oluyor
Masallah kizlar 6.aya cok güzel giriyoruz Bu sene hepimizin senesi olsun insallah

Bence hepimiz bu duyguları yaşıyoruz ben evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olmak istedim olmadı çok uzun zamandır hastane hastane test üstüne test uğraşıyorum o zamandan beri etrafımdaki İnstagram da ki insanların Hamile haberi verdikleri hiç bir anı unutmuyorum hepsi aklımda onlar hatırlamıyordur belki hamile haberi duyunca kalp atışımın hızlanıyor hüzünleniyorum kendime de soruyorum acaba ben kıskanç birimiyim diye ama değilim çocukları da çok seviyorum asla zarar gelmesini istemem bence bu duygu imrenme özeniyoruz istiyoruz ki bizim de olsun

Mutlaka bir şey bulursunuz kafaya takılacak en son şey iş, bir şekilde halloluyor çünkü. Keşke mecbur bırakmasalar insanı bahanelere ama anlayışsız insanlarla çalışınca insanın başka çaresi kalmıyor çok iyi anlıyorum sizi.
Elinizden geldiğince stres yapmamaya çalışın, sonu güzel olacak inşallah.
Şimdiden bol şans diliyorum, kolayından aksın her şey, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah hepimize!

amin inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız

Evet canim 2tane transfer etti doktor, coook teşekkür ederim darısı senin ve isteyen herkes in başına
Tamaram ilk göz aydınlığını veriyoruz ardıda sonuna kadar devam etsin
Blast kalitelerini verdilermi sana
Dondurulacak embriyo kaldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…