• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zazam yaa o kadar çok istiyorum ki ikiz olsunlar Allah biliyor yıllardır hep 2 çocuğum olsun isterim. İnşallah nasip olur :dua: :KK200: :KK200:
Tabbim birini aldı yerine iki nur yüzlü meleklerini versin
Biri kız biri oğlan olsun
Rabbim sizi hiç ayırmasın
Çok hayırlı evlatlar olsun
Anne babalarını hiç üzmesinler
İnşallah Amiiiiinnnn🤲❤️❤️❤️

Tabbim birini aldı yerine iki nur yüzlü meleklerini versin
Biri kız biri oğlan olsun
Rabbim sizi hiç ayırmasın
Çok hayırlı evlatlar olsun
Anne babalarını hiç üzmesinler
İnşallah Amiiiiinnnn🤲❤️❤️❤️
Çok aminnnnnnnnnnnn, nasıl güzel bir dua böyle can Zaza :KK200: :KK200: :KK200:

Kızlar bugün transferim gerçeklesti 2tane embriyo konuldu. Çok şükür her şey yolunda gitti. Şimdi 12 Haziranda test yapacağım kısmetse. Dualarıniza çok ihtiyacım var, Allah hepinizden razı olsun. Kucak dolusu sevgilerimle ❤️🙏 çok öpüyorum
Hayırlı olsun tamaracım, 🥰 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz,🙏🍀

Bu arada merak eden arkadaşlar için söylüyorum.Andre PGT testine ağustosun başından itibaren isteyen(ücretini ödeyen yani) bütün bebeklere bakılabilecekmiş.Malzeme olmadığı için şuan sadece garantili paketlere bile zorla bakıyorlarmış.Fiyatı 3000 euro.İşte bu kısım türkiyeden çok ama çok pahalı nerdeyse 4,5 katı.Asıl kafamı karıştıran PGT testinin zararları? Yaptırsan genetik geçişli hastalık vardı görüyorlar, yaptırmasan kafada soru işareti.Ayrıca bebeğe zararı olur mu ilerde?
PGT yaptıran ve doğum yapan oldumu aramızda yada duydunuz mu?
Ben pgt, ngs konusunda genc donor yumurtlari icin gerek olmadigi dusuncesindeyim.
O yuzden cinsiyet tercihi ve esimin karyotipde sorun olmadikca yaptirmayi dusunmem.
Embriyoya yapilan biyopsi alinmasi zarar verebildigi soyleniyor, turkiyede kendi yumurtasi ile deneyip genetikten saglikli gelip doguran cok kisi var.

Canım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun sizlerden gelen bu güzel duaları duydukça kendimi daha güçlü ve mutlu hissediyorum iyi ki varsın, iyi ki varsınız :dua::KK200:
Tamaracim hayirli olsun canim kardesim yazlikda fazla bakamiyorum telefona hayirli olsun transferin insallah guzel haberlerin olur canim kardesim 🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤

Ben pgt, ngs konusunda genc donor yumurtlari icin gerek olmadigi dusuncesindeyim.
O yuzden cinsiyet tercihi ve esimin karyotipde sorun olmadikca yaptirmayi dusunmem.
Embriyoya yapilan biyopsi alinmasi zarar verebildigi soyleniyor, turkiyede kendi yumurtasi ile deneyip genetikten saglikli gelip doguran cok kisi var.
Donor icin testler yapildi bizede soyledi gynolife busefer su test bu test diye saydi bir gram anlamasamda sanirim genetik taramalari yapilmis parali dedi ama tabi herzamanki gibi anlamadim cunku havuzdaydim😁😁😁😁😁

Merhaba arkadaşlar belki konu ile ilgili değil ama bugün yaşadığım yoğun duyguları en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim. Şu pandemiyi insanlar fırsata çevirdi herkes hamile hatta şimdi komşuları gördüm ikinciye hamileymiş ve doğurmak üzereler biraz da canım sıkıldı . Anlık bir an Allah’a sitem ettim biliyorum yanlış ama sizlerle paylaşmak istedim. Daha bizler tedaviye başlayabilmek için neler neler yaşıyoruz strese giriyoruz ve sonucunu bile bilemiyoruz insanlar o kadar kolay elde ediyor ki planlarınınyapıyorlar ve oluyor. sanki hayat başkalarına ilerliyor gibi geliyor😩😔
Aynı şeyleri düşünmüşüz canım işyerinde bayanlar ilk hamilelijten sonra 6 ay sonra ikinciyi yapıcam diyor ve yapıyor Allah ın işleri. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canım devlet bunlar için hemen randevu vermiyor gün veriyor.Doktora görünsende bunlar aynı gün oluyor diye biliyorum.Hatta sonuçlarıda hemen çıkmıyor.Raporlaması daha sonra yapılıyor.Ultrason dediği normal rahim ultrasonu.Kalınlığı, kist yada miyom vardı yokmu onu öğrenmek istiyorlar.Ben sadece ultrason görüntüsünü attım.Doktor temiz dedi.Andreyede böyle yazdım.Ama mamoğrafinin raporunu
Çok teşekkür ederim canım doktora gittim yarın sabah gel dedi ayrıca benim gibi bilmeyenler için bir bilgi meme usg için genel cerraha gitmek gerekiyormuş. Yarın oraya da randevu aldum.

Kızlar bugün transferim gerçeklesti 2tane embriyo konuldu. Çok şükür her şey yolunda gitti. Şimdi 12 Haziranda test yapacağım kısmetse. Dualarıniza çok ihtiyacım var, Allah hepinizden razı olsun. Kucak dolusu sevgilerimle ❤️🙏 çok öpüyorum
Maşallah canım Rabbimm sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Evin bebek cıvıltılarıyla dolup taşsın.❤❤

Donor icin testler yapildi bizede soyledi gynolife busefer su test bu test diye saydi bir gram anlamasamda sanirim genetik taramalari yapilmis parali dedi ama tabi herzamanki gibi anlamadim cunku havuzdaydim😁😁😁😁😁
Donore o zaman karyotip disinda genetik tarama mi yapilmis?
Cekinik genler varsa o zaman belki esiniz de o genler icin test yapabilir.burdan hugul yapmisti sanirim oyle bir sey.
Benim hatirladigim sanki 5000 tane genetik gecisli hastalik var, bunun 300 tanesine filan bakiliyormus genetik panelde. Geri kalanlar bilinmezligini koruyor.

Tamaracim hayirli olsun canim kardesim yazlikda fazla bakamiyorum telefona hayirli olsun transferin insallah guzel haberlerin olur canim kardesim 🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤
Canım çok teşekkür ederim, inşallah. Senin de zamanın geldi hep birlikte güzel haberlerimiz olsun 🙏❤️❤️🙏🙏

Ben günlerdir salı günü kieve gidicem diyorum kendimi bir güzel programladım andreye yazıp durdum gidiş için belgeler sigorta vs vs sabah erken saatte pcr testimi yaptırdımm akşamda andreyi aradım en son üstünden geçelim diye veeeeee şaka gibi ben uçağımı yarın sanıyorumm andreyle telefonla konuşmasam kimbilir nerde farkedicem evde mi havalimanında mı 🙈🙈🙈🙈 uçak çarşamba günüymüş 🙈🙈pcr testi de erken yapılmış oldu neyswki andrey içimizi rahatlattı aorun olmaz 72 saati kapsıyor ama uçak 8,5 saatten fazla rotar yaparsa ve sorun çıkarsa beni arayın dedi 🙈🙈🙈andrey de diyorki bana ben bir gün önce gönderirim sigorta evraklarıno neden erken istiyor diye düşünüyordum 😂😂😂Fazla heyecan yaptım galiba

Back