Bebeğin sana sımsıkı tutunuyor bu onun işaretiLekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyorİnşallah tutunma kanamasıdır
İnşallahBebeğin sana sımsıkı tutunuyor bu onun işaretibelki de bebeklerin İnşş sağlıkla kucağına alacaksın
Ikisi bir arada da lekelenme yapabiliyor canım o yüzden sordum.. Inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunuyorlar annesi pozitif düşün herşey güzel olsunEvet oksapar kullanıyorum doktor devam et dedi aspirinde kullanıyordum onu kesti
Teşekkürederim ilk görünce ağladım üzüldüm ama. Doktorda.merak etme deyince biraz daha rahatladım ama geçse daha çok rahatlayacağım inşallah tutunmadırIkisi bir arada da lekelenme yapabiliyor canım o yüzden sordum.. Inşallah bebislerin sana sımsıkı tutunuyorlar annesi pozitif düşün herşey güzel olsun⚘⚘
Hadi hayirli olsun cnm insallah hersey güzel olurKızlar andre ile konuştum 7 haziran haftası gideceğiz ilk görüşmeye
Üzme kendini cnm bebislerin tutunuyor o yüzden oluyorLekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyorİnşallah tutunma kanamasıdır
Bence hepimiz bu duyguları yaşıyoruz ben evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olmak istedim olmadı çok uzun zamandır hastane hastane test üstüne test uğraşıyorum o zamandan beri etrafımdaki İnstagram da ki insanların Hamile haberi verdikleri hiç bir anı unutmuyorum hepsi aklımda onlar hatırlamıyordur belki hamile haberi duyunca kalp atışımın hızlanıyor hüzünleniyorum kendime de soruyorum acaba ben kıskanç birimiyim diye ama değilim çocukları da çok seviyorum asla zarar gelmesini istemem bence bu duygu imrenme özeniyoruz istiyoruz ki bizim de olsunMerhaba arkadaşlar belki konu ile ilgili değil ama bugün yaşadığım yoğun duyguları en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim. Şu pandemiyi insanlar fırsata çevirdi herkes hamile hatta şimdi komşuları gördüm ikinciye hamileymiş ve doğurmak üzereler biraz da canım sıkıldı . Anlık bir an Allah’a sitem ettim biliyorum yanlış ama sizlerle paylaşmak istedim. Daha bizler tedaviye başlayabilmek için neler neler yaşıyoruz strese giriyoruz ve sonucunu bile bilemiyoruz insanlar o kadar kolay elde ediyor ki planlarınınyapıyorlar ve oluyor. sanki hayat başkalarına ilerliyor gibi geliyor
Hayırlı olsun TamaraEvet canim 2tane transfer etti doktor, coook teşekkür ederim darısı senin ve isteyen herkes in başına
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah dualarım sizinleEvet canim 2tane transfer etti doktor, coook teşekkür ederim darısı senin ve isteyen herkes in başınabebeklerinizi 9 ay sonra sağlıkla kucaklayın inşallah
Hiç korkma tutunma kanaması bebekler tahime yerleşiyorLekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyorİnşallah tutunma kanamasıdır
Maalesef yemezler ama öyle bişey uyduracam artık.Doğruyu söylemeyi çok isterdim ama ilk gebeliğimde daha 2 aylıkken çocuğu bırakıp nasıl geleceksin diye işten çıkarma yolları aradılar.Daha doğup doğmayacağı bile belli değil diye kendimi yırtmıştım o zaman.İçime doğmuş sanki doğamadı gerçektende.Benim çalıştığım yerde çok abartılıp olay çok başka yerlere çekiliyor.Allah sağlıkla kucağına versin diyen yok bir kaç arkadaşım dışında.
amin inşallah hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırızMutlaka bir şey bulursunuz kafaya takılacak en son şey iş, bir şekilde halloluyor çünkü. Keşke mecbur bırakmasalar insanı bahanelere ama anlayışsız insanlarla çalışınca insanın başka çaresi kalmıyor çok iyi anlıyorum sizi.
Elinizden geldiğince stres yapmamaya çalışın, sonu güzel olacak inşallah.
Şimdiden bol şans diliyorum, kolayından aksın her şey, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah hepimize!
Ayy çok teşekkür ederimCanım hergün bakma şansım olmuyor siteye. Geç yazıyoruö o yüzden. İnşallah güzel haberlerle gidip dönersin. Rabbim sana çok güzel ikiz evlatlar nasip etsin.❤⚘
Korkma kuzum tutunuyorlar,yerleşme kanamasıdırKızlar çamaşırımda bi kahverengilik var adet mi oluyorumçok mu erken sevindim acaba sabahta yaptım idrar testi hafif çizgi vardı
Tamaram ilk göz aydınlığını veriyoruz ardıda sonuna kadar devam etsinEvet canim 2tane transfer etti doktor, coook teşekkür ederim darısı senin ve isteyen herkes in başına
Çok güzel kaliteleri maşallah annesiEvet canım yumurta donasyonu 4aa kaliteymis
Kaç gün kalıcaksın?Kızlar andre ile konuştum 7 haziran haftası gideceğiz ilk görüşmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?