• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donore o zaman karyotip disinda genetik tarama mi yapilmis?
Cekinik genler varsa o zaman belki esiniz de o genler icin test yapabilir.burdan hugul yapmisti sanirim oyle bir sey.
Benim hatirladigim sanki 5000 tane genetik gecisli hastalik var, bunun 300 tanesine filan bakiliyormus genetik panelde. Geri kalanlar bilinmezligini koruyor.
Sanirsam oyle bir sürü saydilar ilkinde boyle detayli bilgi vermemislerdi bu sefer ne yatiysalar hangi testi yaptiysalar haber veriyolar sasirdim ama bir yandanda iyidirherhalde diye düşünüyorum

cinsiyetleri hakkında fikrin yada bilgin var mı?
Daha çok yeniler 3 haziran test günü iki embiriyo konduğu için öyle söyledim birde transferin 5. Günü idrar testi çift çizgi çıkınca öyle tahmin yürüttük 🙃inşallah tutunuyorlardır ve perşembe güzel sonuç alırım 🙏

Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz bende yarın doktora gidiyorum iğne leri kullandım tekrar bakıcak nasıl bakar kızlar alttan mı acaba bi de bu iğneleri vurundum ya böyle sanki yumurtalarıma iğne batırıyorlar
Benim muayenelerim genelde alttan olmuştu daha net görüyorlarmış

Daha çok yeniler 3 haziran test günü iki embiriyo konduğu için öyle söyledim birde transferin 5. Günü idrar testi çift çizgi çıkınca öyle tahmin yürüttük 🙃inşallah tutunuyorlardır ve perşembe güzel sonuç alırım 🙏
Allah’ın izni ile tutunuyorlardır canım sen gönlünü ferah tut

Evet ben de şükür ettim bir önceki donörüm bu kadar iyi değildi. çok şükür rabbime güzel başladı güzel ilerleyecek inşallah :KK200: :dua:
Evet ben de şükür ettim bir önceki donörüm bu kadar iyi değildi. çok şükür rabbime güzel başladı güzel ilerleyecek inşallah :KK200: :dua:
Canım gittikten sonraki süreci anlatırmısın ne işlemler yapıldı ve kaç gün sürdü hangi gün ne yapıldı

Merhaba bizde yumurta donansyonu düşünüyoruz çok erken yaşta menopoza girdim ve hiç yumurtam kalmadı bizim için tek umut bu geynolife a gitmeyi düşünüyoruz ama iyice araştırma yapmadan net karar vermek istemiyorum yumurta donansyonu yaptırıp olumlu sonuçlar alanlar kıbrıs geynolife donansyon yaptıran yol arkadaşlarım varmı

Sanirsam oyle bir sürü saydilar ilkinde boyle detayli bilgi vermemislerdi bu sefer ne yatiysalar hangi testi yaptiysalar haber veriyolar sasirdim ama bir yandanda iyidirherhalde diye düşünüyorum
Donore test yapilmasi iyi bir sey .. bunlara sen ucret odemediysen o daha iyi bir sey:))
Ama neden bu sefer boyle teste gerek duymuslar, ya da belki onceden bu donore genetik panel yapilmasi istenmisti.
O yuzden boyle oldugu icin sanslisin ..

Merhaba arkadaşlar belki konu ile ilgili değil ama bugün yaşadığım yoğun duyguları en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim. Şu pandemiyi insanlar fırsata çevirdi herkes hamile hatta şimdi komşuları gördüm ikinciye hamileymiş ve doğurmak üzereler biraz da canım sıkıldı . Anlık bir an Allah’a sitem ettim biliyorum yanlış ama sizlerle paylaşmak istedim. Daha bizler tedaviye başlayabilmek için neler neler yaşıyoruz strese giriyoruz ve sonucunu bile bilemiyoruz insanlar o kadar kolay elde ediyor ki planlarınınyapıyorlar ve oluyor. sanki hayat başkalarına ilerliyor gibi geliyor😩😔
Haklisiniz ,çok zor süreç yaşayan bilir😢
,gözyaşlarımı tutamıyorum
Rabbim yardimcimiz olsun🤲
Bu yoldaki herkesin kucağı tez zamanda dolsun😢

Donore test yapilmasi iyi bir sey .. bunlara sen ucret odemediysen o daha iyi bir sey:))
Ama neden bu sefer boyle teste gerek duymuslar, ya da belki onceden bu donore genetik panel yapilmasi istenmisti.
O yuzden boyle oldugu icin sanslisin ..
Ayy insallah bu sefer sıkı tutuyolar demekki bu insallah canim artik hepimizin yüzü gülsün insallahh 🙏🙏🙏🙏

Merhaba bizde yumurta donansyonu düşünüyoruz çok erken yaşta menopoza girdim ve hiç yumurtam kalmadı bizim için tek umut bu geynolife a gitmeyi düşünüyoruz ama iyice araştırma yapmadan net karar vermek istemiyorum yumurta donansyonu yaptırıp olumlu sonuçlar alanlar kıbrıs geynolife donansyon yaptıran yol arkadaşlarım varmı
Gynolifte hamile kalan arkadaslarimiz var canim hatta dogum yapan bebek sahibi olan kardeslerimizde cok var birde benim gibi ilki olumsuz olup tedaviye devam eden arkadaslarimizda var canim insallah senin tedavin olumlu olur gynolifte ilk gittiginde 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ben dün biletimi aldım
9 gün kalıcam
Allah rast getirsin canım inş güzel haberlerle dönersiniz .kalbinin bütün güzel dilekleri gerçek olur inş.burası nasıl bir ortam ya.kimseye anlatamadığımız anlatmak istemediğimiz herşeyi burada sanki kırk yıllık dostmuşuz gibi konuşabiliyoruz.üstelik birbirimizi görmeyi bırak yüzlerimizin şeklini bile bilmeden.Kaderdaşlarım benim.
İş yeri ile saat 16:30 civarı görüşecem bana dua edin başlama zamanımı uzatsınlar bende kafam rahat bilet alıp gidip geleyim🙏

Back